Jerry2 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zdravím všechny tady a mám prosbičku, jestli by někdo neuměl poradit. Koupil jsem si na O1 kola FLW 7x17", bohužel však bez středících kroužků. Takže si asi dovedete představit, co to s autem dělá(((. Neví tady někdo, kde by se to dalo sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já sem si je objednal unás v tunnig schopu,takže tak nějak to zkus.Cenu už si nepamatuju,ale nic závratnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Udělá Ti je každej šikovnej soustružník, nic na tom není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Zdravím všechny tady a mám prosbičku, jestli by někdo neuměl poradit. Koupil jsem si na O1 kola FLW 7x17", bohužel však bez středících kroužků. Takže si asi dovedete představit, co to s autem dělá(((. Neví tady někdo, kde by se to dalo sehnat? Zbytečně se s tím nestresuj. Je to jednoduchý, stačí se podívat po netu a to třeba sem Určitě bych jich našel víc... Najdi si potřebný rozměr a je to. Nejběžnější je asi 63,3 x 57,1 za 145,- kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.