Přejít na obsah

Československý zraz v Bratislave

profor

Doporučené příspěvky

pan profor se před půl hodinkou stal majitelem něčeho rozměrného :)))

doufám, že nás na hranicích vyberou jako gang lupičů aut a ostatní zavřou za pašování rovnou celých aut :D,

ovšem jestli se mi to velké bude líbit, nevím nevím - asi se to nevejde do autobusu :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HAHAHA akože už to mám ale zrazu to zmizne po ceste? Vraj to treba dať do laku, tak sa ti to asi nebude páááčiť. Ale kludne vymením za volant.... lollollol

NEdám, a buď hodnej nebose fakt zatoulá a jo a vem s sebou na pokec tu dívčinu, kterou zmiňuješ v jiném tématu, jí to rozkecáme (s Bobem) :D

Odkaz ke komentáři

HAHAHA akože  už to mám ale zrazu to zmizne po ceste? Vraj to treba dať do laku, tak sa ti to asi nebude páááčiť. Ale kludne vymením za volant.... lol  lol  lol

NEdám, a buď hodnej nebose fakt zatoulá a jo a vem s sebou na pokec tu dívčinu, kterou zmiňuješ v jiném tématu, jí to rozkecáme (s Bobem) :D

..keby aspoň bolo čo rozkecať... :(

už som poslušný

Odkaz ke komentáři

No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy :p

:smich: No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka :smich:

mě ženský nezajímají....já mám hodně práce

Já vím, poslední dobou na mě vůbec nemáš čas :(

ty woe, tak mišák je ženská lol

Odkaz ke komentáři

No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy :p

:smich: No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka :smich:

Gil dnes ti ide.... :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Hej, že som, som tu pudvodne bol jako VRS a pak se ale regystroval ako zena, len ste ma tu nechcely :blbec:

Odkaz ke komentáři

Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť :D

Síce to trvalo trocha dlhšie, ale mapa je ready. Ospravedlňte nižšiu kvalitu, robil som to narýchlo.

Prípadne ak by sa niekto mohol vyjadriť, či je mapa ok... Ide mi hlavne o to, či sedia smerové tabule na kľúčových miestach. Nezvyknem tade chodiť, tak neviem, či tam náhodou nie je napísané niečo iné (namiesto Budapest napr Gyor alebo podobne).

Mapa je tu http://igorweb.org/private/meeting.jpg, je "troška" väčšia ale mali by ste trafiť úplne bez problémov -_-

Odkaz ke komentáři

Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť :D

Síce to trvalo trocha dlhšie, ale mapa je ready. Ospravedlňte nižšiu kvalitu, robil som to narýchlo.

Prípadne ak by sa niekto mohol vyjadriť, či je mapa ok... Ide mi hlavne o to, či sedia smerové tabule na kľúčových miestach. Nezvyknem tade chodiť, tak neviem, či tam náhodou nie je napísané niečo iné (namiesto Budapest napr Gyor alebo podobne).

Mapa je tu http://igorweb.org/private/meeting.jpg, je "troška" väčšia ale mali by ste trafiť úplne bez problémov -_-

heh síce cez tú križovatku smer Budapešť chodím denno denne nie som si istý či je tam práve tá budapešť :D:D

zajtra mrknem a dám vedieť -_-

inak je to v pohode mapa, aj tá križovatka je myslím najväčsia a je hneď za autobusovou zastrešenou zastávkou, volá sa to Patrónka. Neviem či tam nie je aj Viedeň napísaná...

Odkaz ke komentáři

Profor: Pozri a daj vedieť, mapu upravím. Čo som pozeral dnes tabule od Senca, tak tiež nepíšu Budapešť, ale Gyor. A samozrejme Viedeň. Ešte by bolo dobré checknúť aj smerovku na Lúky - či to náhodou nie sú náhodou Dvory. Sídliská v Petržalke sa nikdy nenaučím :wacko:

Odkaz ke komentáři

heh síce cez tú križovatku smer Budapešť chodím denno denne nie som si istý či je tam práve tá budapešť :D:D

zajtra mrknem a dám vedieť -_-

inak je to v pohode mapa, aj tá križovatka je myslím najväčsia a je hneď za autobusovou zastrešenou zastávkou, volá sa to Patrónka. Neviem či tam nie je aj Viedeň napísaná...

dobrý, tam co je napsaný smer Lúky mám vždycky chaos a spletu to, tak to snad už trefím -_-

Odkaz ke komentáři

Kurňa už se taky fest těším :) Koukám sraz u Tecsa to si budu moct i něco čupr koupit jako památku :D

Kluci měl bych takovou prosbu...nemá náhodou někdo z účastníku VAG a nebere ho s sebou ? :unsure: Potřeboval bych to po dnešku promáznout ať mi to nesvítí jak vánoční stromek :) To víte Pat (sice bez Mata) v akci lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...