Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... :(

No pockej, kdyz to das na novou Fabii, bude z toho razem o trochu hezci auto lol

Vloženo
to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... :(

No pockej, kdyz to das na novou Fabii, bude z toho razem o trochu hezci auto lol

jj tak to kazdopadne, to pak minimalne zdvojnasobis jeji cenu... :D :D

Vloženo

Tady jde spíše o konstrukci a vlastnosti, že tuhle gumu nepropíchněš samozřejmě, že by asi v komerční verzi byla normálně uzavřená protože takhle hnusnou by si jí nikdo nekoupil. Jinak je to už starší.

Vloženo

Asi jste nepochopili proč tato pneu nemá bočnice, to jen na ukázku aby bylo jasno jak to funguje... jinak vypadá jako normální pneumatika + ty lamely uvnitř.

Vloženo

t je staré... už tak asi před rokem jsem to viděl na auto.cz... nevím jestli by se to uživilo v sérii... nevím jak se to třeba bude chovat když vjedu doo bláta aty díry se zahltí blátem-kapku znevyváží kolo...

Vloženo
t je staré... už tak asi před rokem jsem to viděl na auto.cz... nevím jestli by se to uživilo v sérii... nevím jak se to třeba bude chovat když vjedu doo bláta aty díry se zahltí blátem-kapku znevyváží kolo...

Normálně to bude zakryté, vypadat k nerozeznání s normální pneumatikou, myslíš že by jsi pochopil tu lamelovou konstrukci kdyby to bylo zakryté? :blbec: Bože můj...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...