Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak tohle se mi pánové dneska dostalo do pošty, co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 aa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 aaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 aaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 aaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) Tak teď nevím jestli je to tak pěkný nebo tak blbý Ještě by mě zajímala cenofka...ta bude asi solidní Editováno: 5. Březen 2007, autor: VendaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 To mi přišlo na mail někdy před měsícem a je to dost zajímavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Nechci kazit radost, ale tohle je záležitost stará asi dva roky.... http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...=1&article=4830 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Hmm,něco tak ošklivého už sem dlouho neviděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 No na auto bych si to asi nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... No pockej, kdyz to das na novou Fabii, bude z toho razem o trochu hezci auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 jasan, taky bych to nenazul..) ale přišlo mi to zajímavý.. a já to fakt viděl poprvé - každopádně rád si tu přečtu co kdo na to - co člověk to názor, co octavian to perla - chi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 to je asi to nejhnusnejsi, co sem kdy videl.....jestli to za par let budou mit vsechna auta, tak to bude asi konec... No pockej, kdyz to das na novou Fabii, bude z toho razem o trochu hezci auto jj tak to kazdopadne, to pak minimalne zdvojnasobis jeji cenu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tady jde spíše o konstrukci a vlastnosti, že tuhle gumu nepropíchněš samozřejmě, že by asi v komerční verzi byla normálně uzavřená protože takhle hnusnou by si jí nikdo nekoupil. Jinak je to už starší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 To je staré, jsem to četl asi před dvěma roky v truck časopise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Myslite ze tim stihne zajic z boku probehnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Asi jste nepochopili proč tato pneu nemá bočnice, to jen na ukázku aby bylo jasno jak to funguje... jinak vypadá jako normální pneumatika + ty lamely uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Myslite ze tim stihne zajic z boku probehnout? Tak to je dobrá hláška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Hm, taky to vidím poprvé. Pokud by to bylo zakrytý, tak bych to na auto klidně dal, ale ta cenofka bude asi pro majitele jiných aut než zrovna škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 t je staré... už tak asi před rokem jsem to viděl na auto.cz... nevím jestli by se to uživilo v sérii... nevím jak se to třeba bude chovat když vjedu doo bláta aty díry se zahltí blátem-kapku znevyváží kolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 By mě zajímalo,jestli ty lamely vydržej když to vemu na asfaltu přes ručku.Jinak když ti tam proběhne zajíc,tak z tý gumy vyběhnou rovnou řízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 t je staré... už tak asi před rokem jsem to viděl na auto.cz... nevím jestli by se to uživilo v sérii... nevím jak se to třeba bude chovat když vjedu doo bláta aty díry se zahltí blátem-kapku znevyváží kolo... Normálně to bude zakryté, vypadat k nerozeznání s normální pneumatikou, myslíš že by jsi pochopil tu lamelovou konstrukci kdyby to bylo zakryté? Bože můj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.