Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 přijedou všichni a hotovo, taková akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 colins jinak mě se to dnes večer povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 colins jinak mě se to dnes večer povedlo no to seš brzičko na nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 to jsem, ale ještě se fajnově motám... jestli to k obědu přikrmím, tak takhle krásně vydržím dlouho... P2M: konečně sem vozkoušel nový kola.... dokonalost... takhle o pulnoci na chodbe... trosku sem dostal vynadano... ale nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 to jsem, ale ještě se fajnově motám... jestli to k obědu přikrmím, tak takhle krásně vydržím dlouho...P2M: konečně sem vozkoušel nový kola.... dokonalost... takhle o pulnoci na chodbe... trosku sem dostal vynadano... ale nevadi... večer ti to bylo stejně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 to jsem, ale ještě se fajnově motám... jestli to k obědu přikrmím, tak takhle krásně vydržím dlouho...P2M: konečně sem vozkoušel nový kola.... dokonalost... takhle o pulnoci na chodbe... trosku sem dostal vynadano... ale nevadi... večer ti to bylo stejně jedno i teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 to jsem, ale ještě se fajnově motám... jestli to k obědu přikrmím, tak takhle krásně vydržím dlouho...P2M: konečně sem vozkoušel nový kola.... dokonalost... takhle o pulnoci na chodbe... trosku sem dostal vynadano... ale nevadi... večer ti to bylo stejně jedno i teď no tak to můžeš zkoušet znovu, kurňa já chci být bankéřem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nesmis zapomenout, ze ja jsem profesional, tak to nezkousej sam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 nesmis zapomenout, ze ja jsem profesional, tak to nezkousej sam doma hm, ani nemá s čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jardo kudy pojedete na tu D1? Koukal jsem na to do mapy a buď se můžem srazit u Velký Bíteše nebo spíš až v Brně, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ...šak si povedall že neprídeš.... To povedal Majo,ktoremu som to povedal ja ,takze sa to cele skreslilo. Tak teda nepridem ,no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ...šak si povedall že neprídeš.... To povedal Majo,ktoremu som to povedal ja ,takze sa to cele skreslilo. Tak teda nepridem ,no.. ale přijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jardo kudy pojedete na tu D1? Koukal jsem na to do mapy a buď se můžem srazit u Velký Bíteše nebo spíš až v Brně, co? asi určitě v Brně, je to pro mě lepší cesta, myslím, že tě budeme moci i vzít, kdyby jsi chtěl nechat auto v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jojo Brnóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jojo Brnóóó pojeď taky ty Brnóóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jojo Brnóóó pojeď taky ty Brnóóóó Však jóóóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ho doma nepustěj - si neviděl fčera paní Gilovou na fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 takže to je jasné, snídáme v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ho doma nepustěj - si neviděl fčera paní Gilovou na fotce? Se taky cpeš do každýho vlakna Jestli se ti nelíbí moje žena tak nemáš vkus A když se oholí tak je ještě hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 asi určitě v Brně, je to pro mě lepší cesta, myslím, že tě budeme moci i vzít, kdyby jsi chtěl nechat auto v Brně. Díky za nabídku, ale pokud pojedu, tak svým autem, docela rád se zase po dlouhé době pořádně projedu - mám rád dlouhé trasy a celou zimu jsem nikde daleko nebyl (plácal jsem se max. do 150km). Čím vůbec jedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ho doma nepustěj - si neviděl fčera paní Gilovou na fotce? Se taky cpeš do každýho vlakna Jestli se ti nelíbí moje žena tak nemáš vkus A když se oholí tak je ještě hezčí pjomiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: Nechceš vzít, jestli teda nemáš už něco domluvenýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 asi určitě v Brně, je to pro mě lepší cesta, myslím, že tě budeme moci i vzít, kdyby jsi chtěl nechat auto v Brně. Díky za nabídku, ale pokud pojedu, tak svým autem, docela rád se zase po dlouhé době pořádně projedu - mám rád dlouhé trasy a celou zimu jsem nikde daleko nebyl (plácal jsem se max. do 150km). Čím vůbec jedete? no jestli povezeme nárazník pro profora tak busem, pokud pojede kláca s milenkou tak taky busem, pokud pojedem sami s bobem, tak mrzákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 no jestli povezeme nárazník pro profora tak busem, pokud pojede kláca s milenkou tak taky busem, pokud pojedem sami s bobem, tak mrzákem Hele tak mě napadlo, že kdyby nejeli Klácovi (čímž samozřejmě neříkám ať nejedou) a nevezli byste nárazník, tak bych to mohl vzít přes Jaroměř a nabrat Vás, co Vy na to? Sice je to pro mě asi 55km zajížďka, ale když přispějete na béňo, tak by se mi to vyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 uvidíme, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.