Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A není to tak že na limuzinu je sada 4 kusů což je dvě na dveře a zadní okno je děláno ze dvou kusů. A na combi je to ze šesti kusů dvě dveře a dvě boční okna v kufru a zadní okno ze dvou kusů. Každopádně to maj na OII dost nepřehledný.

"Estate" znamena kombajn, takze jsou to 4 kusy na limuzinu a 6 kusu na kombajn, za 65 je to jednickovej kombajn, za 69 dvojkovej.

Na to zadni okno je to bohuzel deleny, ze dvou kusu, ale i kdybych to zadni mel zmuchlat a vyhodit do popelnice, furt je to levnejsi nez Milotec.

Dobrej tip s tim 'nakupyvanglicku' Dik :palec2:

Nicmene je zajimave, ze Milotec v podstate jen preprodava vyrobky firmy ClimAir, ktery jsou primo u ClimAiru jeste drazsi, 130 Euro za dva kusy :feve:

http://www.climair.de/shop/product_info.ph...-UND-LINKS.html

na fotkach je milotec kara..ktovie ci to neni v milotecu lacnejsie preto lebo si urobili protisluzbu...oni im poskytli auto na ktorom to mozu nafotit...aa milotec to cchcel predavat lacnejsie tak sa dohodli

A není to tak že na limuzinu je sada 4 kusů což je dvě na dveře a zadní okno je děláno ze dvou kusů. A na combi je to ze šesti kusů dvě dveře a dvě boční okna v kufru a zadní okno ze dvou kusů. Každopádně to maj na OII dost nepřehledný.
"Estate" znamena kombajn, takze jsou to 4 kusy na limuzinu a 6 kusu na kombajn, za 65 je to jednickovej kombajn, za 69 dvojkovej.

No jo, jsem trubka... Nejak jsem mel spojene "Estate" a sedan, nevim proc... A samo me to pak zmatlo.. To pak vychazi docela v poho :)

Ondro, ty to budes kupovat?

Ondro, ty to budes kupovat?

Jo, budu, hned jak budu mit chvili se tomu venovat... :-)

Taky o tom uvažuju, mohli bychom to případně pořešit společně a ušetřit za poštovné, co?

No ja jsem hlavne zvedavy na zkusenosti ;)

Já doufámže Ondra vybral kvalitu :)

O tom nepochybuju ;) Ale stejne si pockam na primou zkusenost :D

• 1 rok později...

Zdravím všechny, má někdo zkušenost s tímto a tímto? Určitě to vypadá lépe než různé neorigo věcičky s přísavkami, jen je otázkou jestli to aspoň trochu plní účel.

Mám na Fabii I clonky od MILOTECu. Sou stejný, ale na FI je Škodovka nedělala.

Znát sou, ale nečekej od toho zázraky. Nebo účinek 100% zatmavenejch skel.

Ber to jako doplněk, kterej můžeš v noci sundat a uvidíš ven a přes den auto částečně zacloníš auto proti sluníčku a zvědavejm lidem.

Jestli chceš vidět jak vypadaj na autě mrkni se S E M

Jak už jsem psal než jsi moje téma přesunul... přesně takhle nějak to mám v plánu používat, takže fólie nechci. Na fotkách to vypadá dobře. Ještě bych to chtěl někde na OII prohlédnout live než to koupím, ale nedaří se :rolleyes:

• 5 měsíců později...

Zdravim, ještě někdo z vás shání ty sluneční clony, konkrétně na Škoda Octavia Combi II ?

Zdravim, ještě někdo z vás shání ty sluneční clony, konkrétně na Škoda Octavia Combi II ?

Jak už jsem psal než jsi moje téma přesunul... přesně takhle nějak to mám v plánu používat, takže fólie nechci. Na fotkách to vypadá dobře. Ještě bych to chtěl někde na OII prohlédnout live než to koupím, ale nedaří se :rolleyes:

Ahoj, ještě sháníš ty sluneční clony?

Nějak to tehdy šlo do ztracena, clony nemám. Za ty origo chtěj moc peněz a léto je zatím daleko.

Jj, za origo clony chce Skoda hodne penez, ale kvalita a provedeni jsou skutecne vyborny.

Sam je nemam, ale kolega ano a opravdu se jedna o skvelou vec.

• 4 týdny později...

Ahoj,

Prodam ti slunecni clonu na paty dvere OII Kombi za 1000 Kc.

Tak sluneční clony jsou už prodané.

• 3 měsíce později...

A co na combi? Posílal sem jim maila už hodně dávno ale bez odpovědi, asi neumí česky.

I tohle sem samozřejmě viděl, ale nechci 6 dílů za dva litry. Chci jen dva, proto sem jim psal.

Tak to kup, nech si dva co potřebuješ, stejně tě to přijde levněji než kupovat jen ty dva origo a zbytek prodej. Já si myslím, že když nehodíš zavratnou cenu, tak to střelíš. Otázka je, jaká to bude kvalita? kol119

Nevíte prosím Vás současnou cenu pro verzi Combi??? 2 x boční dveře - 2 x boční v kufru + 5 dveře..Díky.

Upraveno od Klon

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.