buko2760 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Kvůli některým uživatelům aby se člověk opravdu bál na něco zeptat. Myslím, že jsem otázku položil docela jasně a když k tomu nic nevím tak se raději nevyjadřuji. Otázku jsem položil proto, že třeba někdo bude vědět jaká firma ty potahy dělá a taky třeba kolik stojí. Nikde na netu jsem je nenašel......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 (editace) vzhledem ke kvalitě dnešních sedaček bych já osobně potahy již nedával.....už přes 2 roky mám FII eleganci a sedačky jsou pořád jako nové..a to máme i tříletýho prcka..... jinak za cenu nákupu 8000kč by to muselo být min. od firmy MAD a to si nejsem zcela jist..... Editováno: 3. Srpen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 for Petrisa : vidíš měl jsem pravdu :-) Opravdu stačí nerejpat a používat půl kila mozku co máš v hlavě. Takže ten dotaz k něčemu byl a pomohla mu odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Dekuji Markovi za prispevek, moc mi pomohl. Podival jsem se na tu firmu MAD a nasel je tam. Je to typ classic collection, ktery aktualne stoji 4.180kc. V tomto pripade mu dam maximalne 2.000kc. Jeste jednou diky za dobry prispevek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Buko 2760 - nemyslel jsem to zle, pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Buko 2760 - nemyslel jsem to zle, pardon. V pohodě ) Asi si nakonec možná koupím ty kožené, vypadají opravdu luxusně........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 No ja mam uz vyse roka potahy od MADu a su fakt kvalitne a dobre, tusim siju aj prvovyrobu pre automobilky, takze do tych kludne mozes ist. Ak chces potahy, tak od nich bez poblemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 žádný potahy nekupuj,protože máš tam pytle.Takový okecání,že ty potahy jsou určený na boční pytle jsou typu,že čínani mají značku CE opravdickou Taky smrkáš přes dva kapesníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.F. Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) Já si říkám, že než kupovat potahy za 4200+ poštovný, tak to zajedu až bude potřeba za 2 roky na čištění sedadel (myslím, že cca 1300,-kč celej interiér). Absence potahů mne nutí NEchovat se v interiéru jako čuně. A kdybych měl svoje auto jako pracovní stroj, tak bych minimálně chtěl k těm potahům Atest, že jsou na přední sedadla s bočním pytlem... Editováno: 22. Září 2010, autor: P.F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Tak zatím jsou potahy uzavřené ) protože kupuji nový byt, takže budu strkat peníze jinam...........já měl zato, že atest mají..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 atest mohou mít,ale ještě jsem nikde neviděl,jak dělají ty testy s figurínama,že tam mají potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Neznáte někdo, resp. nemáte zkušenost, informace o kvalitě potahů od. f. Taso Mladá Boleslav. přecejenom je tam příznivější cena než u Madů. http://www.autopotahytaso.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Do Tasto jsem psal ohledně informací, dnes je to snad dva týdny a bez odpovědi. Jinak cenově se mi to taky líbí ale rád bych viděl ty materiály naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.