Igor Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Anry: Prečo je pokovenie lepšie, než fólie? Nehovoriac o tom, že na pokovenie musia všetky okná von... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Anry: Prečo je pokovenie lepšie, než fólie? Nehovoriac o tom, že na pokovenie musia všetky okná von... AHoj, Ja sa ti opýtam kolegu čo si dal robiť kombika u Valuška - HP Team, čo ho to v tej našej cene stalo jo? Mne tiež lepili HP Team a nemam vyhrad akurat že by som to teraz chcel tmavšie..teda boky a zadne nechall tak, aj v noci treba vidieť, ale rozhodne boky by som vypalil najtmavšie ako sa da...samo nie predne Od nich mám aj ten pás na prednom, ten ma stál 300SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ahojte taky mám sunset na fabii....celkem to tlumí ale chtěl bych do stejného odstínu i ty přední...myslíte že by to šlo? A nevíte někdo co na těch sklech je z výroby myslím jako kov nebo folie???díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Anry: Prečo je pokovenie lepšie, než fólie? Nehovoriac o tom, že na pokovenie musia všetky okná von... AHoj, Ja sa ti opýtam kolegu čo si dal robiť kombika u Valuška - HP Team, čo ho to v tej našej cene stalo jo? Mne tiež lepili HP Team a nemam vyhrad akurat že by som to teraz chcel tmavšie..teda boky a zadne nechall tak, aj v noci treba vidieť, ale rozhodne boky by som vypalil najtmavšie ako sa da...samo nie predne Od nich mám aj ten pás na prednom, ten ma stál 300SK oficiálně s homologací předek pokud už je natónován z fabriky nejde a pokud máš sunset tak tam fólie nemáš, jen jsou ty okna víc zatmavený z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Mužeš mít natonovane přední okna z fabriky a můžeš mít i homologaci na další tonování. Jen musí propustnost světla po natonování byt 70%. Jak se vám čistí pofoliované okna zevnitř, když vám je někdo zapatlá? Jde to dobře z folie? Z pokovení v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Mužeš mít natonovane přední okna z fabriky a můžeš mít i homologaci na další tonování. Jen musí propustnost světla po natonování byt 70%.Jak se vám čistí pofoliované okna zevnitř, když vám je někdo zapatlá? Jde to dobře z folie? Z pokovení v pohodě. jde to úplně normálně, dokonce je čistím méně než jen skla a stačí prostě jen omýt vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Mužeš mít natonovane přední okna z fabriky a můžeš mít i homologaci na další tonování. Jen musí propustnost světla po natonování byt 70%. To je pravda, otazka zda je, jestli je smysluplne dalsi tonovani prednich bocnich skel. Tonovana z vyroby maji propustnost 75%, minimum pro homologaci je 70%. No nevim, tech 5 procent... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Mužeš mít natonovane přední okna z fabriky a můžeš mít i homologaci na další tonování. Jen musí propustnost světla po natonování byt 70%. To je pravda, otazka zda je, jestli je smysluplne dalsi tonovani prednich bocnich skel. Tonovana z vyroby maji propustnost 75%, minimum pro homologaci je 70%. No nevim, tech 5 procent... aha.....5% nemá cenu ale na druhou stranu by mě zajímalo jakou mají propustnost skla se sunsetem nikde sem to tam nevyčetl:( na těch ostatních je napsáno"transp min 70%" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Asi o 10 prispevku vys mas tabulku s parametrama na druhou stranu by mě zajímalo jakou mají propustnost skla se sunsetem nikde sem to tam nevyčetl:( na těch ostatních je napsáno"transp min 70%" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Mužeš mít natonovane přední okna z fabriky a můžeš mít i homologaci na další tonování. Jen musí propustnost světla po natonování byt 70%. To je pravda, otazka zda je, jestli je smysluplne dalsi tonovani prednich bocnich skel. Tonovana z vyroby maji propustnost 75%, minimum pro homologaci je 70%. No nevim, tech 5 procent... Těch pět procent je spíš pro oči - estetiku, není pak tak ostrý přechod od čelního skla přes přední boční po zadní. Absolvoval jsem STK s T4 se stejnými fóliemi jako mám na fábce a úplně bez problémů a to na ně koukali včetně kontroly kartičky o montáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 chalani ako sa robi ten sunset? lepi sa tam daka folia alebo vymena okien alebo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Mě by spíš zajímalo, proč ten malý trojúhelník sunsetový stojí o 30% víc, než na plochu mnohem větší zadní boční sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 to ze mensi sklo je drazsi je znamo uz odjakziva.. je to z toho duvodu, ze tyto casti se mene meni a tim padem je vyssi cena.. naopak u dveri sklo se meni diky nasim chmatakum kazdou chvilu, takze cena je nizsi.. to uz u starsich aut, kdy na prednich dverich byly ty trojuhleniky, se rikalo, ze pokud uz musis rozbit okno (napr. kvuli zabouchnutym klicum), tak vzdy to vetsi.. je proste levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 při brouzdání jsem narazil na toto: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gt-tuning Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 O fóliách sa tu popísalo už dosť, o sunsete menej, no na svoje otázky som odpoved nenašiel. Takže ideme na to:1.) Ak má auto sunset už z výroby, je tento nejak zapísaný v TP? Pýtam sa preto, lebo viem, že ak má auto fólie, tak k nim musí byť kartička... 2.) Viete poradiť dobrého "fóliovníka" v Bratislave alebo blízkom okolí? Dobrého myslím takého, ktorý nebude okná vyberať z auta a spraví naozaj dobrú robotu. 3.) Fólie by som chcel len také decentné, chcem, aby to vyzeralo presne ako originálny Sunset. Viem, že štandardne tónované sklá majú priepustnosť 75%, sunset má 40%... 4.) Nemáte niekto hodené fólie na béžovej sahara Fabii Combi, alebo sunset? Rád by som videl, ako to vyzerá. Videl som foto sunsetu na béžovej capucino, ale ešte by som rád pozrel aj tú saharu Zde ti posílám barvu folií jak to vypadá na autě a kartičku i atesty 8SD ti mohu prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaA3 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 kolik dáte za folie? 3,5 tis? 4 tis? já za pokovení 5 tis. A mají fólie atest na přední okna? a jakej dostanes atest na předky? to tě akorát lakuje ten co ti to dělal, škodovka má z výroby 70% a to je strop, takže jakykoliv další zatmavení je mimo zákon, dej si na to bacha až se budeš chtít hádat s PaCHama. aspoň mě to tak říkali autofolie tinter když jsme řešili co dát dopředu. zalezi to na odvaze kazdeho soudruha, ale zakon na předky nepovoluje nic pokud je tonovano z vyroby. takže hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.