Publikováno Březen 5, 200718 r Neviete niekto aky je rozdiel medzi intercoolerom pre 1.9TDI 74kW a FRS (velkost, uchytenie, parametre)? Oznacenie v ETKe: 74kW: 6Q0 145 804 (A) FRS: 6Q0 145 804 E Pripadne, co treba vsetko vymenit, keby som chcel dat IC z FRS do 100k fabky. Dik za info.
Březen 5, 200718 r Jestli chceš aby ti to pořádně chladilo tak tam dej ze Sharanu aby byl přímo před spodní mřížkou, Sharan má ležatej. Pak teplota v létě nepřeleze 70 stupňů, jinak je běžně 100-120 chudinka motor :-(
Březen 5, 200718 r Autor Dik. Viem, ze zo Sharanu alebo Cupry by bol najlepsi, len by som chcel zistit co vsetko taka uprava obnasa - odkial a ake nove hadice, ako riesit uchytenie a tak... Najlepsie, ked to uz niekto robil. Na ten IC z FRS sa pytam preto, lebo som myslel, ze tam netreba menit hadice ani uchytenie, akurat ze je trocha vacsi, resp. ma vacsiu ucinnost... Keby mal niekto info o uprave (aj zo Sharanu), prip. moze nafotit, bol by som vdacny... Inak myslel si ten uzsi 7M3 145 805 alebo ten velky 7M3 145 804? Upraveno Březen 5, 200718 r od fabka
Březen 5, 200718 r Zitra VAm tady dam fotku od kamose z Polska.Ma delany IC na miru.Teplota za nim 34-40C JInak rozdil mezi IC FRs a 74kw, je myslim je trosku v tlousce
Březen 5, 200718 r Dik. Viem, ze zo Sharanu alebo Cupry by bol najlepsi, len by som chcel zistit co vsetko taka uprava obnasa - odkial a ake nove hadice, ako riesit uchytenie a tak... Najlepsie, ked to uz niekto robil. Na ten IC z FRS sa pytam preto, lebo som myslel, ze tam netreba menit hadice ani uchytenie, akurat ze je trocha vacsi, resp. ma vacsiu ucinnost... Keby mal niekto info o uprave (aj zo Sharanu), prip. moze nafotit, bol by som vdacny... Inak myslel si ten uzsi 7M3 145 805 alebo ten velky 7M3 145 804? Nemen to , je to zbytecne, pokud , tak aspon z toho Sharana tam narvi, za FRS IC to nema cenu.
Březen 5, 200718 r Autor OK. Dik nieco taketo som potreboval pocut. Skusim sa poobzerat po tom Sharanovom niekde. A kazde foto uvitam
Březen 5, 200718 r OK. Dik nieco taketo som potreboval pocut. Skusim sa poobzerat po tom Sharanovom niekde. A kazde foto uvitam Jojo, z toho si prdnes do trenek=)) Ale zase davat za nej 17tis=)))
Březen 5, 200718 r Hej mensi, ale pasne tam To je foto z tvojho? Lebo citam v popise, ze MPI? Moje bohužel není, ale můžu ti říct, že jede popici dobre
Březen 5, 200718 r Autor Asi si ma ukecal na dalsiu upravu dost sa mi to paci. Uz len to zohnat. Ale tu origo ciernu mriezku tam asi necham, nech to tak netaha oci... A Grygy ma teda tiez nejake tie zasluhy
Březen 9, 200718 r nevíte někdo za kolik se dá takovej chladič ze Sharana atd sehnat na vrakovišti? bych si ho taky vyměnil kolik je běžná teplota vzduchu u seriových chladičů?
Březen 10, 200718 r Presne jak psal Tomas, s origo se dostanes i na tech 120C, s udelanym muzes jit na 35-40C. Jinak ty ze Sharana se pohybuji kolem 3tis na vrakacich.
Březen 24, 200718 r Nebylo by nějaký foto pro inspiraci co a jak je kde upravený.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50entry425158
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.