Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kvůli některým uživatelům aby se člověk opravdu bál na něco zeptat. Myslím, že jsem otázku položil docela jasně a když k tomu nic nevím tak se raději nevyjadřuji. Otázku jsem položil proto, že třeba někdo bude vědět jaká firma ty potahy dělá a taky třeba kolik stojí. Nikde na netu jsem je nenašel.........

Vloženo (editace)

vzhledem ke kvalitě dnešních sedaček bych já osobně potahy již nedával.....už přes 2 roky mám FII eleganci a sedačky jsou pořád jako nové..a to máme i tříletýho prcka.....:)

jinak za cenu nákupu 8000kč by to muselo být min. od firmy MAD a to si nejsem zcela jist.....

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek :o)

Vloženo

for Petrisa : vidíš měl jsem pravdu :-) Opravdu stačí nerejpat a používat půl kila mozku co máš v hlavě. Takže ten dotaz k něčemu byl a pomohla mu odpověď.

Vloženo

Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek :o)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No ja mam uz vyse roka potahy od MADu a su fakt kvalitne a dobre, tusim siju aj prvovyrobu pre automobilky, takze do tych kludne mozes ist. Ak chces potahy, tak od nich bez poblemov.

Vloženo

žádný potahy nekupuj,protože máš tam pytle.Takový okecání,že ty potahy jsou určený na boční pytle jsou typu,že čínani mají značku CE opravdickou :palec2: Taky smrkáš přes dva kapesníky lol

Vloženo (editace)

Já si říkám, že než kupovat potahy za 4200+ poštovný, tak to zajedu až bude potřeba za 2 roky na čištění sedadel (myslím, že cca 1300,-kč celej interiér). Absence potahů mne nutí NEchovat se v interiéru jako čuně. A kdybych měl svoje auto jako pracovní stroj, tak bych minimálně chtěl k těm potahům Atest, že jsou na přední sedadla s bočním pytlem...   

Editováno: , autor: P.F.
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...