Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví :). Když jo budu vás varovat.

ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ -_- tak doufám, že mi neupadne třeba kolo :p:smich::t

Vloženo
Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví :). Když jo budu vás varovat.

A to jsi bral i strop?

Host MichalF
Vloženo

Tak co objevilo se neco ? Potrebuju vycistit sedacky tak abych vedel. -_-

Vloženo
Ono to jde pokud nejsou vyhřívane sedačky jinak suchá pěna a makačka taktež

No já bych ty vyhřívané sedačky zas tak černě neviděl - to jako že to zrezne ?

Vyhřívané mám a běžně to čistím namokro vysavačem na koberce a v poho.

Jedinou nevýhodou je, že se pak musí týden jezdit na igelitu.

Vloženo
Ono to jde pokud nejsou vyhřívane sedačky jinak suchá pěna a makačka taktež

No já bych ty vyhřívané sedačky zas tak černě neviděl - to jako že to zrezne ?

Vyhřívané mám a běžně to čistím namokro vysavačem na koberce a v poho.

Jedinou nevýhodou je, že se pak musí týden jezdit na igelitu.

taky jsem bral vyhrivane na mokro a hrejou... :t

Vloženo
Tak jsem po dvouměsíčním "přemýšlení" čím nejlépe vyčistit světlého Laurina to včera pořešil Vanish oxi action. Dámo a pánové - je jak z fabriky! A z toho co šlo z těch sedaček ... sem fakt nechápal. Sice to na kůži nedoporučujou, ale... žádnej flek se tam nikde neobjevil a doufám, že neobjeví  :). Když jo budu vás varovat.

ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ  -_-  tak doufám, že mi neupadne třeba kolo  :p  :smich:  :t

Tak co objevilo se neco ? Potrebuju vycistit sedacky tak abych vedel. -_-

Vše v pořádku a bez skvrn -_-

Strop jsem nedělal, jen přední sedačky a trvala mi jedna cca 1,5h :( .

Jo! A ještě jsem s tím vzal ten černej plast pod volantem a ouha se z něj stal zas světlej :olol

Vloženo

pouzil si gela alebo prasok a ako si to aplikoval

vdaka Roman -_-

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Ja jsem to tady uz nekde psal, ze jsem mel velice kladne a pozitivni zkusenosti s klukama a je to vedle hotelu IBIS PRAHA KARLIN, Saldova ul. 54. Ceny nevim jaky dnes maji, ale vzdy to bylo precizni a dalo se dohodnout bez pejpru... ;)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Hele já na to mám takovou super pěnu a s tou to jde krásně. Jestli chceš tak se ti podívám jak se jmenuje a kolik stojí ...případně kde se to dá sehnat.

každopádně je to i na okna a na plasty ....funguje to perfektně ale je to mylsím celkem drahé.

Jinak OK :)

Vloženo
Zdravim,mate nekdo skusenosti s cistenim interieru.Mam spinavy tapecirunk na strese.Kolem gumovych kraju je cerny.Jarej pripravek je vhodnej.Diky :unsure:

Nejlépe si to nech vyčistit od ňáký firmy,mě to stalo 800kč a je to jak nový.

Vloženo

Hele to není ono když si to necháš udělat od nějaké firmy ..to potom není ta správná láska. Lepší je na tom nechat ruce a udělat si to sám. Stačí na to Vaniš - skvrn a špíny se zbavíš :-)

Vloženo
Hele to není ono když si to necháš udělat od nějaké firmy ..to potom není ta správná láska. Lepší je na tom nechat ruce a udělat si to sám. Stačí na to Vaniš - skvrn a špíny se zbavíš :-)

Přesně tak vaniš je super krásně umiješ i plasty fakt doporučuji :palec2:

Vloženo

Pánové pánové .....jak to tu tak poslouchám tak nesouhlasím ...kdyby Vám někdo umýval vaší holku tak to by se Vám asi nezamlouvalo ...ale auto klidně cizím propůjčíte :(:smich:

Vloženo
Pánové pánové .....jak to tu tak poslouchám tak nesouhlasím ...kdyby Vám někdo umýval vaší holku tak to by se Vám asi nezamlouvalo ...ale auto klidně cizím propůjčíte :(:smich:

:palec2::palec2::palec2:

taky raději sám,pak když nebudete od firmy spokojeni tak jim tu budete dělat špatnou reklamu a to tedy raději at nemají kšeft,páč po někom něco předělávat je leckdy očistec!někde tu je už na to téma.takhle co si zmastím já,tak si vynadám a předělám to!

Vloženo
Pánové pánové .....jak to tu tak poslouchám tak nesouhlasím ...kdyby Vám někdo umýval vaší holku tak to by se Vám asi nezamlouvalo ...ale auto klidně cizím propůjčíte  :(  :smich:

:palec2::palec2::palec2:

taky raději sám,pak když nebudete od firmy spokojeni tak jim tu budete dělat špatnou reklamu a to tedy raději at nemají kšeft,páč po někom něco předělávat je leckdy očistec!někde tu je už na to téma.takhle co si zmastím já,tak si vynadám a předělám to!

Stejný názor -_-:palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...