Červen 18, 200718 r zadnej nazor, to me prekvapuje Já jeden přidám, je to jak traktor, ale pokud to někdo potřebuje..
Červen 19, 200718 r Je to takova koza vysoka!! Ale pokud to tak chces mit, proc ne!!! Aspon se ti bude snadno parkovat na chodniku...atd.
Červen 19, 200718 r No zatim jsem za to rad, protoze casto jezdim po polnich cestach, Ale prekvapilo me ze kdyz to lidi videli v realu (ne tak jak to mam nafoceny) tak ze to prej vypada elegantneji.... Me spis zajimalo jak to soudruzi udelali, o kolik zvysili apod.. (neodkazujte me na moje mereni)
Červen 29, 200718 r Octavian a co si prikupil aj kryt pod motor alebo len pruziny alebo pruziny s tlmicmi?? Nemas nahodou referencie tych pruzin z paketu pre spatne cesty? Hod pripadne cenu. Diky.
Červenec 13, 200718 r mám táké paket,neocenitelné při jízdě na chalupu....doma máme ještě 4x4 a má to s ní naprosto stejnou výšku
Srpen 19, 200718 r Zdravím všechny, budu kupovat O2 v kombi a mám zálusk i na paket pro spatné cesty, dealer mi doporucoval si ho tam nedávat, že je podvozek pak moc tuhý. Co na to vy, co s tím jezdíte? Navíc u baráku máme dost vysoké patníky, tak myslím, že by to u mě stálo za to. Díky za rady PZL
Srpen 19, 200718 r Oproti fabii co jsem mel driv se mi zda ze se OII trosku vic naklani jak je trosku zvysena s tim paketem, jinak uz bych ji bez toho nechtel naprosto perfketni pro moje ucely ve meeste (patniky) a pri jizdach na chalupu, super vec muzu jen doporucit, i s tim ze vzdy kdyz jedu po kamenity ceste na chatu tak slysim jak mi sutr vylitne na spodek vozu a zatim musim zatukat zadny problem ..... Dalsi vec je tak ze mi dost lidi co to vidi v realu rika ze to vypada nejak elegantneji (ale to je vec vkusu)
Srpen 19, 200718 r Pry je to o 2 cm výše, ale ne tolik jako 4x4. Spousta lidí mi to rozmlouvá, že to bude zbytečně vysoko.
Srpen 19, 200718 r podle mě je to hrůza, ale kdyz to je ku prospěchu věci, tak musí jít estetika stranou
Září 12, 200717 r Proč se chlapi zbytečně hádáte je to přece věc každého z nás jaký zvolil podvozek.Já mám také paket na špatné cesty, je to skutečně stejná výška jako 4x4 ,a mám ho protože ho potřebuji a nechápu proč by to mělo druhému kolegovi vadit.
Říjen 22, 200717 r ??? Proc by mel byt paket tvrdsi nez normalni podvozek ??? Neni to spise naopak ???
Říjen 22, 200717 r říká se, že i offroady jsou tvrdý jak žebřiňák kvůli zkroucení náprav nebo jak se tomu říká. ale nevim, osobní zkušenosti mam jenom s ML a Touaregem, ty když se vyšroubujou do těch nejvyšších poloh, tak skoro nepruží
Říjen 22, 200717 r a nedalo by se tohle všechno vyřešit stavitelnym podvozkem, když budeš potřebovat, tak to zvedneš, jinak to budeš mít u země, tak jak to má být nebo i trošku víc
Říjen 22, 200717 r Ja mel zato ze cim vetsi zdvih pruziny tim to lepe peruje a je to mekkci .... Takze jak to stim zvysenym podvozkem tedy je ??? a nedalo by se tohle všechno vyřešit stavitelnym podvozkem, když budeš potřebovat, tak to zvedneš, jinak to budeš mít u země, tak jak to má být nebo i trošku víc
Říjen 22, 200717 r to by potom nemohlo fungovat, při zvýšení podvozku se musí i přitvrdit charakteristika tlumiče. ad stavitelnej podvozek- manuálně stavitelný jsou v tomhle případě k ničemu, protože je můžeš štelovat jenom na heveru
Říjen 22, 200717 r to by potom nemohlo fungovat, při zvýšení podvozku se musí i přitvrdit charakteristika tlumiče.ad stavitelnej podvozek- manuálně stavitelný jsou v tomhle případě k ničemu, protože je můžeš štelovat jenom na heveru já jsme měl na mysli pochopitelně vzduchové nebo hydraulické stavění, kdo by to furt dával na zvedák
Říjen 22, 200717 r to je ale strašnej ranec a air ride podvozky si muzou o nějkým komfortu nechat zdát. ty jsou tak akorat na showcary. samo neřešim podvozky, co montujou přímo automobilky
Říjen 23, 200717 r Huh, jsem zmatenyyy... Snizeni podvozku znamena ze to auto je tvrde. Zvyseni ze to auto je taky tvrde ??? o) Takze muze nekdo popsat tedy jak to cele je v navaznosti na tlumice a pruziny ? Pac na tom podvozku pak skoro uz nic co dela tvrdost nejni preci ne ?
Říjen 23, 200717 r psal jsi o tom, že čim větší zdvih pružiny, tím víc to péruje. to je samozřejmě pravda, ale tohle nejde použít u podvozku do terénu. třeba se pletu a někdo napíše, že jsem uplně mimo, ale v terénu je ti komfortní pérování k ničemu, pokud teda neletíš terénem rychle. samotnýho by mě zajímalo, jak je na tom s tvrdostí Scout. ale možná to ženu do extrémů typu Defender, LC, apod...ty maj podvozky tvrdý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.