Jar_da Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Jej ja už som myslel že P2M pôjde tiež a toť....no dačo ti pošlem ak mi to výde po Bobikovi a JaKrovi...snaď sa nenajebu ešte skôr ako prídu do Prahy neboj, vesnicím se vyhýbáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 pan profor se před půl hodinkou stal majitelem něčeho rozměrného )) doufám, že nás na hranicích vyberou jako gang lupičů aut a ostatní zavřou za pašování rovnou celých aut , ovšem jestli se mi to velké bude líbit, nevím nevím - asi se to nevejde do autobusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 HAHAHA akože už to mám ale zrazu to zmizne po ceste? Vraj to treba dať do laku, tak sa ti to asi nebude páááčiť. Ale kludne vymením za volant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 HAHAHA akože už to mám ale zrazu to zmizne po ceste? Vraj to treba dať do laku, tak sa ti to asi nebude páááčiť. Ale kludne vymením za volant.... NEdám, a buď hodnej nebose fakt zatoulá a jo a vem s sebou na pokec tu dívčinu, kterou zmiňuješ v jiném tématu, jí to rozkecáme (s Bobem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 HAHAHA akože už to mám ale zrazu to zmizne po ceste? Vraj to treba dať do laku, tak sa ti to asi nebude páááčiť. Ale kludne vymením za volant.... NEdám, a buď hodnej nebose fakt zatoulá a jo a vem s sebou na pokec tu dívčinu, kterou zmiňuješ v jiném tématu, jí to rozkecáme (s Bobem) ..keby aspoň bolo čo rozkecať... už som poslušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka mě ženský nezajímají....já mám hodně práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka mě ženský nezajímají....já mám hodně práce Já vím, poslední dobou na mě vůbec nemáš čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka mě ženský nezajímají....já mám hodně práce Já vím, poslední dobou na mě vůbec nemáš čas ty woe, tak mišák je ženská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka mě ženský nezajímají....já mám hodně práce Já vím, poslední dobou na mě vůbec nemáš čas ty woe, tak mišák je ženská Gil dnes ti ide.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No na hranicích nás nesměj kontrolovat... pro jistotu vezmeme psí známku a skováme mě do boxu pro psy No hlavně bych se bál, že se Ti tam za kopečky zalíbí nějaká fenečka mě ženský nezajímají....já mám hodně práce Já vím, poslední dobou na mě vůbec nemáš čas ty woe, tak mišák je ženská Hej, že som, som tu pudvodne bol jako VRS a pak se ale regystroval ako zena, len ste ma tu nechcely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hm, aj tye gramatycké chybi ti ostali...vychodňar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hm, aj tye gramatycké chybi ti ostali...vychodňar Ale kdeze V///RS hovoril plynulou Sturovcinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hm, aj tye gramatycké chybi ti ostali...vychodňar Ale kdeze V///RS hovoril plynulou Sturovcinou Ale kdeze V///RS hovoril plynulou Sturovcinou a do rytmu mu hrala ludova hudba Fuckovianka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 nemečí to a v týdnu mu ještě zajedu pro něco malého a něco středně velkého je pro pana Igora již připraveno OO ooo ooooo už sa teším, ešte trikrát ráno vstaneme a bude meeting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť Síce to trvalo trocha dlhšie, ale mapa je ready. Ospravedlňte nižšiu kvalitu, robil som to narýchlo. Prípadne ak by sa niekto mohol vyjadriť, či je mapa ok... Ide mi hlavne o to, či sedia smerové tabule na kľúčových miestach. Nezvyknem tade chodiť, tak neviem, či tam náhodou nie je napísané niečo iné (namiesto Budapest napr Gyor alebo podobne). Mapa je tu http://igorweb.org/private/meeting.jpg, je "troška" väčšia ale mali by ste trafiť úplne bez problémov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 už se nám to blíží a já se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť Síce to trvalo trocha dlhšie, ale mapa je ready. Ospravedlňte nižšiu kvalitu, robil som to narýchlo. Prípadne ak by sa niekto mohol vyjadriť, či je mapa ok... Ide mi hlavne o to, či sedia smerové tabule na kľúčových miestach. Nezvyknem tade chodiť, tak neviem, či tam náhodou nie je napísané niečo iné (namiesto Budapest napr Gyor alebo podobne). Mapa je tu http://igorweb.org/private/meeting.jpg, je "troška" väčšia ale mali by ste trafiť úplne bez problémov heh síce cez tú križovatku smer Budapešť chodím denno denne nie som si istý či je tam práve tá budapešť zajtra mrknem a dám vedieť inak je to v pohode mapa, aj tá križovatka je myslím najväčsia a je hneď za autobusovou zastrešenou zastávkou, volá sa to Patrónka. Neviem či tam nie je aj Viedeň napísaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 už se nám to blíží a já se těším jj, jen pro tebe nemám ještě návod na cestu ke mě, teď se trápím se smlouvou na prodej pozemku , ty advokáti mě ale pěkně séééou - teda ti cizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Profor: Pozri a daj vedieť, mapu upravím. Čo som pozeral dnes tabule od Senca, tak tiež nepíšu Budapešť, ale Gyor. A samozrejme Viedeň. Ešte by bolo dobré checknúť aj smerovku na Lúky - či to náhodou nie sú náhodou Dvory. Sídliská v Petržalke sa nikdy nenaučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Miesto ako navrhol Igor - Danubia, Petržalka, Igor by mohol urobiť detailnejšiu mapu ako z D2 sa dostať tam. Teda ak ho môžem o to poprosiť Síce to trvalo trocha dlhšie, ale mapa je ready. Ospravedlňte nižšiu kvalitu, robil som to narýchlo. Prípadne ak by sa niekto mohol vyjadriť, či je mapa ok... Ide mi hlavne o to, či sedia smerové tabule na kľúčových miestach. Nezvyknem tade chodiť, tak neviem, či tam náhodou nie je napísané niečo iné (namiesto Budapest napr Gyor alebo podobne). Mapa je tu http://igorweb.org/private/meeting.jpg, je "troška" väčšia ale mali by ste trafiť úplne bez problémov heh síce cez tú križovatku smer Budapešť chodím denno denne nie som si istý či je tam práve tá budapešť zajtra mrknem a dám vedieť inak je to v pohode mapa, aj tá križovatka je myslím najväčsia a je hneď za autobusovou zastrešenou zastávkou, volá sa to Patrónka. Neviem či tam nie je aj Viedeň napísaná... dobrý, tam co je napsaný smer Lúky mám vždycky chaos a spletu to, tak to snad už trefím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Proste netreba z tej dialnice vybehnúť na taký ľavotočivý kopček ale až za tým na ďalšom výjazde, a neísť na Viedeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 už se nám to blíží a já se těším jj, jen pro tebe nemám ještě návod na cestu ke mě, teď se trápím se smlouvou na prodej pozemku , ty advokáti mě ale pěkně séééou - teda ti cizí o.k. však v pohodě, máme telefony ne když nestihneš, tak bude on-line navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Kurňa už se taky fest těším Koukám sraz u Tecsa to si budu moct i něco čupr koupit jako památku Kluci měl bych takovou prosbu...nemá náhodou někdo z účastníku VAG a nebere ho s sebou ? Potřeboval bych to po dnešku promáznout ať mi to nesvítí jak vánoční stromek To víte Pat (sice bez Mata) v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.