Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 do návodů to samozřejmě dáme, jen až to vyzkouší víc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Bobiku ty jsi sikula, dostanes medaili No a ja myslel, ze to na Fabii nejde.... A ze se za to berou kruty prachy... Cosby a jaky je rozdil mezi K-Line a Canem? Ja to tak nejak dodnes nepochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 a hodnoty se mění přes jakej soft půjde to přes vag com max? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Tak myslim, ze to motordiag muze klidne pustit, nebo se mylim? Predpokladam, ze do par tydnu se nabidka rozsiri i na komfortky ...433E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Podle mnou doctenych mouder ma Fabie zapojen jak K-line tak Can... Pokud nemam pravdu, pak mne opravte.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 to jsou věci.... A já žil s tím co mi řekl jeden mechanik že to moje komfortka to nepodporuje...Hold je jedním z mnoha,kteří o tomhle nevědí..Snad mi to bude taky brzy chodit... Bobíku máš velkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 najmis: Ono mechanici ve skodovce jsou vubec zvlastni rasa Uz kolikrat mi rikali, ze neco NEJDE a ja tam pak prijel a ukazal jim, ze to JDE A kroutili hlavama jak blazni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No ono nad timhle kroutilo hlavou hodne, hodne lidi... A kdo poradi mne, jak to aktivovat na Octavii II? Vim jen, ze je to jednoduche Ale zatim jsem nemel cas zkusit, jak jednoduche .. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 OII to snad umi uz z vyroby, ne? Aspon kamarad to tak ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Na O2 by to snad mělo fungovat od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Podle mnou doctenych mouder ma Fabie zapojen jak K-line tak Can... Pokud nemam pravdu, pak mne opravte..Honza Ve Fabii všechny jednotky mezi sebou komunikují prostřednictvím sběrnice CAN-BUS. Sběrnice je rozdělena na dva okruhy - hnací ústrojí a komfort system. Sběrnice hancího ústrojí má přednost (vyšší prioritu). Diagnostika všech ŘJ se provádí přes centrální řídící jednotku, která je propojena s diagnostickou zásuvkou pomocí K-line (norma EOBD). U Fabií po faceliftu komunikují dveřní ŘJ s komfortkou pomocí LIN komunikace, což je jednovodičová asynchronní sériová komunikace (něco jako sériový port u PC). Editováno: 16. Květen 2007, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Tak by to mělo jít zapnout klasicky VAGem, ale jak ti nepovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No mne prave zajima jak... Mam jen Com Hex kabel s Vagem.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dufus Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A na auta po face-lifte sa to neda spravit,alebo ako?Velmi by som to chcel.je to super vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Přes diagnostickou zásuvku ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 A na auta po face-lifte sa to neda spravit,alebo ako?Velmi by som to chcel.je to super vec tady nejde o diag.zásuvku,ale o komunikaci.Lin a Can je rozdílná,i když mají stejný komfort. A proč jsem ty adresy neřel já??Za prvé jsem se do dozveděl od někoho,kdo si to nepřál. dál šířit a toto já respektuji.Kdo to hodil do éteru asi vím a dotyčný by si měl uvědomit,co udělal.Pokud toto někdo nechápe,ať mi zavolá,rád vysvětlím. Jinak Hex Canem to Honzo neuděláš. Další věcí je to,že pokud si někdo myslí,že je mistr světa a zvládne vše,tak pozor,a´t se nespálí a nezačnou se mu stahovat okna naopak.Už jsem pár takových případů viděl a opravoval.Tak bac ha na to. Co se týče SAD,tak ten jde bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak nějak nechápu... myslel jsem, že zveřejněním udělám spoustě lidí radost... měli jste vidět mě, rozzářil jsem se jako stromeček, když jsem poprvé nervózně držel tlačítko svého třítlačítkového sklopného klíče......bzzzzuuuummm... okna jela dolů všechna - slovy dvě.... co by se mohlo na komfortce poničit? vždyť je to jen chip, ve kterém jsou v matici zapsána nějaká čísla, zozuměj hodnoty v 16tkové soustavě... když se něco zkouší, tak přeci vím co přepisuju a původní hodnoty si napíšu na papír a kdyby něco nefungovalo, tak kde bych hledal problém... asi v tom, co jsem změnil v eeprom... a není přeci problém vrátit do původního stavu... aže bych mohl třeba vypálit eeprom přepisem některé hodnoty? poněkud naivní představa... ...a do éthetu jsem to pustil já a že bych se měl nad tím co jsem provedl zamyslet? cožpak nemůžu napsat o jaké hodnoty jsem změnil mocniny jednotlivých kanálů mojí komfortky... to snad ne, koho jsem tím mohl naštvat? neblázněte... pokus byl na mém autě, které je už tak nějak zvyklé, že se z něj dělá pokusný kválík... