Gil Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobik se zase ukajel na cizich autech - vid Bemo??? No trvalo to max. 5 vteřin po vystoupení z vozidla a už se ukájel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ale hlavne že sa ukojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Crake: No Bemove bolo suverénne najšpinavšie, takže tentoraz si to odniesol on Bobik: Dosť veľký rozdiel, ušetrených 5 minút času ale v priemere minutého benzínu o 2 litre viac... Profor: Musím pochváliť, fajnové veci si rozdával z tej červenej tašky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ano? ďakujem, ja som ho ešte nechutnal...vlastne po pondelku ani dlho nebudem take chutnať... BTW: ma celkom pobavilo ako som zabudol Bobika a JaKra vyplatiť a ako si Lugo s Gilom mysleli keď som im ukazoval rukov že ideme na malacky že sa lučime, ešte že tie okná máme sťahovacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Crake: No Bemove bolo suverénne najšpinavšie, takže tentoraz si to odniesol on Bobik: Dosť veľký rozdiel, ušetrených 5 minút času ale v priemere minutého benzínu o 2 litre viac... Profor: Musím pochváliť, fajnové veci si rozdával z tej červenej tašky no trojčlenka na tohle asi nejde aplikovat, ale zase se mi cesta líbila.... vychází mi to, že minuta ušetřeného času mě vyšla na 12 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobik se zase ukajel na cizich autech - vid Bemo??? No trvalo to max. 5 vteřin po vystoupení z vozidla a už se ukájel Lugo má tak krásnej vejfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak sem tu hledal fotku te 18nactky "mini" a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak sem tu hledal fotku te 18nactky "mini" a nic :-( No to je lepší, protože to byla strašná raketa, akorát colins holt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 víno dobréééé, už mám druhou dvoudecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobiiku pomaly pomaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobiiku pomaly pomaly... @--->> litr v trapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Kluci, pěkný fotky . Koukám, že bobika reprezentoval skvěle ...a Gil je ten očklivej v tý košili s krátkejma rukávama co si pod ní vzal to tričko s dlouhejma rukávama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Kluci, pěkný fotky . Koukám, že bobika reprezentoval skvěle ...a Gil je ten očklivej v tý košili s krátkejma rukávama co si pod ní vzal to tričko s dlouhejma rukávama? jj reprezentoval jsem a pana Grila jste trefil paneš kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tak sem tu hledal fotku te 18nactky "mini" a nic :-( No to je lepší, protože to byla strašná raketa, akorát colins holt ty had, vlasaty ! prejdes 400 km a ani len pod kapotu mi nenakuknes ? by si tam videl "raketovy" motor na propan-butan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Chlapci, pěkně jste si to ma užili, i beze mě s bratom Škoda, že jsme nebyli s Vámi, ale vyšší zájmy... příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 for all: když se onoho bílého vína vypije moc najednou (všechno) tak bolí hlava po ránu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 for all: když se onoho bílého vína vypije moc najednou (všechno) tak bolí hlava po ránu..... Uklidním tě, i po čevreném to tak bývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 čus kluci, tak jsem se taky vyhrabal z pelechu a můžu říct, že to víno je moc dobré - díkes Proforovi, gratulace Bobíkovi k rekordu, trochu jsme to mastili už z hranic, takže celkový čas vychází na 3,5 hodiny (Blava-Jaroměř 300km) plus 55 min do Mladé Boleslavi (nevím kolik je to km, ale odhadem tak 100km) - takže slušný a pak že MPI a HTP nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 igor: podstané jsi zapoměl - xenony (vstupenka do klubu), fólie a MAXIDOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Zdravííím... Tak už jsem se konečně dostal i já k pc To víte trochu mi to trvalo měl jsem nějakou tu prááci...držela jak potvora fůůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jinak jsem moc rád,že jsem jel...sraz to byl super,počasí nám přálo a hlavně jsem poznal nové fajn lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ještě jsem musel umejt ty mušky ... no jo jeli sme ako gule jak řekl profor po našem příjezdu Holt Jakrova noha se mezi lehké rozhdoně neřadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 a když už jsme u těch fotek tak nějaké ze srazu....tady speciální pro Bema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Bobik, Jakr, Gil, Colins, Igor, Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 I dali jsme si i do nosu...dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.