Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj jsem tady novej třeba už jste to řešili dostal jsem Fabku jako služebku a hrozně mě rozčilují ty paky na posuv na předních sedadlech nemáte na ně nejaké inteligentni řešení jak tam dát třeba něco kratšího díky :D

Myslíš katapult? Nejjednodušší je používat to jako držák na petku 1,5 lt a si zvyknout si ;-)

• Autor

No já myslel třeba to nějak ufiknout a dát tam nějake oko sice poruším záruku ale co je to služebka B) A tam jde chytit 1,5l láhev ?to mě teda nenapadlo :unsure:

post-6-1175019550.jpg

sundat plast, zkrátit páku a znovu nandat plast, nová FII je má už kratší

FII a FI od MR2007 ma nejen kratsi paku, ale i jiny design toho madla - uprava skutecne funkci, madlo uz nevadi.

Aa teda neviem, ale mne na tom nič nevadí, nohy mám predsa blízko pedálov a nie blízko odkladacieho kastlíku...

A nápad na flašku je super, sám to tak používam :D

• Autor

To Maverick - Tak to je super já dostanu novou vyrobenou ted v Dubnu tak to by to měla mít kratší. To Profor - no já dělám servisáka takže pořád lezu do auta a když jsem měl pučenou Fabku místo Feldy pořad sem o to rúzně škrtal asi mám křivý nohy :D

post-6-1175085790_thumb.jpg

Maverick: Upraveny to maj uz i MR2006, teda aspon ty co byly vyrobeny v poslednich mesicich roku

Maverick: Upraveny to maj uz i MR2006, teda aspon ty co byly vyrobeny v poslednich mesicich roku

Pokud myslis vyrobu v poslednim mesici roku 2006, pak je to jiz MR2007.

Presneji receno, MR2007 je vsechno vyrobene +- od 08/2006. Nicmene je pravda, ze posledni dobou se lom modeloveho roku posouva jeste vic dopredu.

Aha tak to dik za info, hned jsem o neco chytrejsi :o)

Upraveno od mytrix

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.