Jered Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Taky bych to videl jako jedinou moznost zkratit tu ohradku, protoze ty zamky neupravis tak aby to tam sedlo, mysel bys je udelat vys a to by bylo hodne slozite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tu černou fólii jak je na těch zadních oknech jsem hned první den odlepil , naštěstí to šlo docela snadno. Jak se ti to podařilo z rohů to nějak nechce jít odlepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 celou tu fólii jsem potřel tech.benzínem , nechal to 15 min potom ji žiletkou rozparceloval a šlo to stáhnout v celejch kusech. Akorát jsem pak ještě lihem musel otřít na pár místech šmouhy od lepidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zdarec vespolek, mám rooma 4 dny, max. spokojenost, ale když jsem otevřel kufr a uviděl tu přepážku tak jsem myslel, že mě raní. Veškerá variabilita zavazadlového prostoru v )( . Díval jsem se do origo příslušensví na webu skodovky a májí tam docela zajímavou položku "Dělicí mříž, DMM770001, 3150,00Kč" tak mě napadlo, že by se s tím ta přepážka dala po většinu času (asi mimo STK) nahradit. Zkusím se na to poptat u prodejce uvidíme co mi na to řekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Je to zbytecnej dotaz na prodejce, tu prepazku ti nevymeni za malou mrizku, ta mrizka nesplnuje podminky pro odpocet dph. Musime se s tim smirit nebo priste pri nakupu sluzebniho vozu ozelet vracene DPH. Je to sprostarna, platime DPH jak mourovaty a kdyz si jednou za cas chce clovek to DPH trochu legalne snizit, tak aby pak skakal na hlave a strihal usima.Ale nebojte, bude hur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Xantrix: Oficiálne ti predajca prepážku nevymontuje, maximálne ti tak predá tú mrežu. Poznám dosť ľudí, ktorý mrežu vyhodili hneď po kúpe auta a jazdia už niekoľko rokov bez problémov... Ale poznám aj jedného, ktorého pri bežnej kontrole chytili, musel zaplatiť pokutu + doplatiť DPH. Už som počul aj o tom, že kontrolujú aj úplne nové autá, ktoré práve opustili predajňu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak jak říká Igor opravdu prodejce mi klidně prodá dělící mříž, ale demontáž přepážky a náhrada za mříž je čistě na mé riziko nevíc nemá informace, že by to tak už někdo udělal. Nadále si myslím, že při silniční kontrole by to nejspíš prošlo, otázkou zůstává co, nedej Bože, při nehodě. Zatím tam přepážku nechám, uvidím jak moc mi bude překážet a potom se rozhodnu co s tím. Rozhodně dokud ji tam budu mít tak vyhodím zadní plato, protože je tam uplně naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Xantrix: Áno, s tou nehodou je to pravda - ak N1 voz je účastníkom nehody a bude to riešiť poisťovňa, môže odmietnuť vyplatenie, pretože demontáž mreže je de facto nepovolené prestavba vozidla... Nepovolená prestavba vozidla = vozidlo nespôsobilé prevádzky, porušenie poistnej zmluvy atď atď atď, proste problémy. Každý nech si zváži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Hm a jak je to, kdybych chtel roomika, ktery je rok stary a psany na fyzickou osobu, prepsat na firmu a celý leasing prevest na firmu. Musm taky pro odpocet DPH nechat namontovat tu přepážku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 prevest leasing z fyzicke osoby nepodnikatele na firmu neni problem u skofinu jsem za prevod smlouvy zaplatil 3500,- (pred 4 lety) a bylo vymalovano. Bohuzel je tato operace pro firmu krajne nevyhodna, protoze castku za nakup auta od nepodnikatele nelze dat do nakladu. Co se tyce prepazky se obavam, ze dodatecne prevest auto na N1 nebude snadny, ale to nevim jiste, jenom vim, ze kd\yz se maze tak to jde, ale ofiko nevim, nevim. Mela by ti to rict nejaka sikovnejsi ucetni nebo lepe danovy poradce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Takze pokud nebudu mit prevedene auto na N1 tak nemuzu odepsat DPH. To plati u noveho auta. Ale co v tomhle pripade. Plati to taky? Nebo by se dalo to DPH odepsat, ale je to zase nevyhodne pro podnikatele v tom, ze castku za ten nakup nemuze dat podnikatel do nakladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 jak jsem rikal, chce si to promluvit s nejakym danovym poradcem, v leasingu aut se delaji nejcasteji chyby a pak ti to muze pekne financak spocitat, budes muset dodanovat plus penale plus