Publikováno Březen 1, 200718 r Chtel bych vedet, jestli se daji zpetne zrcatka z Passata B6 s integrovanymi blinkrami (elektricke s vyhrevem) dopasovat na Octaviu I ... to, ze je uchyt na dvere trochu iny vim, to neni problem ... taky si potahnu kabel od smerovek, ale zajima me el. ovladani a vyhrev .. kvuli tim smerovkam tam asi budou jine konektory? Nebo se mylim? Nevi to nekdo? Dik
Březen 3, 200718 r Autor Tak nic no ... asi si musim vystacit sam ... alespon jsem to zkusil Ale dnes jsem je koupil, zitra davam do laku a pristi vikend montuju ... takze BUDOU MUSET FUNGOVAT i PASOVAT i BLIKAT i vsechno
Březen 4, 200718 r Nějak se to tu rozmáhá, směrovky do zrcátek. Jiný člen fora tam zase hodlá cpát z kryty zrcátek z OuTů. No jsem na to zvědav, ale mě osobně se teda směrovky v zrcátkách nelíbí...
Březen 4, 200718 r Autor Každý má iný vkus ... ja odkedy som videl smerovky v spätných zrkadlách na Passate, tak som ich chcel dať na svoju Octaviu ... teraz keď tak na ne pozerám, tak sa mi zdajú trochu veľké a obávam sa, že to bude vyzerať divne, ale už ich mám, tak tam pôjdu za každú cenu ... bude to trochu drbačka, lebo budem musieť "zalepiť" diery po smerovkách v blatníkoch a asi prelakujem celé blatníky ... no v každom prípade sa na to tešim Samozrejme, ze pošlem foto Upraveno Duben 15, 200718 r od lamosi
Březen 4, 200718 r Jo, pekne to bude ak sa ti podary ich tam dat, nezabudni spravit fotoserial montaze
Březen 4, 200718 r Autor Jo, pekne to bude ak sa ti podary ich tam dat, nezabudni spravit fotoserial montaze Ak sa mi podari ich tam dat? Oni tam MUSIA byt, ked vyrobim neviem co ... jasne, fotoserial pridam buduci vikend ale smerovky budem zapajat asi az neskor ... uvidime ako to pojde, samo dam sem potom vsetko
Březen 14, 200718 r Autor Takze zrkadla mam v laku, ale uchytenie bude trochu problem ... musim to nejak vykumat V kazdom pripade to pojde, poslem potom foto, ale nebude to take jednoduche, ako som si to predstavoval ...
Březen 14, 200718 r Takze zrkadla mam v laku, ale uchytenie bude trochu problem ... musim to nejak vykumat V kazdom pripade to pojde, poslem potom foto, ale nebude to take jednoduche, ako som si to predstavoval ... pošli pošli... zeptám se blbě, ale co takhle zrcátka ze Supíka? Dělají se taky se směrovými světly...
Březen 14, 200718 r Autor Ten faceliftovanej model Superba ma spatne zrkadla ako Passat, ale je to presne to iste ... ja ich mam konkretne z B5, B6 ma podobne, ale ma inu hranu nad smerovkou ... neviem ako je to ale s drziakom u B6
Duben 6, 200718 r Autor Tak zrkadla sa uz montuju, veselo sa reze a brusi, tak snad v nedelu, najneskor v pondelok pridam foto Zatial to vyzera celkom pekne ;-)
Duben 7, 200718 r moc prosim e o navod vcetne fotek, dam ti ho samozrejmei na stranky Octavia Clubu tohle me taky hodne zajima, taky sem planoval z tourana dat na octu
Duben 7, 200718 r Autor moc prosim e o navod vcetne fotek, dam ti ho samozrejmei na stranky Octavia Clubutohle me taky hodne zajima, taky sem planoval z tourana dat na octu Jasne, fotky dam asi uz zajtra, pripadne v pondelok, ako sa mi to podari poskladat, uz visia na dverach a moj dojem je dost dobry ... som potom zvedavy na nazory ... a foto montaze poslem v utorok
Duben 8, 200718 r Autor Tak posielam vysledny efekt ... Este ideme zapojit elektriku a potom poslem ostatne
Duben 9, 200718 r Nevypadá to špatně. Sice se mě zdají nějaký velký, ale možná to klame. Chtělo by to celkový foto. Jak to tam sedlo ? Asi s tím byla pěkná dr... ne?
Duben 10, 200718 r Autor Nebyla to jenom d**acka, ale je*acka ... poslem dnes foto, co bolo treba robit aby sa to tam dalo dostat ... zapojenie elektriky, ktora sice vobec nesedela bola malickost ...
Duben 10, 200718 r Vypadá to pěkně rozhodně to tam sedí mnohem lépe než z O2. Ale jinak mě se blinkry v zrcátkách nelíbí celkově vůbec. Tak posielam vysledny efekt ... Este ideme zapojit elektriku a potom poslem ostatne
Duben 10, 200718 r no ...tak vždy jsem myslel že to na O1 nepatří ale tvoje verze je dobrá ....fakt se ti to povedlo Upraveno Duben 10, 200718 r od Geoo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.