Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám jeden dotaz,

zjistil jsem, že mám vůli v závěsech dveří u řidiče. Jak je řešeno technicky provedení pantů ? dají se vyměnit jen čepy pantů, nebo musím celé panty ?

A nebo se zeptám vůbec blbě, má smysl to měnit ? Zatím dveře nevržou, ale mám strach aby to třeba nějak nepoškodilo zámek dveří.

A jedna omluva na konec, nezkoumal jsem zda tady toto téma zaznělo. A pokud ano, budu rád i za odkaz a hlavně za zkušenosti - ty jsou k nezaplacení....

Pokud je to vychozený tak musíš měnit celej pant,nejspíš bude vychozenej ten spodní. Nový stojí něco kolem 1800 dá se ale sehnat i na vrakovišti.Už se to tady probíralo zkus hledat.

Mám jeden dotaz,

zjistil jsem, že mám vůli v závěsech dveří u řidiče. Jak je řešeno technicky provedení pantů ? dají se vyměnit jen čepy pantů, nebo musím celé panty ?

A nebo se zeptám vůbec blbě, má smysl to měnit ? Zatím dveře nevržou, ale mám strach aby to třeba nějak nepoškodilo zámek dveří.

A jedna omluva na konec, nezkoumal jsem zda tady toto téma zaznělo. A pokud ano, budu rád i za odkaz a hlavně za zkušenosti - ty jsou k nezaplacení....

pokud máš na mysli ten s těma vačkama tak dodám vyrábíme je ale bez pera.

tohle?

http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=434205

Upraveno od octaviaman

• Autor
Mám jeden dotaz,

pokud máš na mysli ten s těma vačkama tak dodám vyrábíme je ale bez pera.

tohle?

http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=434205

dnes očekávám slunečné počasí a tak se podívám který že to zlobí.... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.