Publikováno Březen 7, 200718 r ahoj všem, mám prosbu. Potřebuji sehnat kolové šrouby na Š - Oct I, tedy r.v. 97. Nevím jaké mají stoupání a zda mají kužel jako dosedací plochu. Jediné co vím, že potřebuji 40 mm dlouhé. Poradí mi někdo s popisem a popřípadě kde je seženu ?
Březen 8, 200718 r ahoj všem, mám prosbu. Potřebuji sehnat kolové šrouby na Š - Oct I, tedy r.v. 97.Nevím jaké mají stoupání a zda mají kužel jako dosedací plochu. Jediné co vím, že potřebuji 40 mm dlouhé. Poradí mi někdo s popisem a popřípadě kde je seženu ? http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sro...d2af4f02f7fac37
Březen 8, 200718 r Nedávno jsem je kupoval za 35 kč v mototechně.Jenom nevím proč mi říkal,že mají 2 druhy dle velikosti.
Březen 8, 200718 r Na elektrony mají ty šrouby tu kuželovou dosedací plochu takovou další, jinak délku závitu mám stejnou jak na plecháčích, tak elektronech.
Březen 8, 200718 r Na elektrony mají ty šrouby tu kuželovou dosedací plochu takovou další, jinak délku závitu mám stejnou jak na plecháčích, tak elektronech. šOrig. šrouby na Oktu mají kulovou dosedací plochu a na Alu i plechy jsou stejné
Březen 8, 200718 r ahoj všem, mám prosbu. Potřebuji sehnat kolové šrouby na Š - Oct I, tedy r.v. 97.Nevím jaké mají stoupání a zda mají kužel jako dosedací plochu. Jediné co vím, že potřebuji 40 mm dlouhé. Poradí mi někdo s popisem a popřípadě kde je seženu ? Ono také záleží,jaká kola s nimi chceš přišroubovat. Orig šrouby jsou M14x1,5 délka 27,,(měří se závitová část bez hlavy).Mají kulovou dosedací plochu.To vše za předpokladu,že je máš na orig ráfky a je jedno zda Fe nebo Al. To neplatí při použití ráfků od jiných výrobců.V tomto případě se může změnit délka a dosedací plocha šroubu.K novým kolům jsou šrouby dodávány jako příslušenství spolu se středícími kroužky na konkrétní typ auta.
Březen 9, 200718 r Autor díky moc a děkuji všem za odpovědi. Trochu jsem válčil s tou dosedací plochou, mám možnost koupit pojistné šrouby a hlavně jsem potřeboval novou délku kvůli tomu, že dávám podložky pod kola.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.