Září 13, 200717 r Autor Poslední info k zítřku!!! Čas na to se sejít bude od 14:00 do cca 15:00 v Boleslavi u Hypernovy, konkrétně tadyhle Pak, v cca 15:00, odjezd na letiště. Pokud by jste nestíhali, tak: z hlavní silnice směrem od Mnichova Hradiště se odbočuje doleva na souřadnicích 50°37'51.4"N,14°45'8.79"E ,pak rovně znova doleva na 50°37'39.17"N,14°44'21.04"E a stále rovně a jste na dráze. Letiště samotný je na 50°37'8.69"N,14°44'8.35"E, nebo tady (fotomapa) či tady (normál mapa) Itinerář od Hypernovy až na odbočku z hl. silnice na letiště:TADY Víc pro vás už nemůžu asi udělat lidi Ohledně soboty a případných srazů cestou do Doks se dohodneme snad zítra, večer se sem pokusíme někdo dát info
Září 13, 200717 r Autor Poslední seznam účastníků: Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS:PSAL JSEM TI NA ICQ Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR:??? Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE
Září 13, 200717 r Poslední info k zítřku!!!Čas na to se sejít bude od 14:00 do cca 15:00 v Boleslavi u Hypernovy, konkrétně tadyhle Pak, v cca 15:00, odjezd na letiště. Pokud by jste nestíhali, tak: z hlavní silnice směrem od Mnichova Hradiště se odbočuje doleva na souřadnicích 50°37'51.4"N,14°45'8.79"E ,pak rovně znova doleva na 50°37'39.17"N,14°44'21.04"E a stále rovně a jste na dráze. Letiště samotný je na 50°37'8.69"N,14°44'8.35"E, nebo tady (fotomapa) či tady (normál mapa) Itinerář od Hypernovy až na odbočku z hl. silnice na letiště:TADY Víc pro vás už nemůžu asi udělat lidi Ohledně soboty a případných srazů cestou do Doks se dohodneme snad zítra, večer se sem pokusíme někdo dát info chvilku mi trvalo, nežli jsem se zorientoval mezi odkazy tady tudy sem a iterinář, ale i podprůměrně inteligentnímu afroameričanovi ze Žižkova musí být jasné, že TADY TUDY BUDE ASI NECO SPATNE
Září 13, 200717 r Autor Poslední info k zítřku!!!Čas na to se sejít bude od 14:00 do cca 15:00 v Boleslavi u Hypernovy, konkrétně tadyhle Pak, v cca 15:00, odjezd na letiště. Pokud by jste nestíhali, tak: z hlavní silnice směrem od Mnichova Hradiště se odbočuje doleva na souřadnicích 50°37'51.4"N,14°45'8.79"E ,pak rovně znova doleva na 50°37'39.17"N,14°44'21.04"E a stále rovně a jste na dráze. Letiště samotný je na 50°37'8.69"N,14°44'8.35"E, nebo tady (fotomapa) či tady (normál mapa) Itinerář od Hypernovy až na odbočku z hl. silnice na letiště:TADY Víc pro vás už nemůžu asi udělat lidi Ohledně soboty a případných srazů cestou do Doks se dohodneme snad zítra, večer se sem pokusíme někdo dát info chvilku mi trvalo, nežli jsem se zorientoval mezi odkazy tady tudy sem a iterinář, ale i podprůměrně inteligentnímu afroameričanovi ze Žižkova musí být jasné, že TADY TUDY BUDE ASI NECO SPATNE I jak říkáš "AFRIČANOVI... ATD ATD ATD " bude jasné, že tuto vlastivědnou odbočku do Hradišťa lze vynechat a pokračovat přímo směr letiště Ovšem Bobik by tamtudy samozřejmě jel To oprav, víš-li jak
Září 13, 200717 r I jak říkáš "AFRIČANOVI... ATD ATD ATD " bude jasné, že tuto vlastivědnou odbočku do Hradišťa lze vynechat a pokračovat přímo směr letiště Ovšem Bobik by tamtudy samozřejmě jel To oprav, víš-li jak Chytrému napověz, hloupého trkni.... mě stačilo naznačit, že si nevíš rady http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=...6261_137882080#]Tady bez P2M exkurze://http://www.mapy.cz/?mapType=base&am...bez P2M exkurze
