Publikováno Březen 18, 200718 r Váhám jestli ho nemám pořídit, takovou tu kostičku, ale nevím, jestli by to nebyl krok zpět. Díky
Březen 18, 200718 r I ja te v tom podporim, sam mam tmave bocni blinkry na cerny magicky... A Martinoslavovi bych veril, vzdyt ho pustili i do televize! Jinak foto zde - Jirkasss V//RS snad promine, nemam souhlas
Březen 18, 200718 r Maverick on promine,je rád ze se jeho auto ukazuje takova krasavice Upraveno Březen 18, 200718 r od kodemi
Březen 18, 200718 r Maverick on promine,je rád ze se jeho auto ukazuje takova kraavice ... a to on jistě ano :-) Upraveno Březen 18, 200718 r od Mad Mike O2
Duben 10, 200718 r Kuci, tak to me se zase na moji modry dynamic libej ty bily, hezky to koresponduje s bilejma castma zadnich svetel
Listopad 6, 200717 r chlapi, preco tu davate take prispevky a fotky, teraz si musim kupit dalsiu blbost, ktoru som vobec neplanoval Jirkasss: to je kraaasna kaaaara
Listopad 7, 200717 r chlapi, preco tu davate take prispevky a fotky, teraz si musim kupit dalsiu blbost, ktoru som vobec neplanovalJirkasss: to je kraaasna kaaaara ta kára už bohužel není tmavý boční blinkry se daj sehnat na srazu za 120,-- rozhodně je nekupuj origo u Škodovky - tam za ně chtěj asi 350,--
Listopad 7, 200717 r Kuci, tak to me se zase na moji modry dynamic libej ty bily, hezky to koresponduje s bilejma castma zadnich svetel No já to vydim jinak koukam z boku a lepší kouřový...
Listopad 9, 200717 r A nemaji s tim problemy policajti? vetsinou co jsem tak slysel jim vadi absolutne vse, co je kourovy a ma to svitit.. :x
Listopad 10, 200717 r A nemaji s tim problemy policajti? vetsinou co jsem tak slysel jim vadi absolutne vse, co je kourovy a ma to svitit.. :x Je to od Skodovky, takze naprosto v pohode. Me se vic libi bile.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.