Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 jj., no ja to myl dnes (ta fotka) ale ze by se mi to chytalo na houbu sme si nevsiml. ze by to treba nebylo jeste "vytvrzene?" muj rumik je starej pul roku. Citovat
foromen Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 obr 2 Jo tak přesně tohle mi to dělalo taky, ale už je to v pohodě, po několikerém umytí to přestalo. Myslím ruční mytí. P.S Auto mám od července 06. Citovat
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 Jelikoz mam v praci jeste OII, FI , tak sem to okouknul i tam. na spodni strane prahu je u obou taky ten nastrik. FI je stara 4 roky, OII 3/4, meje se to rucne i myckou a nestalo se, ze by te to "vytahlo" na boky. Takze bud je ten tvuj nastrik moc cerstvej, nebo do nej treba nepridali nejaky tuzidlo. Zkusim bych se nato poptat v servisu, rozhodne je to divny. Citovat
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 neumim nahledy, tak .,., 1, 2 nenechte se vydesit tim, jak to vypada,. taky sme se zhrozil. Tak ta první fotka fakt vypadá děsivě Citovat
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 konečně se mi to podařilo vyfotit, suchou hadrou to jde jakoby "sedřít" ale vodou, nebo šamponem vůbec a rozmazává se to. má to i mamka na OII MR06 Citovat
Blacky Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 neumim nahledy, tak .,., 1, 2 nenechte se vydesit tim, jak to vypada,. taky sme se zhrozil. Tak ta první fotka fakt vypadá děsivě jj kdyz sem to videl ,ak sem myslel, ze fotim 100 let stary auto. Ale je to tim ze je to fakt velkej detail. Citovat
JJirka Vloženo 16. Duben 2007 Vloženo 16. Duben 2007 Ahoj tak jsem si všimnul, že mám někde vedle místa co se dává hever jakoby nedodělané prahy, je tam ostrý plech asi na čtyřech nebo šesti místech vypadá to jako kdyby to byla místa, kde při výrobě karoserie seděla a nedotmelili to. Budete to reklamovat díval jsem se na tři auta a všechna to měla velmi podobně hnusně. Ahoj Citovat
Misubaro Vloženo 18. Květen 2007 Vloženo 18. Květen 2007 Ahoj....dnes jsem zjistil take, ze mam na prahach medvedi hovno. Umyt to neslo a tak jsem pouzil ARVU a slo to krasne dolu. Vrele doporucuji.......... Citovat
markoke Vloženo 1. Prosinec 2010 Vloženo 1. Prosinec 2010 Mozno je to blbost, ale vsimol som si v prednej casti podbehu jemne preliacenie. To preliacenie je plynule a je v mieste "vylisovaneho trojuholnika". V prechodovych miestach je jemne "vlasocnicovo popraskany lak - ochranny nater". Prikladam 2 fotky pre nazornost (ospravedlnojem sa za kvalitu). Pozeral som sa na fabie novsich rocnikov (ja mam fabiu 2008) a nic taketo som si nevsimol . Nie som si vedomi, ze by som bol niekde suchol podbeh. V danych miestach nie je odreta farba ani inak poskodeny lak (okrem prasklin). A tiez som si vsimol ze je to rovnake na obidvoch stranach. Mate to tiez? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.