Září 13, 200717 r Autor I jak říkáš "AFRIČANOVI... ATD ATD ATD " bude jasné, že tuto vlastivědnou odbočku do Hradišťa lze vynechat a pokračovat přímo směr letiště Ovšem Bobik by tamtudy samozřejmě jel To oprav, víš-li jak Chytrému napověz, hloupého trkni.... mě stačilo naznačit, že si nevíš rady http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=...6261_137882080#]Tady bez návštěvy panoramat v Hradišti://http://www.mapy.cz/?mapType=base&am...v Hradišti://http://www.mapy.cz/?mapType=base&am...am...v Hradišti No to je super čas, jenom 20 minut dik
Září 13, 200717 r Poslední seznam účastníků:Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS:PSAL JSEM TI NA ICQ Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR:??? Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE RE: Patek- Ano (sice muzu jen na chvili vecer musim zase do prace ale pojedu) Sobota- Ne, Nedele- NE
Září 13, 200717 r Autor Poslední seznam účastníků: Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS:PSAL JSEM TI NA ICQ Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE
Září 13, 200717 r Kdyby něco, číslo na mě .. (0609 112 777) pokud je první obsazeno Jojo, to je pravda, pokud u mne obsazeno, Bobik to na tý 0609tce bere vždycky
Září 14, 200717 r Autor Tak úplně poslední seznam účastníků, už tu nebudu moc: Bobík: pátek ANO, sobota Plasy, neděla ANO Bodie RS: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO Crake: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Fidelek: Pátek ANO, sobota snad ANO (dle stavu po práci), neděle ANO Frenky: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE JaKr: Pátek ANO, sobota Doksy NE (jedu Plasy), neděle NE JasteR: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Jirka3: Pátek snad ANO, sobota NE, neděle NE Kláca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE Maca: Pátek ANO, sobota ANO, neděle NE MichalF: Pátek ANO, sobota ?, neděle ? Milouss: Pátek ANO, sobota NE (asi Plasy), neděle NE Mira: Pátek ANO, sobota ANO, neděle-nevím:-( Mischicka:??? Mustafa: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Petr81: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE P2M & M2C: Pátek ANO, sobota ANO, neděle ANO snb-rider: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Stihacka:??? Strojvůdce: Pátek ANO, sobota NE, neděle NE Tomáš: Pátek ANO, sobota ?, neděle NE
Září 14, 200717 r Autor už jen chvíli. P2M: šroubky mám a za chvilu pojedu pro kus plastu M2C: houska bude no mě toho ještě čeká, snad to vše zmáknu oki v obi, díky za obé VAG bude? A ten klíč?
Září 14, 200717 r Ahoj, tak jsem dnes prijel do prace s 3,5 hodinovym zpozdenim - neco s precerpavacim cerpadlem ... Bolku nestiham, prijedu az na letiste.
Září 14, 200717 r Ahoj,tak jsem dnes prijel do prace s 3,5 hodinovym zpozdenim - neco s precerpavacim cerpadlem ... Bolku nestiham, prijedu az na letiste. Oki, tesime se !
Září 14, 200717 r Bobik: :smich: dobrej ftip... Fotky bohuzel nemam a nejaky to videjo musim jeste zpracovat.... Srazek byl fajovej az na nejakeho BONZAKA, ale snad Vam to kluci zitra vyjde a bude to bez ucasti SNB Upraveno Září 14, 200717 r od Crake
Září 14, 200717 r já nebyl, jestli budu na nějakejch fotkách, nebo čemkoliv, tak se jedná pouze o podobnost nebo montáž ještě, že nikdo nefotil montáž zrcátka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.