sturgeon Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Tak mi zavolali ze servisu,že rozvody jsou vpořádku a že zjistili že 3tí válec je bez komprese,takže rozeberou motor a dají vědět rozsah poškození a cenu opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 takže klasika,tie prekliate tlaky ....máš to v autorizovanom servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Do škodovky jsem to nedával,po poslední zkušenosti jsem z nich otrávenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 no hneď som si myslel,keď si písal,že rozoberú motor (nepočítam hlavu valcov).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Tak a je jasno,podpálené ventily na třetím válci,takže se provede kompletní repase hlavy + výměna rozvodů a těsnění pod hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 nepříjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 To tedy ano,aby odešel motor při 90tisících je fakt síla,ještě že mám ve druhé fábce poctivý český mpičko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 chcem sa spytat: uz mi 2x odisla cievka a dnes 3x, ale pred dvoma tyzdnami som si kupil kabel tak som si spravil diagnostiku a vyslo ze v tretom valci je chybna cievka. A otazka znie to vzdy odchadzaju cievky v poradi ci to bola len nahoda? Inac treba nieco cez VAG nastavovat po vymene ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 netreba nič nastavovať..ako myslíš v poradí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Valec 1, potom valec 2 a teraz valec 3. Mam nabehanych 118 tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 je to náhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 tak tak, mě odešel první, pak třetí a druhý stále origo 247 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 tak nakoniec som si to vymenil sam a aj cez VAG vymazal chybu...nemoze to byt aj tym ze mi cievky odisli tak skoro, ze jazdim na plyn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 nemohlo, holt špatná série ... já jezdím též na plyn a první byla tuším (někde jsem to tu psal) kolem 220 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 zdravim som v presove a mam pruser, nestartuje mi auto neviem preco vie mi niekto poradit co moze byt problem?z nicoho nic nechce startovat, indukcne cievky su vsetky vymenene a VAG kabel mi ostal v kosiciach a nemam ako spravit diagnostiku a neviem co moze byt zle auto v podstate nastartuje ale hned zdochne ((..pls poradte nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 a je to 40kW nebo 47kW? Pokud ta silnější, mohou být skočené rozvody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 47 kw,ale rano mi uz nastartovala a isla nechapem, ale plyn som pre istotu nezapinal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Rád bych si pořídil rezervní na cesty, chci se optat, zda jsou nějaké negativní ohlasy proti Tesle? http://www.skoda-dily.cz/eshop/036905715-zapalovaci-civka-1-2-1-4-16v.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruger Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Je potřeba mazat závadu v ŘJ po výměně cívky? Jde mě o to když se to stane na cestě a nebudu mít u sebe noťas jestli bude stačit pouhá výměna cívky bez smazaní závady, aby auto jelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ano stači vymeniť a pojde to a potom doma iba vymažeš pamať zavad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruger Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Ano stači vymeniť a pojde to a potom doma iba vymažeš pamať zavad. Platí to i pro II Fabku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 áááno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruger Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ahojte,mam takovy problem a to na otcově Fabii 1.2. 47 kw rv 2004.Najeto 130 tis.km.Po ranim startu se nějak motoru nechtělo naskočit a škubal,po chvili v pohodě.Dalšich asi 10 startu taky zatim v poho.Jinak auto jezdi na lpg,tam se vyskytuje taky problem že při provozu na lpg a při jizdě do kopce nebo podřazeni na nižši otačky začne auto trochu škubat jako by dochazel plyn.Je to dost nepřijemne.Na diagnostice jsem byl před 14 dny a nic to neukazalo,zkusim ještě zajet znovaAle co mě trošku zarazilo když jsem kouk na zapalovaci civky tak jsou na 2 ks celkem dost vyrazne boule,3 vypada v poho.Myslite že to muže byt těma civkama?Myslim že by povrch těch civek měl byt asi uplně hladky ne?Děkuji za připadne nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 a když nechtěl naskočit a škubal, blikal check? O těch cívkách se to říká, že když mají tu pecku nahoře, že už jsou načaté, ale jistota to také není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.