Květen 24, 201213 r I když je mi tolik kolik mi je tak Def Leppard prostě žeru a tenhle song u mě fakt vede! Díky za připomenutí libero
Květen 24, 201213 r TO Pajk85: to sa nám nejako zvrhlo TO Frankie: sú super Upraveno Květen 24, 201213 r od libero1071
Květen 24, 201213 r áaáa sem čekal kdy se někdo ozve že to už beztak někde je Jinak když se nakously starší pecky jak to u mě vede jednoznačně AC DC a ted mám hodně v oblibě scorpions
Květen 24, 201213 r to mi vždycky krasně roztřepe tapecy ve dverich Jo,Prodigy,ale co takhle trochu Dubstepu? To ti natrhne repráky.
Červen 16, 201213 r Zajímavá debata..u mě hraje výhradně trance & progressive..Simon Patterson, Bryan Kearney, Indecent Noise.. To pak jede samo :-D Upraveno Červen 16, 201213 r od Schavi
Červen 16, 201213 r Já když jedu dlouhou trasu ... poslouchám Český rozhlas 1 ... přísun aktuálních informací i dopravních ... i celkem slušná hudba Jinak podle nálady ... Jarek Nohavica,Red Hot Chilli Peppers,Madona,Theatre of Tragedy
Červen 17, 201213 r keď sme už u tých rádií,ako tu naznačil Tom007,tak rád počúvam vaše Frekvence1 alebo keď už naše,tak Viva/Expres
Leden 10, 201312 r Chtělo by to oživit .... todle to mě dneska přinutilo přemyšlet nad lepšim reprem v aute , ty origo nak nestihaj http://youtu.be/2ZO4dOgBjLk
Leden 13, 201312 r W aucie słucham tanecznej muzyki np. lata 80's , dance , techno i disco polo . Jak jestem w Czechach to słucham kiss morava, kiss hady, evropa 2, albo hitradio orion albo frekvence 1, którą mam w domu też . V autě jsem se poslouchat taneční hudbu, jako je 80 let, tanec, techno a disco polo : D. Jak jsem poslouchat v České republice polibku Moravy, polibek Hády, Evropa 2, nebo Hitrádio Orion nebo Frekvence 1, který mám doma taky Nejhorsi hudba v polsku to je slagry slezske . Nejlepsi je jak Helena Vondrackova zpiva v pols'tine Upraveno Leden 13, 201312 r od TOMUS
Leden 14, 201312 r W aucie słucham tanecznej muzyki np. lata 80's , dance , techno i disco polo . Jak jestem w Czechach to słucham kiss morava, kiss hady, evropa 2, albo hitradio orion albo frekvence 1, którą mam w domu też . V autě jsem se poslouchat taneční hudbu, jako je 80 let, tanec, techno a disco polo : D. Jak jsem poslouchat v České republice polibku Moravy, polibek Hády, Evropa 2, nebo Hitrádio Orion nebo Frekvence 1, který mám doma taky Nejhorsi hudba v polsku to je slagry slezske . Nejlepsi je jak Helena Vondrackova zpiva v pols'tine :D polibku Moravy a polibek Hády mně fakt dostalo Strojní překlad má svoje kouzlo. K věci: To já zase poslouchám téměř výhradně Radio Zet. Chytnu ho stejně jak na Třinecku tak i v Ostravě. V Ostravě dokonce hraje líp. Upraveno Leden 14, 201312 r od Wojnar
Leden 14, 201312 r Tak s Zetkem mas recht , v Ostrave je prijem spickovej a google translator je bozi
Leden 15, 201312 r Ale Rmf Fm ma silnejsi vysilac nez Radio Zet. Wojnar > v horach kazda polska rozhlasova stanice je slaba . To je uz take kouzlo . U Vas z polskich rozhlasovych stanic je jen Rmf fm a Radio Zet. U nas v polsku je nekolik rozhlasu np. frekvence 1, hitradio orion, kiss morava, journal, cr 3, olomouc, evropa 2, impuls, cr 1 , nekdy helax, devin, ova. To je vsechno. Nekolik rozhlasu mam s rds . Upraveno Leden 15, 201312 r od TOMUS
Leden 16, 201312 r Jen tak pro zajmavost... pokud jedu do bielska tak i v sarnim mi chyta kiss morava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.