Bemo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja mam napad ,od hranic,urobime detasovane pracoviska, kazdych 5 km bude stat jedno Slovac auto a vitat chlapcov chlebom s mastou a solou + poldeci.Kym dojdu do Danubie,bude funky nalada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja mam napad ,od hranic,urobime detasovane pracoviska, kazdych 5 km bude stat jedno Slovac auto a vitat chlapcov chlebom s mastou a solou + poldeci.Kym dojdu do Danubie,bude funky nalada... S akou masťou? Indulonou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Kurňa už se taky fest těším Koukám sraz u Tecsa to si budu moct i něco čupr koupit jako památku Kluci měl bych takovou prosbu...nemá náhodou někdo z účastníku VAG a nebere ho s sebou ? Potřeboval bych to po dnešku promáznout ať mi to nesvítí jak vánoční stromek To víte Pat (sice bez Mata) v akci myslím, že VAG tam někdo mít bude určitě, kdyžtak má i JaKr Jinak Bemo, ty musíš ještě ušůlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 ja m ôžem zobrať notebook, kábel nosím stále v aute Môžeš si vymazať čo chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 uniklo mi to, o ktorej je teda ten zraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 ja m ôžem zobrať notebook, kábel nosím stále v aute Môžeš si vymazať čo chceš Super díky moc, máš to u mě Jen teda doufám,že mi to prosím i vymažeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Doufám, že mě nebudete kamenovat, ale něco mi do toho vlezlo, takže se srazu nezúčastním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Doufám, že mě nebudete kamenovat, ale něco mi do toho vlezlo, takže se srazu nezúčastním. No škoda ale nedá sa nič robiť asi čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 UKAMENOVAT!!!!......... škoda no jinak všechno už mám, jen doufám, že nás nedrapnou na hranicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Pripájam sa ku Colinsovej otázke - dátum už vieme, aj miesto, ešte by bolo dobré dohodnúť sa na čase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 nějak dopoledne asi už... já pojedu z domova už před šestou ráno, tak, že by jste se tam sešli když budu vstávat a budete mi držet palce, abych nepotkal sloupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 nějak dopoledne asi už... já pojedu z domova už před šestou ráno, tak, že by jste se tam sešli když budu vstávat a budete mi držet palce, abych nepotkal sloupky Ked sme isli s Profakom za vami,vstavali sme o 3 a o 4 vyrazali z SVK..A ziadne stlpky sme po ceste nevideli,takze sa neboj Bobe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 takže jsme s Bobikem domluvili odjez ode mě v 7.00 - pevný čas, v Brně to vidím okolo 9.00, Brňáci se připojí, nebo my k nim, někde na benzince na dálnici na Blavu, takže místní dejte návrh kde, pak to vidím tak 11.00 - 11.30 v Blavě na už zveřejněném místě. čas je už psán o dvě nebo tři stránky zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) Jedna otázka na Igora: Mohol by sa postarať medzičasom o zbytok CZ posádky, kým my s JaKrom a Bobikom pojdeme do Dunajskej Lužnej, myslim že k dotyčnému by sme sa všetci nemuseli valiť a neskôr by sme sa stretli na dohodnutom mieste. Inak by som to videl asi tak že by som počkal na našej D2 na pumpe v Malackach - pumpa hneď ako sa zíde z dialnice na Malacky, tam by sme sa stretli, a dohodli čo a ako, teda ktorý tím by šiell kam, hm? Ja som tam coby dup, je to odomňa cez kopec... Ešte poprosím Bobika a JaKra o PM ohladne platby...kolko, VS, KS... Editováno: 30. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 nějak dopoledne asi už... já pojedu z domova už před šestou ráno, tak, že by jste se tam sešli když budu vstávat a budete mi držet palce, abych nepotkal sloupky Ked sme isli s Profakom za vami,vstavali sme o 3 a o 4 vyrazali z SVK..A ziadne stlpky sme po ceste nevideli,takze sa neboj Bobe.. Ano, iba občasný spánok za volantom, ale ani hmla nebola, tak to bolo v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Jedna otázka na Igora: Mohol by sa postarať medzičasom o zbytok CZ posádky, kým my s JaKrom a Bobikom pojdeme do Dunajskej Lužnej, myslim že k dotyčnému by sme sa všetci nemuseli valiť a neskôr by sme sa stretli na dohodnutom mieste.Inak by som to videl asi tak že by som počkal na našej D2 na pumpe v Malackach - pumpa hneď ako sa zíde z dialnice na Malacky, tam by sme sa stretli, a dohodli čo a ako, teda ktorý tím by šiell kam, hm? Ja som tam coby dup, je to odomňa cez kopec... Ešte poprosím Bobika a JaKra o PM ohladne platby...kolko, VS, KS... 500,- Kč pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Jedna otázka na Igora: Mohol by sa postarať medzičasom o zbytok CZ posádky, kým my s JaKrom a Bobikom pojdeme do Dunajskej Lužnej, myslim že k dotyčnému by sme sa všetci nemuseli valiť a neskôr by sme sa stretli na dohodnutom mieste.Inak by som to videl asi tak že by som počkal na našej D2 na pumpe v Malackach - pumpa hneď ako sa zíde z dialnice na Malacky, tam by sme sa stretli, a dohodli čo a ako, teda ktorý tím by šiell kam, hm? Ja som tam coby dup, je to odomňa cez kopec... Ešte poprosím Bobika a JaKra o PM ohladne platby...kolko, VS, KS... 500,- Kč pro mě OK Bobikovi ako to tak rátam 400 + 500 + 2200 + ??? .... výpalník jeden A ja hlava deravá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) Btw, ako to tak býva zrejme na zrazoch, vždy sa niečo bastlí, tak 1patak1 bude obohatený o schránku pod sedadlo a tri plastové nity Ešte som zabudol, že aj moje Cupry sa budú nahadzovať.... Editováno: 30. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Ano, iba občasný spánok za volantom, ale ani hmla nebola, tak to bolo v poho Ty si prespal asi celu cestu ,vsak zrana prsalo,chumelilo a hmla ze sme nevideli ani na krok Btw. pocul som ,ze niekto zaplatil detsky kutik aj s hojdackami,Bobik ,budes vo svojom zivle )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Bemo a ty teda prídeš či nie?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Bemo a ty teda prídeš či nie?????? Ja som nepodstatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Bemo a ty teda prídeš či nie?????? Ja som nepodstatny Ježíííííííííííííííííííííííš to čo trepeš prosím ťa..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Ježíííííííííííííííííííííííš to čo trepeš prosím ťa..... No ze su dolezitejsi cesky kluci ,je to o nich,ja pridem podla toho ako to budem stihat...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ja pridem podla toho ako to budem stihat...) To nelešti a přijeď se špindírou, to přežijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 To nelešti a přijeď se špindírou, to přežijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.