Přejít na obsah

Československý zraz v Bratislave

profor

Doporučené příspěvky

Crake: No Bemove bolo suverénne najšpinavšie, takže tentoraz si to odniesol on lol

Bobik: Dosť veľký rozdiel, ušetrených 5 minút času ale v priemere minutého benzínu o 2 litre viac...

Profor: Musím pochváliť, fajnové veci si rozdával z tej červenej tašky -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano? ďakujem, ja som ho ešte nechutnal...vlastne po pondelku ani dlho nebudem take chutnať...

BTW: ma celkom pobavilo ako som zabudol Bobika a JaKra vyplatiť a ako si Lugo s Gilom mysleli keď som im ukazoval rukov že ideme na malacky že sa lučime, ešte že tie okná máme sťahovacie :D:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Crake: No Bemove bolo suverénne najšpinavšie, takže tentoraz si to odniesol on lol

Bobik: Dosť veľký rozdiel, ušetrených 5 minút času ale v priemere minutého benzínu o 2 litre viac...

Profor: Musím pochváliť, fajnové veci si rozdával z tej červenej tašky -_-

no trojčlenka na tohle asi nejde aplikovat, ale zase se mi cesta líbila.... vychází mi to, že minuta ušetřeného času mě vyšla na 12 korun :D

Odkaz ke komentáři

čus kluci, tak jsem se taky vyhrabal z pelechu a můžu říct, že to víno je moc dobré - díkes Proforovi, gratulace Bobíkovi k rekordu, trochu jsme to mastili už z hranic, takže celkový čas vychází na 3,5 hodiny (Blava-Jaroměř 300km) plus 55 min do Mladé Boleslavi (nevím kolik je to km, ale odhadem tak 100km) - takže slušný a pak že MPI a HTP nejede -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...