Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak tohle se mi pánové dneska dostalo do pošty, co vy na to ? :oB)

post-27-1173103850_thumb.jpg

Tak teď nevím jestli je to tak pěkný nebo tak blbý :huh: Ještě by mě zajímala cenofka...ta bude asi solidní

Upraveno od VendaRS

To mi přišlo na mail někdy před měsícem a je to dost zajímavý... :palec2:

Hmm,něco tak ošklivého už sem dlouho neviděl! :smich:

:ble

to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... :(

No na auto bych si to asi nedal :ble

to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... :(

No pockej, kdyz to das na novou Fabii, bude z toho razem o trochu hezci auto lol

• Autor

jasan, taky bych to nenazul..) :t ale přišlo mi to zajímavý.. a já to fakt viděl poprvé :( - každopádně rád si tu přečtu co kdo na to - co člověk to názor, co octavian to perla - chi -_-

No pockej, kdyz to das na novou Fabii, bude z toho razem o trochu hezci auto lol

jj tak to kazdopadne, to pak minimalne zdvojnasobis jeji cenu... :D :D

Tady jde spíše o konstrukci a vlastnosti, že tuhle gumu nepropíchněš samozřejmě, že by asi v komerční verzi byla normálně uzavřená protože takhle hnusnou by si jí nikdo nekoupil. Jinak je to už starší.

To je staré, jsem to četl asi před dvěma roky v truck časopise...

Myslite ze tim stihne zajic z boku probehnout? :smich:

Asi jste nepochopili proč tato pneu nemá bočnice, to jen na ukázku aby bylo jasno jak to funguje... jinak vypadá jako normální pneumatika + ty lamely uvnitř.

Myslite ze tim stihne zajic z boku probehnout? :smich:

Tak to je dobrá hláška... :palec2:

Hm, taky to vidím poprvé. Pokud by to bylo zakrytý, tak bych to na auto klidně dal, ale ta cenofka bude asi pro majitele jiných aut než zrovna škodovek <_<

t je staré... už tak asi před rokem jsem to viděl na auto.cz... nevím jestli by se to uživilo v sérii... nevím jak se to třeba bude chovat když vjedu doo bláta aty díry se zahltí blátem-kapku znevyváží kolo...

By mě zajímalo,jestli ty lamely vydržej když to vemu na asfaltu přes ručku.Jinak když ti tam proběhne zajíc,tak z tý gumy vyběhnou rovnou řízky :D

t je staré... už tak asi před rokem jsem to viděl na auto.cz... nevím jestli by se to uživilo v sérii... nevím jak se to třeba bude chovat když vjedu doo bláta aty díry se zahltí blátem-kapku znevyváží kolo...

Normálně to bude zakryté, vypadat k nerozeznání s normální pneumatikou, myslíš že by jsi pochopil tu lamelovou konstrukci kdyby to bylo zakryté? :blbec: Bože můj...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.