jare Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Protože jaro Tuká na dveře a s ním výměna pneu,hledám a asi nejsem sám,internetové obchody s pneu.Já osobně nebudu kupovat moc drahé,viz,Barum Matador atd.Pokud nědno má typ,rád si nechám poradit a myslím,že ne jen já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 třeba www.pneunet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Kupuju www.pneuobchod.cz www.nejlevnejsipneu.cz www.pneunet.cz vše došlo vždy v pořadku max.do 7dnů od obědnání.V posledních dvou měsících jsem objednal asi 7pneu a nejstarší byla 30/06 vždy dovoz až domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 www.dobrepneu.cz - asi nejlevnejsi obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ahoj, určitě koukni na www.pneusky.cz Maj většinou úplně super ceny a bral jsem už od nic asi 3 různé sady a vždycky spokojenost s kvalitou i rychlostí dodání. Můžu doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 http://www.autokseft.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Loni pneunet. PPL zdarma až domů. Spokojenost i s cenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Ak by niekto zháňal pneu s doručením na Slovensku, odporúčam http://www.aaa-pneu.sk/. Objednávali sme odtiaľ už viackrát, suverénne najnižšie ceny, doručenie do 3-5 dní až do domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) elektrony.cz alu-pneu.cz ale osobní zkušenost s nimi nemám. Editováno: 7. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já bych řekl že nejlevnější jsou opravdu www.nejlevnejsipneu.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Já bych řekl že nejlevnější jsou opravdu www.nejlevnejsipneu.cz Souhlas, ceny sleduju bo budu kupovat letní a tady jsou nejlevnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Já bych řekl že nejlevnější jsou opravdu www.nejlevnejsipneu.cz Souhlas, ceny sleduju bo budu kupovat letní a tady jsou nejlevnější... A jaké máte s tím shopem zkušenosti? Kvalita, serioznost při jednání ap.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Kupuju pouze na www.nejlevnejsipneu.cz kupuju tm často, i pro známý, gumy vždycky došly v pořádku a vše jak má asi do tří dnů, dovoz až domů a co je důležité, pokud najdete na jakémkoliv jiném obchodě nižší cenu, než mají oni, půjdou pod tu cenu!!!! Proto jsou nejlevnější!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 ještě mrkněte na www.alukola.com, tam bych řekl že maj taky gut ceny(nej co sem sehnal-když sem kupoval já-aspoň teda co se týče těch větších rozměrů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Suveréně nejnižší ceny mají velkoodběratelé Barumu, když je koupím na něho, na nic nemusím čekat a hned se nasazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Suveréně nejnižší ceny mají velkoodběratelé Barumu, když je koupím na něho, na nic nemusím čekat a hned se nasazuje. jo, ale ty neumí pirelli ani bridgestone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jare Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Kupuju pouze na www.nejlevnejsipneu.cz kupuju tm často, i pro známý, gumy vždycky došly v pořádku a vše jak má asi do tří dnů, dovoz až domů a co je důležité, pokud najdete na jakémkoliv jiném obchodě nižší cenu, než mají oni, půjdou pod tu cenu!!!! Proto jsou nejlevnější!!!!! Opravdu to funguje,že jdou pod cenu.Protože třeba v barumkách nejlevnější určitě nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jare Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak jen malé upozornění.Nekteré obchody si učtují ještě při dobírce za balík 40kč. Trochu skryté,ale pro mé odrazení od objednávky to stačilo.Obchod Pešíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 