Září 21, 201212 r Tak mi zavolali ze servisu,že rozvody jsou vpořádku a že zjistili že 3tí válec je bez komprese,takže rozeberou motor a dají vědět rozsah poškození a cenu opravy.
Září 24, 201212 r Tak a je jasno,podpálené ventily na třetím válci,takže se provede kompletní repase hlavy + výměna rozvodů a těsnění pod hlavou.
Září 24, 201212 r To tedy ano,aby odešel motor při 90tisících je fakt síla,ještě že mám ve druhé fábce poctivý český mpičko.
Říjen 12, 201212 r chcem sa spytat: uz mi 2x odisla cievka a dnes 3x, ale pred dvoma tyzdnami som si kupil kabel tak som si spravil diagnostiku a vyslo ze v tretom valci je chybna cievka. A otazka znie to vzdy odchadzaju cievky v poradi ci to bola len nahoda? Inac treba nieco cez VAG nastavovat po vymene ci nie?
Říjen 13, 201212 r tak nakoniec som si to vymenil sam a aj cez VAG vymazal chybu...nemoze to byt aj tym ze mi cievky odisli tak skoro, ze jazdim na plyn?
Říjen 13, 201212 r nemohlo, holt špatná série ... já jezdím též na plyn a první byla tuším (někde jsem to tu psal) kolem 220 000km
Říjen 26, 201212 r zdravim som v presove a mam pruser, nestartuje mi auto neviem preco vie mi niekto poradit co moze byt problem?z nicoho nic nechce startovat, indukcne cievky su vsetky vymenene a VAG kabel mi ostal v kosiciach a nemam ako spravit diagnostiku a neviem co moze byt zle auto v podstate nastartuje ale hned zdochne ((..pls poradte nieco
Říjen 27, 201212 r 47 kw,ale rano mi uz nastartovala a isla nechapem, ale plyn som pre istotu nezapinal
Listopad 15, 201212 r Rád bych si pořídil rezervní na cesty, chci se optat, zda jsou nějaké negativní ohlasy proti Tesle? http://www.skoda-dily.cz/eshop/036905715-zapalovaci-civka-1-2-1-4-16v.html
Leden 3, 201312 r Je potřeba mazat závadu v ŘJ po výměně cívky? Jde mě o to když se to stane na cestě a nebudu mít u sebe noťas jestli bude stačit pouhá výměna cívky bez smazaní závady, aby auto jelo?
Leden 4, 201312 r Ano stači vymeniť a pojde to a potom doma iba vymažeš pamať zavad. Platí to i pro II Fabku?
Leden 9, 201312 r Ahojte,mam takovy problem a to na otcově Fabii 1.2. 47 kw rv 2004.Najeto 130 tis.km.Po ranim startu se nějak motoru nechtělo naskočit a škubal,po chvili v pohodě.Dalšich asi 10 startu taky zatim v poho.Jinak auto jezdi na lpg,tam se vyskytuje taky problem že při provozu na lpg a při jizdě do kopce nebo podřazeni na nižši otačky začne auto trochu škubat jako by dochazel plyn.Je to dost nepřijemne.Na diagnostice jsem byl před 14 dny a nic to neukazalo,zkusim ještě zajet znovaAle co mě trošku zarazilo když jsem kouk na zapalovaci civky tak jsou na 2 ks celkem dost vyrazne boule,3 vypada v poho.Myslite že to muže byt těma civkama?Myslim že by povrch těch civek měl byt asi uplně hladky ne?Děkuji za připadne nazory.
Leden 9, 201312 r a když nechtěl naskočit a škubal, blikal check? O těch cívkách se to říká, že když mají tu pecku nahoře, že už jsou načaté, ale jistota to také není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.