Březen 23, 201015 r Chlapi dotaz. Vy co máte ten paket špatné cesty.. jak na normální oktě tak na 4x4. Můžete se podívat jaký máte barvy na pružinách vpředu a vzadu. Mě by to zajímalo. Má někdo vpředu dvě fialový čárky a vzdadu má jaký?
Březen 24, 201015 r Chlapi dotaz. Vy co máte ten paket špatné cesty.. jak na normální oktě tak na 4x4. Můžete se podívat jaký máte barvy na pružinách vpředu a vzadu. Mě by to zajímalo. Má někdo vpředu dvě fialový čárky a vzdadu má jaký? tak schválne: máš to v mojom príspevku na fotkách, tak si to kukni nech sa darí
Březen 24, 201015 r Tak vpředu modré a vzadu červená s modrou. Tak teď mě zajímá jeslti to mají i všichní ostatní a pak kdo tedy má vpředu dvě fialové(skoro růžové) a jáké u toho má vzadu...
Březen 25, 201015 r Tak najde se někod kdo má vpředu dvě fialové(až růžové čárky)? Potřeboval bych vědět jeslti je to z 4x4 a jakou má barevnou kombinaci potom vzadu na pružinách. Moc děkuji
Březen 25, 201015 r Mám vepředu 2 fialovo-červeno-... (těžko určit přesnou barvu pod nánosem bláta) tečky a mám 4x4 se zvýšeným podvozkem. Co je vzadu, to netuším, sundavat kolo nebo lézt pod auto se mi nechce.
Březen 25, 201015 r A přes kolo to prokouknout nejde? Chápu je blbý sundavat kola. Já právě sháním pružiny na zadek a nevím s jakou by měli být vzadu. No kdyby přeci jen jste mi to zjistil byl bych moc vděčný :-)
Březen 26, 201015 r Zdarec, na své 4x4 (01/06) s paketem pro špatné cesty mám na předku čtyři žluté proužky a na zadku dvě zelené a jedna červená tečka.
Březen 27, 201015 r Díkes. Dneska jsem čuměl na Yetiho a koukal jsem, že má vpředu zbarvení pružin jako já na předku.. Hroznej zmatek v barvach
Duben 5, 201015 r Neviete niekto zo skusenosti ,čo stoji dodatočná montáž paketu pre OII Combi 1.9 TDI na 15" kolesách ??? Upraveno Duben 5, 201015 r od jukobonsai
Květen 11, 201015 r Update: octavia 2 FL combi 4x4 1.8 TSI se zvýšeným podvozkem Barva teček na pružinách: - předek - fialová fialová - zadek - zelená zelená červená
Květen 24, 201015 r Neviete niekto zo skusenosti ,čo stoji dodatočná montáž paketu pre OII Combi 1.9 TDI na 15" kolesách ????
Červenec 15, 201015 r Taky by me zajimalo kolik stoji dodatecna montaz.. Hodlam si taky zvysit podvozek, protoze to rozhodne uplatnim, navic me tak, i tak ceka vymena tlumicu. Prikladam obrazek s cislama dilu ale moc se v ty etce nevyznam - nemuzu hledat podle VIN....tudis by asi bylo nejlepsi najit majitele nejakeho scouta a podle jeho VIN najit cisla dilu v etce... Myslim ze pruzina a tlumic (2x predni a 2x zadni) by mohli stacit (ke zvyseni podvozku). Dalsi dily by meli byt schodne s O2 bez paketu nebo scout, az na delsi dorazy tlumicu ?. Jinak se jedna o verzi 2006 combi Diky za rady
Říjen 19, 201014 r proč hrůza?.) jinak kolik stojí ten tlumič zvýšený? se musí koupit asi leda origo, že?
Říjen 20, 201014 r Zdravím, mám na prodej podložky pro zvýšení přední nápravy o 2 cm a zadní asi o 3 cm, pokud by měl někdo zájem, můžu sloužit. Cena je okolo 2000 kč za celou sadu na všechny kola. Mail: 00123456789@seznam.cz Upraveno Říjen 20, 201014 r od MilanBAT
Únor 28, 201114 r zdravim mam taky dotaz octavia combi 4x4 ma nizsiu svetlu vysku 138mm ako normalna 140mm ked sa k nej da ten paket pre zle cesty tak bude mat nejakych 158 mm ? bude vacsia spotreba ? dakujem za odpoved a s vyskou auta je to potom ako? Octavia 4x4 ma podla udajov na stranke 1463 a normalna 1468. To je pravda? Pytam sa preto lebo obcas budem potrebovat chodit na chatu a bojim sa aby som nieco neodtrhol ale ak mam mat o daky liter vacsiu spotrebu tak mi to zato Upraveno Březen 1, 201114 r od andytwo
Březen 5, 201114 r Zdravím, mám na prodej podložky pro zvýšení přední nápravy o 2 cm a zadní asi o 3 cm, pokud by měl někdo zájem, můžu sloužit. Cena je okolo 2000 kč za celou sadu na všechny kola. Mail: 00123456789@seznam.cz a me by zajimalo, jak vypadaji?
Březen 6, 201114 r zdravim mam taky dotaz octavia combi 4x4 ma nizsiu svetlu vysku 138mm ako normalna 140mm ked sa k nej da ten paket pre zle cesty tak bude mat nejakych 158 mm ? bude vacsia spotreba ? dakujem za odpoved a s vyskou auta je to potom ako? Octavia 4x4 ma podla udajov na stranke 1463 a normalna 1468. To je pravda? Pytam sa preto lebo obcas budem potrebovat chodit na chatu a bojim sa aby som nieco neodtrhol ale ak mam mat o daky liter vacsiu spotrebu tak mi to zato ja mam paket z vyroby a jezdim za 5,8l. vetsinou mimo mesto.
Březen 6, 201114 r chtěl sem se zeptat na 1.2tsi existuje jenom spodní kryt motoru ? a ma ho cenu tam davat když mam standartni výšku ?
Březen 26, 201114 r Neviete niekto zo skusenosti ,čo stoji dodatočná montáž paketu pre OII Combi ??? ...v autorizovanom servise
Prosinec 18, 201113 r a me by zajimalo, jak vypadaji? Omlouvám se, že přidávám příspěvek až nyní, ale nedíval jsem se na forum a na mail mi nepřišlo oznámení o příspěvku, nicméně zasílám fotky podložek, jak pro přední, tak i zadní nápravu. Horní jsou na zadní nápravu a spodní jsou na přední nápravu. V případě zájmu mohu zaslat na dobírku. Na předek mám hned, na zadek bych musel dodělat. Cena 800 za nápravu. Upraveno Březen 10, 201213 r od MilanBAT
Duben 13, 201312 r Já mám podložky na O1 naprodej, stačí si říct jak vysoké. Kdyžtak mi napište na koudakbmv@seznam.cz Upraveno Duben 13, 201312 r od koudakbmv
Duben 18, 201312 r Chtěl bych se zeptat: pokud mám O2 kombi s paketem pro špatné cesty, na zimu mám 15" plech a na léto uvažuji nad ALU 17", nebude problém s geometrií při přezouvání léto/zima? A jak to potom řešíte s rezervou?
Září 3, 20178 r Caute prikladam vykres na zvysenie podvozku podlozky pod predne pruziny .kazdy sustruznik vam to spravy nic zlozite a pasuju a funguju OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.