Červen 13, 200718 r hm., je to pekny, ale ja na ot fkat nemam cas. Vladinku dalo by se to prez tebe zajistit? Poslu ti kacky na ucet, a adresu na doruceni.,., treba.,
Červen 13, 200718 r Nooo Romanko , fakt pekne vcelku sa mi to lubi viac nez origo ... nemohol by si publikovat nejaky nakres s rozmemi ? btw vsimol som ze si zainvestoval do tej ohradky do kufra :-)
Červen 13, 200718 r Hej hej...zainvestoval. Aj tie L listy som dokupil. Je to fakt za ferovu cenu a urobi auticko este viacej vyuzitelne...coz beriem. Tie nakresy skusim prekreslit do pocitaca a vypublikujem. Zatial ich mam len na vykrese...ale budu aj online... budu!
Červen 14, 200718 r super .. kupoval si este nejake drobnosti ci nie a kde si kupoval v APalebo inde .. skusenost s ochotou ?
Červen 14, 200718 r Nie nie, kupoval som priamo u mojho predajcu v Hlohovci. Vzdy si tam veci objednam a maju to pre mna prichystane a ked idem okolo, si to tam vyzdvihnem. S AP nemam skusenosti. Ale niekto si tam objednaval a bol spokojny. V IMPA mi tvrdili ze take prislusenstvo ani skoda neponuka... Su nejako slabo informovany...vraj volal aj do Boleslavy...
Červen 14, 200718 r Ten konec u bočních oken u origo schovaný není, končí zároveň se sedačkou. Ale vidět tam taky není je to v pohodě. Materiál je taková omyvatelná látka zespoda pogumovaná.
Červen 14, 200718 r A mohol by si to aj vyfotit Vladinek? Ako to vyzera len tak na koberci a ako v aute (ako som to vyfotil ja)...aby som mohol porovnat. Lebo ja som to robil len tak na slepo. Diiiky!
Červen 14, 200718 r A mohol by si to aj vyfotit Vladinek? Ako to vyzera len tak na koberci a ako v aute (ako som to vyfotil ja)...aby som mohol porovnat. Lebo ja som to robil len tak na slepo.Diiiky! jj vyfotím. O víkendu budu ještě dělat nejaké fotky tak to vezmu při jednom a dám Ti to sem na ukázku
Červen 14, 200718 r Vladinku diky! Inak nekoktas nahodou? Trošku se mi to seklo a načetlo se to třikrát
Červen 15, 200718 r Tak ten kryt (výplň) mezi sedačkama a kufrem jsem už řešili na jiným fóru, ale nemůžu najít kde. Takže posílám své fotky originálního krytu.
Srpen 2, 200718 r http://banan65.rajce.net/Rumik Tady je pár fotek mého Rumíka s potahy.Koupil jsem je v Říčanech http://www.autopotahy.o1.cz/index.php-id=3727.htm Ta látka měla být šedá ale je to do fialova,tak si zvykám.Na zadních sedadlech nejsou držáky pásů a když děti pustí pás tak to bouchne do karoserie,ale jinak spokojenost
Srpen 2, 200718 r Vyzera to celkom pekne. Je to aj s bocnymi airbagy? Ako to je riesene z boku? Inak celkom pekne. A cena?
Srpen 2, 200718 r Vyzera to celkom pekne. Je to aj s bocnymi airbagy? Ako to je riesene z boku? Inak celkom pekne. A cena? Na boční airbagy má nějaký speciální šev s atestem.Cena 2700Kč.Vzadu v předních sedadlech mají zipy na přístup do kapes.
Srpen 2, 200718 r Nechal jsem si dělat potahy od firm TASO Mladá Boleslav tvrdí že jenom oni mají atest na boční airbagy dokonce mi ho i ukazoval. Látka perfektní na předních sedadlech nápis ROOMSTER + logo ŠKODA cena po slevě 4200Kč Za 3 týdny by měli přijíd tak to nafotím.
Srpen 2, 200718 r AJ JA SOM ZVEDAVY...AJ KED TA CENA NEBOLA NAJMENSIA...NECH TO UZ RADSEJ STOJI ZA TO.
Srpen 2, 200718 r Prihodil som pdf subor s rozmermy tych potahov medzi sedadlo a plato...v prispevku kde mam fotky tych mojich krytov. Snad pomoze...je to len rukov robene, ale da sa z toho vysomarit. Drzim palce vsetkym majstrom! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=25#entry489613
Srpen 19, 200718 r Tak potahy došly ty prošívaný čtverečky jsou tak trochu masážní něco jako se dávaly kdysi kuličky.
Srpen 20, 200718 r Tak se mi podařilo ještě ty zadní. Jinak látka kvalitní ze spoda podšitý slabým molitanem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.