sparrow1 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ahoj jsem tady novej třeba už jste to řešili dostal jsem Fabku jako služebku a hrozně mě rozčilují ty paky na posuv na předních sedadlech nemáte na ně nejaké inteligentni řešení jak tam dát třeba něco kratšího díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Myslíš katapult? Nejjednodušší je používat to jako držák na petku 1,5 lt a si zvyknout si ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No já myslel třeba to nějak ufiknout a dát tam nějake oko sice poruším záruku ale co je to služebka A tam jde chytit 1,5l láhev ?to mě teda nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 sundat plast, zkrátit páku a znovu nandat plast, nová FII je má už kratší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 FII a FI od MR2007 ma nejen kratsi paku, ale i jiny design toho madla - uprava skutecne funkci, madlo uz nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Aa teda neviem, ale mne na tom nič nevadí, nohy mám predsa blízko pedálov a nie blízko odkladacieho kastlíku... A nápad na flašku je super, sám to tak používam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 To Maverick - Tak to je super já dostanu novou vyrobenou ted v Dubnu tak to by to měla mít kratší. To Profor - no já dělám servisáka takže pořád lezu do auta a když jsem měl pučenou Fabku místo Feldy pořad sem o to rúzně škrtal asi mám křivý nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Maverick: Upraveny to maj uz i MR2006, teda aspon ty co byly vyrobeny v poslednich mesicich roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Maverick: Upraveny to maj uz i MR2006, teda aspon ty co byly vyrobeny v poslednich mesicich roku Pokud myslis vyrobu v poslednim mesici roku 2006, pak je to jiz MR2007. Presneji receno, MR2007 je vsechno vyrobene +- od 08/2006. Nicmene je pravda, ze posledni dobou se lom modeloveho roku posouva jeste vic dopredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Aha tak to dik za info, hned jsem o neco chytrejsi ) Editováno: 29. Březen 2007, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.