Přejít na obsah

Československý zraz v Bratislave

profor

Doporučené příspěvky

Kurňa už se taky fest těším :) Koukám sraz u Tecsa to si budu moct i něco čupr koupit jako památku :D

Kluci měl bych takovou prosbu...nemá náhodou někdo z účastníku VAG a nebere ho s sebou ? :unsure: Potřeboval bych to po dnešku promáznout ať mi to nesvítí jak vánoční stromek :) To víte Pat (sice bez Mata) v akci lol

myslím, že VAG tam někdo mít bude určitě, kdyžtak má i JaKr ;)-_-

Jinak Bemo, ty musíš ještě ušůlat :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nějak dopoledne asi už... já pojedu z domova už před šestou ráno, tak, že by jste se tam sešli když budu vstávat a budete mi držet palce, abych nepotkal sloupky :p

Ked sme isli s Profakom za vami,vstavali sme o 3 a o 4 vyrazali z SVK..A ziadne stlpky sme po ceste nevideli,takze sa neboj Bobe..

Odkaz ke komentáři

takže jsme s Bobikem domluvili odjez ode mě v 7.00 - pevný čas, v Brně to vidím okolo 9.00, Brňáci se připojí, nebo my k nim, někde na benzince na dálnici na Blavu, takže místní dejte návrh kde, pak to vidím tak 11.00 - 11.30 v Blavě na už zveřejněném místě.

čas je už psán o dvě nebo tři stránky zpátky

Odkaz ke komentáři

Jedna otázka na Igora: Mohol by sa postarať medzičasom o zbytok CZ posádky, kým my s JaKrom a Bobikom pojdeme do Dunajskej Lužnej, myslim že k dotyčnému by sme sa všetci nemuseli valiť a neskôr by sme sa stretli na dohodnutom mieste.

Inak by som to videl asi tak že by som počkal na našej D2 na pumpe v Malackach - pumpa hneď ako sa zíde z dialnice na Malacky, tam by sme sa stretli, a dohodli čo a ako, teda ktorý tím by šiell kam, hm?

Ja som tam coby dup, je to odomňa cez kopec...

Ešte poprosím Bobika a JaKra o PM ohladne platby...kolko, VS, KS... lollollol

Editováno: , autor: profor
Odkaz ke komentáři

nějak dopoledne asi už... já pojedu z domova už před šestou ráno, tak, že by jste se tam sešli když budu vstávat a budete mi držet palce, abych nepotkal sloupky :p

Ked sme isli s Profakom za vami,vstavali sme o 3 a o 4 vyrazali z SVK..A ziadne stlpky sme po ceste nevideli,takze sa neboj Bobe..

Ano, iba občasný spánok za volantom, ale ani hmla nebola, tak to bolo v poho :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Jedna otázka na Igora: Mohol by sa postarať medzičasom o zbytok CZ posádky, kým my s JaKrom a Bobikom pojdeme do Dunajskej Lužnej, myslim že k dotyčnému by sme sa všetci nemuseli valiť a neskôr by sme sa stretli na dohodnutom mieste.

Inak by som to videl asi tak že by som počkal na našej D2 na pumpe v Malackach - pumpa hneď ako sa zíde z dialnice na Malacky, tam by sme sa stretli, a dohodli čo a ako, teda ktorý tím by šiell kam, hm?

Ešte poprosím Bobika a JaKra o PM ohladne platby...kolko, VS, KS... lollollol

500,- Kč pro mě :D

Odkaz ke komentáři

Ešte poprosím Bobika a JaKra o PM ohladne platby...kolko, VS, KS... lol  lol  lol

500,- Kč pro mě :D

OK -_-

Bobikovi ako to tak rátam 400 + 500 + 2200 + ??? .... výpalník jeden -_--_-

A ja hlava deravá :angry:

Odkaz ke komentáři

Ano, iba občasný spánok za volantom, ale ani hmla nebola, tak to bolo v poho :smich::smich::smich:

Ty si prespal asi celu cestu :D ,vsak zrana prsalo,chumelilo a hmla ze sme nevideli ani na krok :smich::smich::smich: Btw. pocul som ,ze niekto zaplatil detsky kutik aj s hojdackami,Bobik ,budes vo svojom zivle ;)))

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...