Publikováno Březen 27, 200718 r nejspis budu nucen nechat vymenit bocni skla u sve Fabinky, proto jsem se chtel zeptat jaky je rozdil mezi znackami skel Saint-Gobain a Splintex. v prednich dverich mam Saint-Gobain Sekurit a v zadnich dverich Splintex solid tempered. v servisu mi rekli, ze namontuji ty skla, co budou mit skladem, ptam se proto, jestli me netahaji za nos a nechteji na me usetrit. diky za radu Upraveno Březen 27, 200718 r od soviska
Březen 27, 200718 r Jsme na tom stejně, taky přední Sekurit a zadní Splintex, nevím jakou to má logiku, možná proto, že jsem připlácel za zadní el. okna, kolega co má zadní okna na švihadla má zadní Sekurit stejně jako přední, ale to je jen spekulace, když bodou tónovaná, je to podle mě úplně jedno.
Duben 10, 200718 r Saint gobain sekurit "FOREWER" jsou údajně pevnější a vydrží nějaký ten kamínek...ale nevím nezkoušel sem.... Jinak mám na utě všechny SG Sekurit a mám sunset i elektriku v zadu...
Duben 23, 200718 r V těch sklech je rozdíl jen v tom, že to vyrábí jiný výrobce. Jinak jsou úplně stejné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.