Srpen 3, 201015 r Kvůli některým uživatelům aby se člověk opravdu bál na něco zeptat. Myslím, že jsem otázku položil docela jasně a když k tomu nic nevím tak se raději nevyjadřuji. Otázku jsem položil proto, že třeba někdo bude vědět jaká firma ty potahy dělá a taky třeba kolik stojí. Nikde na netu jsem je nenašel.........
Srpen 3, 201015 r vzhledem ke kvalitě dnešních sedaček bych já osobně potahy již nedával.....už přes 2 roky mám FII eleganci a sedačky jsou pořád jako nové..a to máme i tříletýho prcka..... jinak za cenu nákupu 8000kč by to muselo být min. od firmy MAD a to si nejsem zcela jist..... Upraveno Srpen 3, 201015 r od Marek
Srpen 3, 201015 r Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek )
Srpen 3, 201015 r for Petrisa : vidíš měl jsem pravdu :-) Opravdu stačí nerejpat a používat půl kila mozku co máš v hlavě. Takže ten dotaz k něčemu byl a pomohla mu odpověď.
Srpen 3, 201015 r Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek )
Srpen 3, 201015 r Buko 2760 - nemyslel jsem to zle, pardon. V pohodě ) Asi si nakonec možná koupím ty kožené, vypadají opravdu luxusně........
Září 21, 201014 r No ja mam uz vyse roka potahy od MADu a su fakt kvalitne a dobre, tusim siju aj prvovyrobu pre automobilky, takze do tych kludne mozes ist. Ak chces potahy, tak od nich bez poblemov.
Září 21, 201014 r žádný potahy nekupuj,protože máš tam pytle.Takový okecání,že ty potahy jsou určený na boční pytle jsou typu,že čínani mají značku CE opravdickou Taky smrkáš přes dva kapesníky
Září 22, 201014 r Já si říkám, že než kupovat potahy za 4200+ poštovný, tak to zajedu až bude potřeba za 2 roky na čištění sedadel (myslím, že cca 1300,-kč celej interiér). Absence potahů mne nutí NEchovat se v interiéru jako čuně. A kdybych měl svoje auto jako pracovní stroj, tak bych minimálně chtěl k těm potahům Atest, že jsou na přední sedadla s bočním pytlem... Upraveno Září 22, 201014 r od P.F.
Září 22, 201014 r Tak zatím jsou potahy uzavřené ) protože kupuji nový byt, takže budu strkat peníze jinam...........já měl zato, že atest mají.....
Září 22, 201014 r atest mohou mít,ale ještě jsem nikde neviděl,jak dělají ty testy s figurínama,že tam mají potahy
Červen 2, 201510 r Neznáte někdo, resp. nemáte zkušenost, informace o kvalitě potahů od. f. Taso Mladá Boleslav. přecejenom je tam příznivější cena než u Madů. http://www.autopotahytaso.cz/
Červen 2, 201510 r Do Tasto jsem psal ohledně informací, dnes je to snad dva týdny a bez odpovědi. Jinak cenově se mi to taky líbí ale rád bych viděl ty materiály naživo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.