FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jj, ještě se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: Nechceš vzít, jestli teda nemáš už něco domluvenýho? Možno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: Tak se pak taky ještě domluvíme, už víš jestli určitě jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Gil: Tak se pak taky ještě domluvíme, už víš jestli určitě jedeš? Na 100% to budu vědět v sobotu večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tak jsem si dnes psal s Bemem který mě na tento sraz upozornil Tímto mu děkuji ...čekal bych to spíše od Gila ale jak koukám asi bych se nedočkal Pokud by orgánizátor akce dovolil rád bych se zúčastnil Rád bych poznal nové tváře Ovšem zatím to nevím jistě zda to vyjde Tak 50 na 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Nečteš - nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tak jsem si dnes psal s Bemem který mě na tento sraz upozornil Tímto mu děkuji ...čekal bych to spíše od Gila ale jak koukám asi bych se nedočkal Pokud by orgánizátor akce dovolil rád bych se zúčastnil Rád bych poznal nové tváře Ovšem zatím to nevím jistě zda to vyjde Tak 50 na 50 Lugo si na zozname a teraz rozmýšlaj akom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 jedeme na sraz na Slovensko, aby sme mohli konečně poznat Brňáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 presne, je to iba o Brňákoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Přesně tak To budete z té Prahy tak rozjetí,že se zatavíte až v Bratislavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Ho doma nepustěj - si neviděl fčera paní Gilovou na fotce? Se taky cpeš do každýho vlakna Jestli se ti nelíbí moje žena tak nemáš vkus A když se oholí tak je ještě hezčí co vsetko si holi ? napr. : nohy, pod pazuchou ...aj pod nosom fuziky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Ho doma nepustěj - si neviděl fčera paní Gilovou na fotce? Se taky cpeš do každýho vlakna Jestli se ti nelíbí moje žena tak nemáš vkus A když se oholí tak je ještě hezčí co vsetko si holi ? napr. : nohy, pod pazuchou ...aj pod nosom fuziky ?? Aj jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Takže pomalu už trochu debata o čase: Kláca nejede, tudíž ode mě jedeme s Bobikem sami, pravděpodobně povezeme Proforovi nárazník, s Proforem budeme v Blavě chvíli pracovat, je to závislé na jeho člověkovi, nevím v kolik hodin může, ale debatovat s ostatními můžeme i před i po práci, (Profor - beru jednotku, staré budíky a PINy, pokud pojedeme busem), takže v kolik hodin, místo je už vybrané. Návrhy? Z domu jsem v Blavě za cca 3,5 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No, tak to vypadá, že čas na tenhle výlet mít budu. Jen jestli pojedu sám, tak to bude pěkný ranec za benzín, ale fakt bych rád jel. Uvidíme ještě, co počasí, mám už přezuto na letní, a to co nám počasí předvedlo tento týden se mi moc nelíbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Takže pomalu už trochu debata o čase:Kláca nejede, tudíž ode mě jedeme s Bobikem sami, pravděpodobně povezeme Proforovi nárazník, s Proforem budeme v Blavě chvíli pracovat, je to závislé na jeho člověkovi, nevím v kolik hodin může, ale debatovat s ostatními můžeme i před i po práci, (Profor - beru jednotku, staré budíky a PINy, pokud pojedeme busem), takže v kolik hodin, místo je už vybrané. Návrhy? Z domu jsem v Blavě za cca 3,5 hodiny. Ok ten človek môže stále mi povedal, je to kuštik od BA, par minut v dun lužnej. Nebolo by zlé keby sme ho vyriešili doobeda, aby poobede bol čas na kecanie, hm? Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť Ja by som to ale cele radšej poobede riešil nakolko sa chcel aj Makov staviť a ten môže až poobede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No, tak to vypadá, že čas na tenhle výlet mít budu. Jen jestli pojedu sám, tak to bude pěkný ranec za benzín, ale fakt bych rád jel. Uvidíme ještě, co počasí, mám už přezuto na letní, a to co nám počasí předvedlo tento týden se mi moc nelíbilo. No u nás hlásia vraj 15°C na sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Takže pomalu už trochu debata o čase:Kláca nejede, tudíž ode mě jedeme s Bobikem sami, pravděpodobně povezeme Proforovi nárazník, s Proforem budeme v Blavě chvíli pracovat, je to závislé na jeho člověkovi, nevím v kolik hodin může, ale debatovat s ostatními můžeme i před i po práci, (Profor - beru jednotku, staré budíky a PINy, pokud pojedeme busem), takže v kolik hodin, místo je už vybrané. Návrhy? Z domu jsem v Blavě za cca 3,5 hodiny. Ok ten človek môže stále mi povedal, je to kuštik od BA, par minut v dun lužnej. Nebolo by zlé keby sme ho vyriešili doobeda, aby poobede bol čas na kecanie, hm? Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť Ja by som to ale cele radšej poobede riešil nakolko sa chcel aj Makov staviť a ten môže až poobede. Makov chce být i u toho člověka přes ŘJ?, dopoledne práce odpoledne kecání nebo dopoledne kecání a odpoledne práce s makovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No, tak to vypadá, že čas na tenhle výlet mít budu. Jen jestli pojedu sám, tak to bude pěkný ranec za benzín, ale fakt bych rád jel. Uvidíme ještě, co počasí, mám už přezuto na letní, a to co nám počasí předvedlo tento týden se mi moc nelíbilo. tak je možnost skočit k Bobikovi do auta a přijet s ním ke mě a odtud jedním autem do Blavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jeduuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jeduuuuuuuuu no konečně uvidím pana Gila v celé své kráse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 kúrňa, to tam budem jediny co nie som moderator ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 kúrňa, to tam budem jediny co nie som moderator ?? ááááá, bude šikana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 pozvete "reso" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 reso Inak Makov nie je u toho uja, len my:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 takže to vidíme na příjezd tak 10.00 až 11.00 hodin? nebo můžeme i dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.