acter Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 no nejak si s tim budu muset poradit vim ze z toho ereso nikdy nebude ale aspon to malo uz sem objednaval i potahy z eresa a ted schannim radici paku ale tu nikde neni mozno sehnat takze tam budu muset dat asi z fabie ale to je 6ti kvalt Muj nazor na tohle vsichni znaji...taky si nekupuju Favorita a nelepim na nej napis BMW Ale zalezi na vkusu kazdeho soudruha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Wau, tady dnes přibylo tolik příspěvků jako za starých dobrých časů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Wau, tady dnes přibylo tolik příspěvků jako za starých dobrých časů Taky sem si říkal. Ještě 14 dnů budu marodit a bude to mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Tak se chlapci přiznejte KDO z vás jede na ŠkodaHome a kdy dorazíte? Pátek nebo Sobota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Já se přiznávám, pokud se nic nevyvrbí, tak pátek až neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tak se chlapci přiznejte KDO z vás jede na ŠkodaHome a kdy dorazíte? Pátek nebo Sobota? Ja se priznam, ze nevim.... Kdyz ano, tak to zalezi na aktualni situaci a stavu unavenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tak se chlapci přiznejte KDO z vás jede na ŠkodaHome a kdy dorazíte? Pátek nebo Sobota? Já už mám jasno na 100% jedu jen na sobotu v pátek jsem grogi po prac. týdnu a v neděli mám firemní akci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 cus jsem taky ze zdaru jeste prijimate mezi sebe cleny?nebo nebude zase nejaky sraz ze bych se tam ukazal ACTER uz me zna jsem kamos jeho brachy s tou cihlovou octavkou Zdarec hoď sem foto káry ať tě poznáme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Já už mám jasno na 100% jedu jen na sobotu v pátek jsem grogi po prac. týdnu a v neděli mám firemní akci! Ze se taky vokazes Firemni akci ? Takze zase budes v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Ze se taky vokazes Firemni akci ? Takze zase budes v praci čůůůs ne ne má volnej víkend ale šéf dělá jednou do roka akci pro všechny svoje lidi- prasátko spousta žrádla a chlastu tak tam nemůžu chybět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Jinak mám novej kár abych na vás nemával nadarmo!!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43642 Editováno: 18. Duben 2008, autor: KOKYN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 čůůůs ne ne má volnej víkend ale šéf dělá jednou do roka akci pro všechny svoje lidi- prasátko spousta žrádla a chlastu tak tam nemůžu chybět... ja jsem prave myslel, ze to mate na Lagune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 ja jsem prave myslel, ze to mate na Lagune Ne ne máme to na jedný chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Jinak mám novej kár abych na vás nemával nadarmo!!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43642 Sice obyc kombajn, ale kdyz mu das krasnou barvu, jeste hezci kola.....1.liga ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Sice obyc kombajn, ale kdyz mu das krasnou barvu, jeste hezci kola.....1.liga ! A od včera jsem zase o fous víc inkognito už tam jsou folie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 A od včera jsem zase o fous víc inkognito už tam jsou folie! To ses do toho pustil sam ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 To ses do toho pustil sam ? Ne dělal mi to kámoš co mi to dělal i na stříbrný jak řekl on sám když jsem jásal že konečně už jsou tam... Konečně už si nebudeš v autě připadat jak nahej!!! Jinak na stříbrňákovi za dva roky žádnej problém. Předek jsem dal stejnen zadek o něco tmavší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalecek Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Zdarec hoď sem foto káry ať tě poznáme!!! zatim zadne nemam az ji ted o vikendu umyjiu ma byt v nedeli pekne tak se nejake poslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) zatim zadne nemam az ji ted o vikendu umyjiu ma byt v nedeli pekne tak se nejake poslu Včera jsem byl tankovat na Benzine ve Zdare smerem na Brno… Byla mi nabidnuta mycka…jelikož jsem odpůrcem mycek a jim podobnych nicitelu laku, odmitl jsem kvuli spatnym kartacum…dostala se mi informace, ze mají nove nejen kartace, ale i celou mycku, která pouziva parni myti…tak jsem to prubnul. (dokonce je sledovana kamerou ) Při prvnim myti vypadla cela mycka (osobne jsem to s pani daval do poradku přes ridici OPecko ) a na druhy pokus vse slo jiz normalne… Do konce kvetna mají zavadeci cenu na všechny programy 89,- (jinak pak nejvyssi bude 139,-) Na první pohled auto vypadalo hodne solidne umyte (po Ľ rocnim mycim pustu)…a diky hodne silnym motoru v ofucich bylo i suche (tudiz jsem nenasel zadne uschle kapky na kapote) Takze myslim, ze ještě 2 mesice (nez se znici kartace) bude použitelná Vyzkousejte… Editováno: 18. Duben 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Pánové a dámy. Vypadá to,že se rozjíždí akce Trička 2. V pondělí vy se měla udělat kalkulace ceny VYŠITÍ a pak bych přijmal závazný objednávky. Bylo by to podle původního návrhu. Buď se jménem nebo bez. Ps.:k dodání bez tý slečny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Pánové a dámy.Vypadá to,že se rozjíždí akce Trička 2. V pondělí vy se měla udělat kalkulace ceny VYŠITÍ a pak bych přijmal závazný objednávky. Bylo by to podle původního návrhu. Buď se jménem nebo bez. Ps.:k dodání bez tý slečny. No rozhodne nechci damske tricko jak uz jsem rikal po telefonu Ludovi...vysiti bude drazsi a celkove misto vysiti bude tvrdsi...takze ja jsem pro vysite male logo na levym prsu...zada nechat cisty... a jelikoz ta vysivaci masina se ridi jednoduchym programem, myslim, ze bude problem udelat kazde tricko original... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) No rozhodne nechci damske tricko jak uz jsem rikal po telefonu Ludovi...vysiti bude drazsi a celkove misto vysiti bude tvrdsi...takze ja jsem pro vysite male logo na levym prsu...zada nechat cisty... a jelikoz ta vysivaci masina se ridi jednoduchym programem, myslim, ze bude problem udelat kazde tricko original... Logo bude na všech tričkách stejný a jméno-těch pár písmen snad tak drahý nebude. Uvidíme v Pondělí a podle ceny se zařídíme. Editováno: 18. Duben 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 zatim zadne nemam az ji ted o vikendu umyjiu ma byt v nedeli pekne tak se nejake poslu OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Nazdar bazar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Přidávám se k předsedovi, nerad , ale má pravdu, když jde o výšivku, jsem za malou na levé prso a pod to jméno odpovídající velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky