Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak mi zavolali ze servisu,že rozvody jsou vpořádku a že zjistili že 3tí válec je bez komprese,takže rozeberou motor a dají vědět rozsah poškození a cenu opravy.

takže klasika,tie prekliate tlaky :kol-26: ....máš to v autorizovanom servise?

Do škodovky jsem to nedával,po poslední zkušenosti jsem z nich otrávenej.

no hneď som si myslel,keď si písal,že rozoberú motor (nepočítam hlavu valcov)..

Tak a je jasno,podpálené ventily na třetím válci,takže se provede kompletní repase hlavy + výměna rozvodů a těsnění pod hlavou.

To tedy ano,aby odešel motor při 90tisících je fakt síla,ještě že mám ve druhé fábce poctivý český mpičko.

• 3 týdny později...

chcem sa spytat: uz mi 2x odisla cievka a dnes 3x, ale pred dvoma tyzdnami som si kupil kabel tak som si spravil diagnostiku a vyslo ze v tretom valci je chybna cievka. A otazka znie to vzdy odchadzaju cievky v poradi ci to bola len nahoda? Inac treba nieco cez VAG nastavovat po vymene ci nie?

netreba nič nastavovať..ako myslíš v poradí??

Valec 1, potom valec 2 a teraz valec 3. Mam nabehanych 118 tis km.

je to náhoda... ;)

tak tak, mě odešel první, pak třetí a druhý stále origo 247 700 :kol-47:

tak nakoniec som si to vymenil sam a aj cez VAG vymazal chybu...nemoze to byt aj tym ze mi cievky odisli tak skoro, ze jazdim na plyn?

nemohlo, holt špatná série ... já jezdím též na plyn a první byla tuším (někde jsem to tu psal) kolem 220 000km

• 2 týdny později...

zdravim som v presove a mam pruser, nestartuje mi auto neviem preco vie mi niekto poradit co moze byt problem?z nicoho nic nechce startovat, indukcne cievky su vsetky vymenene a VAG kabel mi ostal v kosiciach a nemam ako spravit diagnostiku a neviem co moze byt zle auto v podstate nastartuje ale hned zdochne :(((..pls poradte nieco

a je to 40kW nebo 47kW? Pokud ta silnější, mohou být skočené rozvody

47 kw,ale rano mi uz nastartovala a isla nechapem, ale plyn som pre istotu nezapinal

• 3 týdny později...
  • 1 měsíc později...

Je potřeba mazat závadu v ŘJ po výměně cívky? Jde mě o to když se to stane na cestě a nebudu mít u sebe noťas jestli bude stačit pouhá výměna cívky bez smazaní závady, aby auto jelo?

Ano stači vymeniť a pojde to a potom doma iba vymažeš pamať zavad.

Ano stači vymeniť a pojde to a potom doma iba vymažeš pamať zavad.

Platí to i pro II Fabku?

áááno :)

Díky.

Ahojte,mam takovy problem a to na otcově Fabii 1.2. 47 kw rv 2004.Najeto 130 tis.km.Po ranim startu se nějak motoru nechtělo naskočit a škubal,po chvili v pohodě.Dalšich asi 10 startu taky zatim v poho.Jinak auto jezdi na lpg,tam se vyskytuje taky problem že při provozu na lpg a při jizdě do kopce nebo podřazeni na nižši otačky začne auto trochu škubat jako by dochazel plyn.Je to dost nepřijemne.Na diagnostice jsem byl před 14 dny a nic to neukazalo,zkusim ještě zajet znovaAle co mě trošku zarazilo když jsem kouk na zapalovaci civky tak jsou na 2 ks celkem dost vyrazne boule,3 vypada v poho.Myslite že to muže byt těma civkama?Myslim že by povrch těch civek měl byt asi uplně hladky ne?Děkuji za připadne nazory.

a když nechtěl naskočit a škubal, blikal check? O těch cívkách se to říká, že když mají tu pecku nahoře, že už jsou načaté, ale jistota to také není.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.