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 ale prostě to nechápu, proč se s tím tajnůstkařilo... VAS, ale třeba to jde i přes něco jinýho, vyzkoušej se připojit a jestli ti to po odemknutí 11 povolí v 27 přepis jednotlivejch adres... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jj je to tu trapne. Ja dam svoje know how Cez vikend sme s KASKOm dorabali ele. okna do clasica.Nemal konfortku ale nakoniec zistil ze okna funguju aj bez konfortky.Akurat nejdu s centralom lebo ho nema original.Takze ak chcete dorobit dozadu ele. okna pojdu aj bez zmeni konfortky akurat nepojdu ovladat centralom lebo konfortka ich nebude podporovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak nějak nechápu... myslel jsem, že zveřejněním udělám spoustě lidí radost... měli jste vidět mě, rozzářil jsem se jako stromeček, když jsem poprvé nervózně držel tlačítko svého třítlačítkového sklopného klíče......bzzzzuuuummm... okna jela dolů všechna - slovy dvě.... co by se mohlo na komfortce poničit? vždyť je to jen chip, ve kterém jsou v matici zapsána nějaká čísla, zozuměj hodnoty v 16tkové soustavě... když se něco zkouší, tak přeci vím co přepisuju a původní hodnoty si napíšu na papír a kdyby něco nefungovalo, tak kde bych hledal problém... asi v tom, co jsem změnil v eeprom... a není přeci problém vrátit do původního stavu... aže bych mohl třeba vypálit eeprom přepisem některé hodnoty? poněkud naivní představa... ...a do éthetu jsem to pustil já a že bych se měl nad tím co jsem provedl zamyslet? cožpak nemůžu napsat o jaké hodnoty jsem změnil mocniny jednotlivých kanálů mojí komfortky... to snad ne, koho jsem tím mohl naštvat? neblázněte... pokus byl na mém autě, které je už tak nějak zvyklé, že se z něj dělá pokusný kválík... Mě jsi udělal radost obrovskou!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslím že forum je od toho aby si lidé řekli mezi sebou různé věci a vylepšení.Bobíku jsi skvělej že sis to nenechal pro sebe a nehodláš na tom vydělávat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Zajimava debata.. Dozvedel jsem se v ni, ze jsem vlastne uplna lama... Ale porad tu nikdo neobjasnil, kde je vlastne to riziko prepsani pameti eeprom??? Prece od toho eepromy jsou ne? Mne to alespon tak ucili ve skole.. Kazdy rozumny clovek si preci starou hodnotu zapamatuje a kdyby to nevyslo, tak to vrati ne? Pro mne je msitr sveta ten, kdo na to prijde sam, ne ten, komu to nekdo rekne a tajime a tajime a vydelavame a vydelavame... Myslel jsem, ze to napsal Bobik ne? A kazdy, kdo si vrta do auta to dela vzdy na sve riziko ne? Takze patrani Cosbyho po Bobikovi se mi zda liche.. Krom toho myslim, ze tu psal,ze vi, kdo to pustil a najednou se pta tady na foru...Ja si tu pripadam jako uplny blb... Zasveti mne nekdo?¨ Kolik se vubec za tuhle sluzbu davalo? Rozumna cena je tak 50-100kc jak..o prizpevek na kabel.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 OII to umí z výroby.Pokud ti to nejde,mrkni na ovladače,jestli máš 1K0 a né 1J0.třebas s tím někdo čachroval.POkud máš 1K0,pošli mi longcodirung komfortu,mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Makov: super práce s dveřmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tak hlavne, ze se tu vsechno ujasnilo Mam spis dotaz, ktery bit (0-7) v tom dlouhem kodovani musi byt aktivni... Prepocet dlouheho kodovani mam a umim, jen moje anglictina... Pokud ses si jist, ze je to jen aktivaci konkretniho bitu v dlouhem kodovani, pak to zvladnu.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jakre, nezoufej, kazda lama musi neco pokazit, aby se neco naucila... Ja jdu do problemu vzdy po hlave a myslim, ze to za to stoji.. Takze pak hledam lidi, kteri musi umet opravdu hodne, aby uhasili moje velepozary Nastesti Ti, co hasi velepozary nejsou takovi, jako Ti, co tu na foru jsou za mistry sveta... Takze muj nazor je v tom, ze budoucnost je v tech, co si koupi ten kabel za par korun a zkoumaji a zkoumaji a ptaji se a nici a opravuji a tim se uci a uci a uci... No a pak je taky treba tech, kteri o tom vedi opravdu hodne, ale Ti sem na forum nechodi.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.