mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Však to se počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 už vidim jak ti to trha srdce lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 (editace) Strašně. Tak rád bych pracoval do poslední minutky. Ba i přesčas. Editováno: 8. Červen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tebe jsem nevím proč vynechal, ais proto, že jsi psal kdy si je vyzvedneš woe, uz se tesim jak malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tebe jsem nevím proč vynechal, ais proto, že jsi psal kdy si je vyzvedneš woe, uz se tesim jak malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 woe, uz se tesim jak malej kluk woe, uz se tesim jak malej kluk Dokonce jak dva malí kluci Trička budou připravená, neboj Taky lituju, že ho nemůžu mít tady a teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 (editace) Ahoj bando. tak dnes byl opět AUTOTEC a já tam nechyběl. Byla to nádhera. Krásný autí a toho servisního nářadí. To by se vybavila nejedna dílna. Až sem slintal!!!! Editováno: 8. Červen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 a tady je pár foteček z dnešního dne: Tatra od Lopraisu a jedno pěkný brm brm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A co jinak, užil sis to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Troška nostalgie aneb 50ti letá Praga V3S jako modýlek. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A něco co si Luděček koupil na památku: Ikdyž nic koupenýho nevyváží zážitky z dnešní návštěvy AUTOTECu repektive Brna. nádherná enciklopedie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tos koupil pro mě, že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 a TRIČKO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Troška nostalgie aneb 50ti letá Praga V3S jako modýlek. Co to bylo za měřítko? 1:10 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 a něco malýho pro TEBE brašule: najdi si co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 a TRIČKO!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrý, to půjde k maskáčům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 netuším. ale koukej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 a něco malýho pro TEBE brašule: najdi si co. A tohle jsou zas ty menší, že? Myslím 1:72. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 právě. proto ho mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A tohle jsou zas ty menší, že? Myslím 1:72. OII RS je něco většího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 netuším. ale koukej: Jojo, tu slibujou už roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A co tričko, udals a vykasíroval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A jedna ŠKODOVKA z cesty do Brna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Kdo by řekl, že ještě někde jezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 A co tričko, udals a vykasíroval ? A prvním výhercem trička kromě mě se stal Cary_Mary_ která si ho převzala osobně a dělala mi příjemnou společnost a doprovod na AUTOTECu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky