mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tady .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jsem se o dovolené "připletl" k testování. Jedem lesem, na konci před křižovatkou zátaras a ten nějaký chápek. Šel jsem se ho zeptat, co se děje a najednou kravál a prosvištěla kolem bílá fabka. Jel asi 4x, pak zajel do servisní zóny a mohli jsme jet dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jestli chce někdo todle auto vidět tak má možnost na Barumce bude jako předjezdec. Ale věřím, že pojede trošku rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 kua, to je zrovna Mimoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 A já jsem taky mimo(ň), Krkonoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 jestli chce někdo todle auto vidět tak má možnost na Barumce bude jako předjezdec. Ale věřím, že pojede trošku rychleji Byl jsem na Barumce na městské RZ. Jela pěkně. Honza Kopecký se s ní pěkně předváděl . Podle mě lidi řvali víc než, když jel domácí Roman Kresta. Jo bylo to super.A někdo dokonce říkal, že časy na kolo měla docela slušné, na to že to je pořád ještě prototyp. Tak snad se jí bude dařit. Foto z www.barum.rally.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Je to jen podobnost, nebo inženýři použili vnitřní kličku ze 120ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Je to jen podobnost, nebo inženýři použili vnitřní kličku ze 120ky? No vypadá to tak, asi přebytek na továrním skladě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Škoda zveřejnila týmové barvy škody fabie s2000!!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 ...a navíc i další informace o továrním týmu a na webu mají novou sekci - Motorsport, kde jsou nějaký fotečky a hlavně videjka jak z kokpitu, tak z někdejší prezentace. Jinak teď testovali na Monte Carlo a zároveň to byl test (hrotovejch) pneumatik pro BF Goodrich. Honza prý zajížděl líp než Juho, tak sem zvědavej, jak Fábinu povodí na ostro, snad to bude hned od začátku bomba ...že by se škodovka (konečně bez němců) vracela tam, kde před několika lety skončila s kitovejma fáčkama a feldama, tedy na vrchol?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Jo designove to je paradicka, to se mi libii HOOODNE moc .... jeste ouvidime jak to bude jezdit no ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR.Hahn Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Mě se taky moc líbý!!! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tuhle se proháněla po fabrice, byl to mazec vidět jí naživo.. jen škoda že to nebyl ostrej závod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 test pred Monte :palec2: http://www.johnfoto.wz.cz/fabiamonte/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 tak tenhle tejden sem jí opět potkal, vyjížděla ze 13. brány někam na dálnici - čistá bílá, kouřový skla, takže dovnitř nebylo vidět.. tipuju že jeli do Běly na testy.. ale divím se, že nejela v kamionu v utajení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 už nemajú čo skrýval keď je homologovaná, som zvedavý ako im to pôjde v prvom preteku už sa teším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to je fakt, jen se divím, že jela v bílý barvě a ne v těchto závodních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ja myslím že jeden kus mali viesť už zákazníkovi do Rakúska ale neviem či to ešte len malo byť alebo už bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 odpolko sem jí potkal jak se vrací ráno vyjeli cca v 9, vraceli se kolem 4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) ty robíš niekde v Boleslave, že ju vidíš? Editováno: 9. leden 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ty bílý sou starší kousky, ještě ty testovací, zatímco ty barevný sou už nový, se kterýma se pojede Monte. Jinak v poslední době je o fábinu celkem slušnej zájem a to je paráda, navíc to sou samí TOP jezdci, takže kromě továrny v IRCčku se pojede aji několik závodů v ČR a minimálně jedna bude jezdit dokonce v MS (PWRC) pod záštitou Baumschlagera. Už aby to bylo, tentokrát to vypadá, že to u škodů vzali za lepší konec než proklatý WRCčko, takže ikdyž nelze očekávat hned na začátek žádný zázraky, tak věřím, že fiasko se už znova opakovat nebude, po všech těch testech a hlavně pořádným ŠM teamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Keby bola zostava Kopecký-Kresta bolo by to ešte lepšie, ale ani Hanninen snáď nebude zlý :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Upřímně řečeno, Krestu moc nemusím...neříkám, že neumí jezdit, ale jednak mi ke škodovce už nepasuje a navíc poslední dobou ani ty výsledky žádný zásadní neměl, já bych radši viděl Kopecký, Prokop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ja ešte radšej Valdu aj keď na Slovensku máme dobrých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.