najmis Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já makám o víkendu denní takže bych přifrčel až tak v 19h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 tak to můžem nechat na 19 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 tak to můžem nechat na 19 hod V poho..jestli většině vyhovuje 18H tak to tak necháme...záleží na ostatních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 TO Najmis : jedes ten SKODA HOME .. ??? :-) take porad tak nejak premyslim,ze bych se tam vydal .. preci jen do Prahy to nemam zase tak daleko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 TO Najmis : jedes ten SKODA HOME .. ??? :-) take porad tak nejak premyslim,ze bych se tam vydal .. preci jen do Prahy to nemam zase tak daleko .. Čau..chlape nejedu...jak píšu vejš..mám víkend pracovní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 TO Najmis : jedes ten SKODA HOME .. ??? :-) take porad tak nejak premyslim,ze bych se tam vydal .. preci jen do Prahy to nemam zase tak daleko .. Čau..chlape nejedu...jak píšu vejš..mám víkend pracovní... sakra skoda .... neda se nic delat .. sam vim,jake to je mit pracovni vikendy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 TO Najmis : jedes ten SKODA HOME .. ??? :-) take porad tak nejak premyslim,ze bych se tam vydal .. preci jen do Prahy to nemam zase tak daleko .. Čau..chlape nejedu...jak píšu vejš..mám víkend pracovní... sakra skoda .... neda se nic delat .. sam vim,jake to je mit pracovni vikendy ... njn se nedá nic dělat..... tak kdo ještě dorazí ....?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jj pracovní víkendy, taky to znám, v sobotu na ranní a pak stejně hodně práce. Navíc je srázek na Rozkoši, ale ten nestihnu. Ale večer dorazím a na dýl než minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jj pracovní víkendy, taky to znám, v sobotu na ranní a pak stejně hodně práce. Navíc je srázek na Rozkoši, ale ten nestihnu. Ale večer dorazím a na dýl než minule Tak fajn....snad nebude chcát... a nebude kosa jako minule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 s tím časem souhlasím, a přijedu dej te vědět kde se chcete sejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 s tím časem souhlasím,a přijedu dej te vědět kde se chcete sejít? Nevím jak ostatní,ale já bych nechal stejné místo jako minule... Kde to je najdeš na prvních stránkách tohodle tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Taky bych se sesel na tom samem miste. Hlavne aby nechcalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Kurňa chlapi, já jsu taky z Trauteňák jako poleno, že. ) Jsem 25km od Trautce. Na sraz bych šel, ale tento víkend jsem v Pze a jdu na sraz v Pze Což takhle Škoda výstup na Sněžku?? Když se nemůžete dohodnout na normálním srazu, tak udělat turistický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Kurňa chlapi, já jsu taky z Trauteňák jako poleno, že. )Jsem 25km od Trautce. Na sraz bych šel, ale tento víkend jsem v Pze a jdu na sraz v Pze Což takhle Škoda výstup na Sněžku?? Když se nemůžete dohodnout na normálním srazu, tak udělat turistický. leda že by se dalo jet na Sněžku autem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Takže stejné místo,stejný čas(já o hodinku později)... Učast:mudra moravecmilan21 viki najmis Kdo další...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pokud bude slušný počasí, určitě se tam nějak dopravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pokud bude slušný počasí, určitě se tam nějak dopravím O.K. ale nechod pěšky...přijed.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Takže stejné místo,stejný čas(já o hodinku později)...Učast:mudra moravecmilan21 viki najmis Kdo další...???? jsem v Chabrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Takže stejné místo,stejný čas(já o hodinku později)...Učast:mudra moravecmilan21 viki najmis Kdo další...???? Chlapy a kdy? datum ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ja asi spis jo, ale mam nejaky povinnosti, snad uz bude vecer volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Takže stejné místo,stejný čas(já o hodinku později)...Učast:mudra moravecmilan21 viki najmis Kdo další...???? jsem v Chabrech To znamená že by si mohl přijet....? rád bych pokecal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Takže stejné místo,stejný čas(já o hodinku později)...Učast:mudra moravecmilan21 viki najmis Kdo další...???? Chlapy a kdy? datum ahoj 12.5.3521 Zítra!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ja asi spis jo, ale mam nejaky povinnosti, snad uz bude vecer volno čus...budeš mít pro mě nějaký ten barevný papírek...? vzal bych budíky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 kluci tak zitra ten stejny cas - 19 hodin jo? a stejny misto oky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 tak v kolik? v 18 nebo 19?? zatím čus, snad jen nebude zítra pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.