Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kvůli některým uživatelům aby se člověk opravdu bál na něco zeptat. Myslím, že jsem otázku položil docela jasně a když k tomu nic nevím tak se raději nevyjadřuji. Otázku jsem položil proto, že třeba někdo bude vědět jaká firma ty potahy dělá a taky třeba kolik stojí. Nikde na netu jsem je nenašel.........

vzhledem ke kvalitě dnešních sedaček bych já osobně potahy již nedával.....už přes 2 roky mám FII eleganci a sedačky jsou pořád jako nové..a to máme i tříletýho prcka.....:)

jinak za cenu nákupu 8000kč by to muselo být min. od firmy MAD a to si nejsem zcela jist.....

Upraveno od Marek

Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek :o)

for Petrisa : vidíš měl jsem pravdu :-) Opravdu stačí nerejpat a používat půl kila mozku co máš v hlavě. Takže ten dotaz k něčemu byl a pomohla mu odpověď.

Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek :o)

Buko 2760 - nemyslel jsem to zle, pardon.

Buko 2760 - nemyslel jsem to zle, pardon.

V pohodě :o)

Asi si nakonec možná koupím ty kožené, vypadají opravdu luxusně........

• 1 měsíc později...

No ja mam uz vyse roka potahy od MADu a su fakt kvalitne a dobre, tusim siju aj prvovyrobu pre automobilky, takze do tych kludne mozes ist. Ak chces potahy, tak od nich bez poblemov.

žádný potahy nekupuj,protože máš tam pytle.Takový okecání,že ty potahy jsou určený na boční pytle jsou typu,že čínani mají značku CE opravdickou :palec2: Taky smrkáš přes dva kapesníky lol

Já si říkám, že než kupovat potahy za 4200+ poštovný, tak to zajedu až bude potřeba za 2 roky na čištění sedadel (myslím, že cca 1300,-kč celej interiér). Absence potahů mne nutí NEchovat se v interiéru jako čuně. A kdybych měl svoje auto jako pracovní stroj, tak bych minimálně chtěl k těm potahům Atest, že jsou na přední sedadla s bočním pytlem...   

Upraveno od P.F.

Tak zatím jsou potahy uzavřené :o) protože kupuji nový byt, takže budu strkat peníze jinam...........já měl zato, že atest mají.....

atest mohou mít,ale ještě jsem nikde neviděl,jak dělají ty testy s figurínama,že tam mají potahy :)

• 4 roky později...

Neznáte někdo, resp. nemáte zkušenost, informace o kvalitě potahů od. f. Taso Mladá Boleslav. přecejenom je tam příznivější cena než u Madů.

http://www.autopotahytaso.cz/

Do Tasto jsem psal ohledně informací, dnes je to snad dva týdny a bez odpovědi. Jinak cenově se mi to taky líbí ale rád bych viděl ty materiály naživo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.