pokuticka, proste vopruz. Prober to s odbornikem a pak mozna zjistis, ze ti to za tech par desitek tisic ani nestoji.Kazdopadne si pospes vyresit to do konce roku, pokud bys kupoval novy auto na firmu tak letos muzes mit jeste leasing na tri roky po novym roce uz je minimalni doba pet let, jak leasingu tak odpisu. No a pocitej s tim, ze kdybys to auto (N1) pak chtel zase prodat tak musis zase zaplatit DPH, takze chce si to dobre rozmyslet abys neprodelal kalhoty, nestravil mesic behanim po uradech a nakonec se vztekal, ze mas v aute obludnou mriz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 a ako je to naopak, dajme tomu, ze kupim auto od firmy a nechcem mrezu ? aj to sa da ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Neviem ako v CZ, ale u nás platí, že auto sa na odpočet môže použiť len vtedy, ak má od výrobcu v TP napísanú kategóriu N1. Dodatočne nie je možná prestavba na N1 u žiadneho auta, ktoré bolo vyrobené ako M1. Takisto nie je možná prestavba z N1 na M1. Toto sa voľakedy bežne robilo, že sa po odpise autá s mrežov predali, nový majiteľ vybral mrežu a v pohode používal - teraz sa to už nedá, aj keď N1 auto kúpi ako ďaľší majiteľ súkromná osoba, musí v tom aute nechať mrežu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 cece ale me v papirech napsal ze kdyz vyndam prepazku z auta ven tak se automaticky bere tak ze je zpet prestaveny na osobak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Pecoun: Áno, tak isto to bolo donedávna aj u nás. Ale bohužiaľ, chytré hlavy na ministerstve financií ľuďom hádžu pod nohy polená... U nás sa demontáž prepážky (tuším od 1.7.2006) považuje za nepovolenú prestavbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 aha je to mozny,ja sem to cet v papirech fabie a ta je kupovana 2004/9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Chci se zeptat mění se při namontování přepážky a změny na N1 v tech.průkaze počet přepravovaných osob z 5 na 4?někde jsem slyšel,že u octavie tour to tak je po změně na N1 jen pro 4 osoby dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ja mam prestavbu na N1 a mam 5 mist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Chci se zeptat mění se při namontování přepážky a změny na N1 v tech.průkaze počet přepravovaných osob z 5 na 4?někde jsem slyšel,že u octavie tour to tak je po změně na N1 jen pro 4 osoby dík Jo, OI a FI mají po změně 4 místa,ale jen papírově a přestavba na 5 míst není možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Trafika: No auto ako N1 už musí opustiť továreň ako auto kategórie "malý nákladný automobil", teda N1, takže v TP je hneď od výroby napísaný správny počet miest. U Roomsteru je to 5, takisto aj O2. Jedine u O1 a F1/F2 sa počet miest znižuje na 4. Inak pre zaujímavosť, u nás chytré hlavy zašli ešte do väčšej absurdnosti - uvažuje sa o tom, že mreže nebudú posuvné (čo by sa ako tak dalo vydržať), ale budú plné! To znamená od spodku až po strop pevný plech bez akejkoľvek diery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 nemáte někdo internetovou adresu,kde prodavají jeté auta N1?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 hmm no vidis to me ani nenapadlo. ta ohradka je az na tom koberci a kdyz tam dam tu vanu , tak nebude poradne drzet. a taky ta hrana bude vadit. mno je tu nekolik oznosti 1. vyriznout tu gumovou vanu - blbost 2. seriznout cca 5mm prouzek ze spodu te ohradky, na u kraje na boku taky - 3. upravit ty zamky v tapecirungu, aby byla ta horadka trohu vijs, ale pritom drzela. - hmm slozite. 4. nedavat tam tu ohradku - blbost takze ja kto tak vidim ,tak asi upravim tu ohradku, aby sedla na tu vanu.,., BTW: resil to uz nekdo nejka? T vanu si chci poriditk narozeninam, takze mam jeste 10 dni to nejak rozmyslet. mám taky přepážku, a origo vana se tam nevešla, tak jsem ji u prodejce vyhandloval za vanu z fabie a ta je akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Je nějaký bazar,kde se specializují na N1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 tahate se za slovicka. Proste system je takhle nastavenej. Chces odpocet, budes mit prepazku, kdyz ji vyndas porusujes zakon. But te chytej, nebo ne. Proto rikam pokud to ma byt auto N1, tak at ma jen sedacky v predu a vzadu uloznej prostor a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.