V pondělí jsme si objednal pneumatiky Bridgestone Turanza ER 300 195/50 15R 82V na www.levnepneu.cz za 1.370,- Kč/ks a včera odpoledne mi je přivezli. Naprostá spokojenost a super cena, nižší jsme na netu nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tak to vám závidím.Já jsem si na www.nejlevnejsípneu.cz objednal 27.2. gumy Brigestone ER300 185/60 14H je 15.2. a ještě nedošly.Prý to bude až příští týden od 19 do 23.3. a přitom ty gumy mají na skladu už víc jak dva týdny.Tak nevím,kde se stala chyba.By mě zajimalo kde jsou ty jejich 3 až 7 dnů.Je to asi 3x7 dnu k dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 V pondělí jsme si objednal pneumatiky Bridgestone Turanza ER 300 195/50 15R 82V na www.levnepneu.cz za 1.370,- Kč/ks a včera odpoledne mi je přivezli. Naprostá spokojenost a super cena, nižší jsme na netu nenašel. hoď mi nějaké info jak jsi s nimi spokojen, díky, uvažuju o nich, teď jsem měl Potenzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 V pondělí jsme si objednal pneumatiky Bridgestone Turanza ER 300 195/50 15R 82V na www.levnepneu.cz za 1.370,- Kč/ks a včera odpoledne mi je přivezli. Naprostá spokojenost a super cena, nižší jsme na netu nenašel. hoď mi nějaké info jak jsi s nimi spokojen, díky, uvažuju o nich, teď jsem měl Potenzy Budu je na auto dávat až na konci března. Dle testů se řadí na špičku a cena 1.370,- je fantastická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 V pondělí jsme si objednal pneumatiky Bridgestone Turanza ER 300 195/50 15R 82V na www.levnepneu.cz za 1.370,- Kč/ks a včera odpoledne mi je přivezli. Naprostá spokojenost a super cena, nižší jsme na netu nenašel. hoď mi nějaké info jak jsi s nimi spokojen, díky, uvažuju o nich, teď jsem měl Potenzy Budu je na auto dávat až na konci března. Dle testů se řadí na špičku a cena 1.370,- je fantastická daj odkaz na testy. co hlucnost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 V pondělí jsme si objednal pneumatiky Bridgestone Turanza ER 300 195/50 15R 82V na www.levnepneu.cz za 1.370,- Kč/ks a včera odpoledne mi je přivezli. Naprostá spokojenost a super cena, nižší jsme na netu nenašel. hoď mi nějaké info jak jsi s nimi spokojen, díky, uvažuju o nich, teď jsem měl Potenzy Budu je na auto dávat až na konci března. Dle testů se řadí na špičku a cena 1.370,- je fantastická daj odkaz na testy. co hlucnost ?? Testy najdeš třeba tady, jen si zadej rozměry kola a případně ročník testů 2006. Dle mne nejbližší srovnatelný rozměr je 185/60 R14. http://www.e-pneu.cz/testy_pneu.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) Zdravím.Tak jestli dovolíte moje zkušenost s obchodem nejlevnejsipneu.cz.Snad jsem měl jen smůlu.27.2. 2007 jsem si u nich objednal pneu Bridgestone tourenza ER300 185/60 82H 14.Měli psáno dodání do 3 až 7 dnů.V mejlu mi sice došlo do 10 ty co nejsou na skladě do 14dnů.Mno hned druhý den se na tom servru objevilo,že jsou skladem 4kusy pak 20 a to až do dnešního dne23.3.Při mém dotazu minulý týden,kdy dorazí odpověděli někdy tento týden.No je čtvrtek a stále nic.Ptal jsem se tedy znova jestli už to je vyexpedované a že prý čekají až jim výrobce doplní sklady a že mi to pošlou v druhé polovině měsíce března.Nevím jak často aktualizují své kusy na skladech.Ale jak píši do dnešního dne jich tam stále měli 20.Mrknul jsem se znova na net a našel obchod vzdálený od mého bydliště cca 25km,kde by to byli schopni doručit do druhého dne a ještě byli levnější.Jelikož jsem si tam zajel osobně ještě slevili částku kterou platí za dopravu.Jasně nebylo to sice moc,ale gumy už mám doma a jen čekám až se počasí umoudří. Editováno: 22. Březen 2007, autor: 44kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.