Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo
tuhle jsi psal ,že máš kabel s USB ,jak jsto dokázal ,koupil jsi nový kabel s COM.Já mám taky USB ,tak by mě zajímalo jak jsto udělal.

Nene, použil jsem Wittmanuv COM kabel, resp. mi to udelal.  :):palec2:

Vloženo

No ked sme uz pri tych okeniciach.

Kdosi to tu uz spominal co som pisal aj ja,

ze mi to stahovanie okien dakedy nejde.musim ist blizsie k autu.

Baterku som vymenil a ani neni poznat,ze je nova,takze ta stara bola dobra.

No poste ked dam povel otvorit a odomkne auto ale opkna neotvara az ked pridem blizsie a potom zmacknem.

Vam to tak nerobi??

Vloženo

...mozno prave preto,ze to nefuguje jak ma ,tak skodovka nepouziva standarne ako napr WW.

Mozno sistili ,ze to blbne a tak to deaktivovali.Mne sa prave zdalo,ze mi to predtym fungovalo dobre a teraz uz nie,tak

preto som menil aj batrku v DO.Ale to je iba subjektivny dojem.Este sa mi podarilo ked som sa v zaciatkoch

s tym babral, zmenit dake pamatove miesto v komfortke a nebol som si isty ci som dal povodnu hodnotu lol .

No nic,podstatne je to ,ze to nerobi len mne.Mozno casom kdosi na to pride,co by tomu snad pomohlo .....

Vloženo
Bobíkovo návod, Proforovo zkušenosti a Bemovo auto.... lol to je ale směska :D

Hej ty rypal s uspinenou tvarou...to auto ti natrhlo na zraze prdel,tak kusuj mlady ;)) :smich: :smich: lol lol

Jo a Proforove zlate rucicky ;))

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak se mě to konečně povedlo taky juchuchu, díky ti Bobiku za cenne informace. Jenom jsem se chtěl zeptat, zda-li nevíte co se mění přepsáním těch tří prvních adres, protože mě to funguje i bez uprav. Naopak když jsem je přepsal, tak mi nefungoval dálkač a v komfortce byl kanál 2 pro přizpůsobení klíču nepřístupný. Jěště jednou díky :kol-47:

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
ještě doplním, že hodnoty jsou v 16kové soustavě

hodnota 4631 byla 8A a po odečtení 8 se hodnota přepsala na 83

tak se přepsaly všechny kanály, které se odečítaly

hodnota 8224 byla 4F a po přičtení 16 jsme zadali 5F a to i u ostatních... :)

Dnes se mi taky podařilo ... stahování oken pomocí D.O. už mně také funguje ... Velký dííík patří JaKrovi a Bobíkovi za cenné informace a radu

Jen mám trochu pochybnost ... Bobík uvádí, že hodnota 8A(hexadecimálně) se má odečtením 8-čky přepsat na 83, mně to ovšem vychází na hodnotu 82. Co si o tom myslíte???

Editováno: , autor: Topolíno

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...