Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hm., je to pekny, ale ja na ot fkat nemam cas. Vladinku dalo by se to prez tebe zajistit? Poslu ti kacky na ucet, a adresu na doruceni.,., treba., :palec2:

Nooo Romanko , fakt pekne vcelku sa mi to lubi viac nez origo ...

nemohol by si publikovat nejaky nakres s rozmemi ?

btw vsimol som ze si zainvestoval do tej ohradky do kufra :-)

Hej hej...zainvestoval. :) Aj tie L listy som dokupil. Je to fakt za ferovu cenu a urobi auticko este viacej vyuzitelne...coz beriem.

Tie nakresy skusim prekreslit do pocitaca a vypublikujem. Zatial ich mam len na vykrese...ale budu aj online... budu! :)

super ..

kupoval si este nejake drobnosti ci nie a kde si kupoval v APalebo inde .. skusenost s ochotou ?

Nie nie, kupoval som priamo u mojho predajcu v Hlohovci. Vzdy si tam veci objednam a maju to pre mna prichystane a ked idem okolo, si to tam vyzdvihnem. S AP nemam skusenosti. Ale niekto si tam objednaval a bol spokojny. V IMPA mi tvrdili ze take prislusenstvo ani skoda neponuka... Su nejako slabo informovany...vraj volal aj do Boleslavy... :kol-131:

no to som bol ja v tom AP :o

A co, aj ty to uz teda mas, nie? ;)

Ten konec u bočních oken u origo schovaný není, končí zároveň se sedačkou. Ale vidět tam taky není je to v pohodě. Materiál je taková omyvatelná látka zespoda pogumovaná.

A mohol by si to aj vyfotit Vladinek? Ako to vyzera len tak na koberci a ako v aute (ako som to vyfotil ja)...aby som mohol porovnat. Lebo ja som to robil len tak na slepo.

Diiiky!

A mohol by si to aj vyfotit Vladinek? Ako to vyzera len tak na koberci a ako v aute (ako som to vyfotil ja)...aby som mohol porovnat. Lebo ja som to robil len tak na slepo.

Diiiky!

jj vyfotím. O víkendu budu ještě dělat nejaké fotky tak to vezmu při jednom a dám Ti to sem na ukázku ;)

Vladinku diky! Inak nekoktas nahodou? :t

Vladinku diky! Inak nekoktas nahodou? :t

Trošku se mi to seklo a načetlo se to třikrát <_<

Tak ten kryt (výplň) mezi sedačkama a kufrem jsem už řešili na jiným fóru, ale nemůžu najít kde. Takže posílám své fotky originálního krytu.

post-3782-1181894521_thumb.jpg

post-3782-1181894541_thumb.jpg

• 1 měsíc později...

Vyzera to celkom pekne. Je to aj s bocnymi airbagy? Ako to je riesene z boku? Inak celkom pekne. A cena? :)

Vyzera to celkom pekne. Je to aj s bocnymi airbagy? Ako to je riesene z boku? Inak celkom pekne. A cena? :)

Na boční airbagy má nějaký speciální šev s atestem.Cena 2700Kč.Vzadu v předních sedadlech mají zipy na přístup do kapes.

Nechal jsem si dělat potahy od firm TASO Mladá Boleslav tvrdí že jenom oni mají atest na boční airbagy dokonce mi ho i ukazoval. Látka perfektní na předních sedadlech nápis ROOMSTER + logo ŠKODA cena po slevě 4200Kč

Za 3 týdny by měli přijíd tak to nafotím. :palec2:

To budeš hodnej, na to jsem zvědavej, jak to bude vypadat.

AJ JA SOM ZVEDAVY...AJ KED TA CENA NEBOLA NAJMENSIA...NECH TO UZ RADSEJ STOJI ZA TO. ;)

• 3 týdny později...

Tak potahy došly ty prošívaný čtverečky jsou tak trochu masážní něco jako se dávaly kdysi kuličky.

post-6475-1187535695.jpgpost-6475-1187535715_thumb.jpgpost-6475-1187535731_thumb.jpg

juu tka to je paradni., too chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii., . zacinam setrit., :palec2:lol

Ještě chci ukázat zadní ale nemužu je tam dostat prý málo místa na serv.

post-6475-1187588774_thumb.jpgpost-6475-1187588803_thumb.jpgpost-6475-1187588826_thumb.jpg

Tak se mi podařilo ještě ty zadní. Jinak látka kvalitní ze spoda podšitý slabým molitanem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.