pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Sraz moraváků, pokec. A nechcete to udelat v Jihlave treba ? Jj nebo v Brně Lepsi nez pres pul republiky Ale vy skočíte na [dé jedničku] a jste tam za hoďku. Je to lepší než sraz v Karlovejch varech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tady jsou dnes všichni tak drzí Entsuldigung Herr Mäuschen Ich bin das nicht wollen [promiňte pane myšička To jsem nechtěl ] Na brudera musíš ANGLICKY nebo FRANCOUZKY. Němčinu "nepanimaju". Tak jo, ale proto jsem mu to přeložil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tady jsou dnes všichni tak drzí Entsuldigung Herr Mäuschen Ich bin das nicht wollen [promiňte pane myšička To jsem nechtěl ] Na brudera musíš ANGLICKY nebo FRANCOUZKY. Němčinu "nepanimaju". Ich verstehe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 ždáRSká letko, pojedete někdo se mrknout do toho Olomouce?Mischina myslím, psal, že joo a vy ostatní? Nebo bude vyslán jako glowny zastupce? A copak se tam deje ? Sraz moraváků, pokec. A nechcete to udelat v Jihlave treba ? Jj nebo v Brně Lepsi nez pres pul republiky Ty jo, nemůžeš mít všechno nejdál v obýváku Můžem jet jedním autem, pokud se přidáte a my pojedem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ty jo, nemůžeš mít všechno nejdál v obýváku Můžem jet jedním autem, pokud se přidáte a my pojedem... To je plovo do sranice, teda naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Můžem jet jedním autem, pokud se přidáte a my pojedem... No pokud pojedu, tak urcite svym....a jak by to melo probihat...jen zbezne mi to popis, casy apod (nechce se mi to louskat z 12 stranek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Můžem jet jedním autem, pokud se přidáte a my pojedem... No pokud pojedu, tak urcite svym....a jak by to melo probihat...jen zbezne mi to popis, casy apod (nechce se mi to louskat z 12 stranek) Nebuď línej Když pojedeš svým, my můžem s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Života je na práci škoda. Haitské přísloví Krásnej den a dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Co říkate tomuhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ty jo...tady se to nějak rozjelo. Kdy že je ten sraz? Mě se to taky nějak nechce číst :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Co říkate tomuhle? Co toto je???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Můžem jet jedním autem, pokud se přidáte a my pojedem... No pokud pojedu, tak urcite svym....a jak by to melo probihat...jen zbezne mi to popis, casy apod (nechce se mi to louskat z 12 stranek) Nebuď línej Když pojedeš svým, my můžem s Tebou Nejde o to, ze bych byl linej....jen na to nemam cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ty jo...tady se to nějak rozjelo. Kdy že je ten sraz? Mě se to taky nějak nechce číst :-) Jooooo.....nebud linej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Co říkate tomuhle? Co toto je???? Nabor novych clenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Můžem jet jedním autem, pokud se přidáte a my pojedem... No pokud pojedu, tak urcite svym....a jak by to melo probihat...jen zbezne mi to popis, casy apod (nechce se mi to louskat z 12 stranek) Nebuď línej Když pojedeš svým, my můžem s Tebou Nejde o to, ze bych byl linej....jen na to nemam cas Tak na tom pořád nesmíš ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ty jo...tady se to nějak rozjelo. Kdy že je ten sraz? Mě se to taky nějak nechce číst :-) Jooooo.....nebud linej !!! On až příjde mischa tak nám informace podá ...neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 On až příjde mischa tak nám informace podá ...neboj Doufám, že si vážíte toho, že mě máte Neděle 21.10. Olomouc, někde u Baumaxu či čeho, posedět, pojíst, poklábosit a domů. My možná pojedem, říkal jsem si, že bych janince trochu ukázal Olomouc, ale ještě to je relativně daleko. Vy uvažujete, že byste se taky přidali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Jinak pár info: Info č. 1) Včera jsem objednal fotky do kroniky, je jich už asi 140 a to jsem z každé akce vzal pár, zbytek můžem přikládat na DVD/CD/disketě podle délky akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Info č. 2) Trička s límečkem jsou, zdá se, moderní, v nové akci Pilsner Urquell jsou jednou z cen právě trička s límečkem, takže super. Jen to od nás okopírovali podobně jak časopis Autosport tuning křídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Info č. 3) Ten "náborový leták" byl jen takový šprým, když vidím jak někteří v admin sekci řeší Letku, tak se musím jen smát a až mě nakrknou, dám to do hospody jak říkal bruder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Info č. 3)Ten "náborový leták" byl jen takový šprým, když vidím jak někteří v admin sekci řeší Letku, tak se musím jen smát a až mě nakrknou, dám to do hospody jak říkal bruder. pleteš si pojmy, sme moderátoři Dát to do Hospody by bylo by to nejlepší rozhodnutí co bys mohl udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 nazdar doctor zijes jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 doctor se ztratil ale nasel se jirik jiriju ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 doctor se ztratil ale nasel se jirik jiriju ahoj Ahojky...jsem tu jenom na skok ...jdu se potit ...a zítra musím do školy Tedy se loučím a měj se hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 On až příjde mischa tak nám informace podá ...neboj Doufám, že si vážíte toho, že mě máte Neděle 21.10. Olomouc, někde u Baumaxu či čeho, posedět, pojíst, poklábosit a domů. My možná pojedem, říkal jsem si, že bych janince trochu ukázal Olomouc, ale ještě to je relativně daleko. Vy uvažujete, že byste se taky přidali? Cece....nevim....uvidime aktualne....apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky