acter Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 no tak jelikoz je to bazarove zbozi....100,- Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Psal jsem mu sms a a když se ozve, povím mu koho má kontaktovat a domluvte se spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 No žádné změny v plánu nejsou, možná že bysme udělali možnost vybrat si barvu, ale to musíme probrat na ředitelství Letky a taky s firmou, zda by to nebyl problém. Pri jakekoliv zmene beru dve.At se jedna o komplet zmenu nebo treba jen barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak jsem nasel navod, ze se to ma dat na slunko....nechal jsem to dneska cely den na okne a fleku jsou skoro pryc...tak myslim, ze jeste zitra a fleky budou pryc... Takze zatim objednavku druheho tricka rusim...ale pokud se bude objednavat nova varka, budu premyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Děláš v tom hockej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Kdyz koukam na ty svetla...jak vlastne dopadly ta zarovky z VW Tuarega ? Nebo co to tam vlastne mas ? zarovky z VW Tuarega má brůdr v Papričce a já dostal OII-úplně stejný. Ty vyletěly a sou tam DIODY od Žofky Žárofky Se mrkni do HRÁŠKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak tak, Tuareg už tam byl dávno Prodej je předsedovi brudře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 zarovky z VW Tuarega má brůdr v Papričce a já dostal OII-úplně stejný. Ty vyletěly a sou tam DIODY od Žofky ŽárofkySe mrkni do HRÁŠKA No ja tam prave mam taky diody, ale je to spis sedy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Asi špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ty seš teda zlomyslnej Miško... fuj!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ne, jen kdyby neexperimentoval a vzal si od naší žofky, měl klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A ty kdybys nemluvil... Ja je tam dal asi 14 dni po tom, co jsem ji koupil !!! Copak ja znal nejakou "zofku" ? Jenom jsem se zeptal na to, co tam Luda ma...toto vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Už sem Ti několikrát říkal, že než něco kupuješ, tak se máš zeptat, třeba bysme ušetřili na poštovném Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ale ja porad nevim, o cem mluvis !!! Ja jsem se jen zeptal, absolutne neplanuju koupi zadnych novych diod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No že ses měl zeptat než jsi je kupoval, už jedno jsem Ti to říkal když jsme si nezávisle na sobě objednali stejnou věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Stale nevim, vo co gou... Ja je koupil asi 14 dni po tom, co jsem koupil auto !!! 1) Jsem Te neznal 2) jsem je koupil na benzince v ZR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ale pokud je nejaka dobra nabidka...jako treba BILY LEDky, klidne se pridam k objednavce... ale musi byt vazne BILY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Stale nevim, vo co gou...Ja je koupil asi 14 dni po tom, co jsem koupil auto !!! 1) Jsem Te neznal 2) jsem je koupil na benzince v ZR Stejně chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ale pokud je nejaka dobra nabidka...jako treba BILY LEDky, klidne se pridam k objednavce...ale musi byt vazne BILY http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46173 A už znáš žofku i ejjí LEDky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No na fotkach to vypada dobre, jen to videt v realu....pac fotak tu barvu svetla nepobere.... a nezda se mi ze H1 z LEDek lze nahradit plnohodnotne H1 dalkove ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tomu bych taky nevěřil, ale mám je v intoši a Luda i v obrysech, se přijeď podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Interier a parky pochopim, ale ne vykonovy dalkovy...ci potkavaci... Samozrejme, ze se stavim podivat...vikend po 30.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Však jsem psal, že to tomu taky úplně nevěřím, ale nezkoušel jsem to ani já ani Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Interier a parky pochopim, ale ne vykonovy dalkovy...ci potkavaci...Samozrejme, ze se stavim podivat...vikend po 30.7. To nemůžu. To budu slavit narozeniny. -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Co to máš Misch v avataru zas simtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky