Březen 16, 200718 r VAGemi kdybys udělal DO přes zámky (přesnej postup už nevím) , immo nepřispůsobíš I když se vymění spínací skříňka, kterou jsem koupil s novými klíči?
Březen 16, 200718 r musíš nějak říct budíkům že ty nový klíče co jsi namontil jsou oprávněny a to jde nejlíp VAGem (o jiným spůsobu nevím)
Březen 16, 200718 r VAGemi kdybys udělal DO přes zámky (přesnej postup už nevím) , immo nepřispůsobíš Nevíte někdo postup přizpůsobení klíčů DO bez VAG? Ten immo bych nechal dodělat, až bude mít mechanik čas, zatim bych startoval starým klíčem. Díky
Srpen 29, 200718 r Jojo dá se to zvládnout i doma. Stačí diagnostickej kabel a program vag-com. Pak už je to jen banalitka která je za pár sekund hotová..
Duben 10, 201015 r Zdravím, omlouvám se za otravování, ale jen chci potvrdit mou "domněnku". Pokud si chci přidělat klíček s chipem a DO přívěskem na vystřelovák s DO na originální RJ, tak musím sehnat originál vystřelovák. Dále stačí vyměnit planžetu (chip asi taky že?) a nakódovat to. Takže pokud to udělám přes zámky, tak nakóduju jen DO. A pokud chci aby to souhlasilo i s IMMO, tak musím jít přes VAG? Ještě bych měl dotaz, jaký je rozdíl mezi těmito klíčky a originálem, co se týče kvality nebo zkušeností? http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/do-k-maxicar-686.html http://www.levnealarmy.cz/eshop/nahradni-ovladace/nahradni-do-vystrelovaci-klic-radix-modul-cz-do.html http://www.levnealarmy.cz/eshop/nahradni-ovladace/do-cz-key.html Dodávám, že mám Felicii 1.6 MPi, jsou tam nové zámky, jako jsou třeba na Fabii, tovární RJ. Díky za veškeré připomínky Upraveno Duben 10, 201015 r od Milan111111
Leden 24, 201312 r Zdravím, takový dotaz. Mám komfortku 799AH na O1. Koupil jsem přes známého klíč 1J0 959 753 A a tady jsem se dočetl, že nakodování dálky musí být jen při čistém výčtu chyb. Ale já mám už asi 2 měsíce chybu na levém zpětném zrcátku u řidiče a nevím čím to je. Myslíte, že je to problém pro to nakódování? Díky
Leden 24, 201312 r Tak to rád slyšim.... Upraveno Leden 25, 201312 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Srpen 26, 201312 r Ahoj,připojím se k tématu.Mám jen jeden klíč s dálkou:http://www.skoda-dily.cz/eshop/6y095975 ... -klic.htmlFunguje,ale sehnal jsem si druhé dálkové ovládání,to samé,jen bez klíču.Koupil jsem nové baterky,kontrolka svítí.Teď bych potřeboval poradit jak ho naučit na mé auto.Kolega z práce má VAG COM verzi 4.09 a k ní kabel. Ptal jsem se ho na to,jestli je schopný přeprogramovat ten ovládač a on neví kde to tam hledat.Pomůže nám prosím někdo?Ještě se ptal,jestli jde naprogramovat při zamknutí DO,aby se pozavíraly okna,tak jako to jde při otočeném klíčku u dveří. Děkuji za pomocBoban
Srpen 26, 201312 r Na co ten VAG má, když s ním neumí? K VAG-u patří i VIS = manuál. Naučit DO: 46-Komfort systém->10-Přizpůsobení dálkových ovládačů Okna: MKM - Motordiag Komfort Manager a popřípadě pročíst toto vlákno http://forum.skodahome.cz/topic/80490-dotazeni-nezavrenych-oken-pri-zamceni/
Září 17, 201311 r nechci zakládat nové téma, už mám přečtený snad všechno. Mám 2001 2,5G a starý dvoutlačítkový nesklopný klíč s orig.vestavěnou dálkou. Klíče mně zlobí a chci si koupit nový to dálkový na auto-dily, mají na výběr ze dvou 433MHz a 434MHz. Na klíči mám z boku 434MHz, ale když vydělám baterku, tak pod ní je modrá papírová podložka a tam je 433 MHz, tak ted nevím kolik mám tu frekvenci a jaký klíč koupit?? Poradí někdo prosím.díky.
Září 17, 201311 r Starý klíč, vajíčko, má tu vlastnost, že frekvence je vyražená na části s klíčem. Takže je klidně možné, že někdo měnil tu klíčovou část a proto to nemusí sedět. Já bych se řídil údajem pod baterkou. Pokud teda to není jen kus papíru, který tam někdo jen dal.
Září 17, 201311 r Mám oba klíče a řekl bych že jsou origo, ale někdy jde dálka někdy ne,. Právě že na obou je na klíčové části 434MHz a pod oběma baterkama je papír modrý, ten tam nikdo určo nedal jen tak a jsou na něm vytisklá čísla 0678 433MHz. Takže teda mám koupit ten 433 MHz???
Září 17, 201311 r No, tak takhle Ti to tu neřekne snad nikdo. Jedině, že by platilo třeba pravidlo, že 2,5G se rovná vždy 433 MHz. PS: Věřil bych spíš údaji na části s elektronikou než na dílu, který se dá od elektroniky jednoduše oddělit a vyměnit. Sám bych to řešil tak, že bych si třeba někde nějaký klíč vypůjčil a zkusil ho naučit ke svému DO. Co se zeptat ve Škodovce, podle VIN Ti řeknou jakou frekvenci má mít Tvůj klíč.
Září 17, 201311 r Víš jakou máš komfortku? Na 2,5 generaci , měla by to být komfortka .....799 AH patří frekvence 433.
Září 20, 201311 r Jo komfortku mám 799AH. Ale novinka, ještě naposledy jsem klíče rozebral a donesl to do práce kamošovi, dívali jsme se na to lupou a zjistili jsme tři studenáky, praskliny jak něco u těch nožek co spojují tu jednu malou černou krabičku, tak jsme to propájeli a ještě pro jistotu sme na ty krajní kontakty, jak dolíhají plíšky, tak se tam naletoval cín a zatím tuky tuk,jde všechno krásně a i dosah se zvětšil, tak se to někomu třeba bude hodit a nebude muset kupovat novej klíč. Zajímavý že to u obou klíčů bylo skoro to samé na stejných místech. Upraveno Září 20, 201311 r od Petan.VUT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.