AADIO Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 tak i tak Urcite mas MKM FULL 433E jen CAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Mam jednot 433C r.v. 2001 a s tym programom z motordiagnostik to nejde napise ze nepodporuje jednotku. Je este nejaky free soft co to dokaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) pochybuji, co znám, tak všechny jsou za peníze Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 (editace) To jsou jaký? Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) například zde již mnohokrát zmíněný VDS. U něj lze asi nejjednodušeji obejít to, čemu se říká autorská odměna :-) Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Kde ukrást a jak obejít? ;-) Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) obcházet se nic nemusí, stačí ukrást :-) google ti jistě pomůže Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 A s jakým vlastně kabelem to funguje? S obyč. kabelem pod winXP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 VDS PRO je program pro DOS takže na XP zapomeň.Nevím,jestli půjde pod 98,ale slyšel jsem,že i tam má problémy.Já měl pro to čistý dos a musí být kabel Com.USB neumí na DOS a ani potry replikátory nefungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak to jsem v koncích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) nezoufej nejsi sám Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 už se to tady jednou řešilo. Stačí počítač, který má sériový port. DOS nemusí být přímo nainstalován - stačí jeho bootovací disketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tak to jsem v koncích... Neskoušel jsi prográmek VWTOOL? Já ho stáhl , ale ty zk....ý visty mi ho nedovolí nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 ...jenže já mám USB kabel, nebo stačí použí převodník USB na seriový port? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tak hoši, kdo mi to zprovozní za menší úplatu v Praze nebo blízkém okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Přijeď do Benešova. Já ti to zprovozním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tak fajn, písni mi SZ za kolik a kdy a je vymalováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 ...jenže já mám USB kabel, nebo stačí použí převodník USB na seriový port? to já mám taky USB a chci vyskoušet VWTOOL .Ten má jít pod Windows a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Tak už to mám taky zprovozněné a dokonce i zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkukee Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Přijeď do Benešova. Já ti to zprovozním. Můžeš mi ty okna taky zprovoznit když přijedu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Můžu. Domluvíme se přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak už to mám taky zprovozněné a dokonce i zadní Já taky, ale jen přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 nekdo ve vychodoceskem kraji by se nenasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 nekdo ve vychodoceskem kraji by se nenasel? Takto by měl vypadat prográmek pro vyvolené, já to bohužel nejsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Takto by měl vypadat prográmek pro vyvolené, já to bohužel nejsem.. Může mi někdo pomoci v okolí Šumperka???Fabia 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.