Listopad 27, 200717 r Zlín. Oranžáda v kombi F II na 14 plechach úplně holá. Kdyby byla v eleganci na 16 Bear ze Sunsetem tak to je jiná :-)
Listopad 27, 200717 r Na letišti máme vystavenou stříbrnou TDI v "plné náloži" na 16" včetně navigace, Sunsetu a stř. okna a musím říct, že kombík bych zkousnul, má proti krátké o něco hezčí záď, ale i tak....
Listopad 29, 200717 r Prosba pre všetkých, ktorí majú možnosť vidieť F2C naživo - napíšte mi prosím, aká je to výbava a aký má vin kód. Rád by som doplnil do VIN dekodéra aj F2C
Prosinec 17, 200717 r Prosba pre všetkých, ktorí majú možnosť vidieť F2C naživo - napíšte mi prosím, aká je to výbava a aký má vin kód. Rád by som doplnil do VIN dekodéra aj F2C Tak FIIC 1.9 TDI Ambiente + 16" alu+střešní okno+malá navi+vyhřevy sedadel+hl. bagy+šíbr.....vlastně mimo velké navi a kůže vyškeré myslitelné příplatky a VIN TMBGF65J783036375
Prosinec 19, 200717 r Přidám další: FIICombi 1.6 automat Elegance + všechno co je technicky možné v konfigurátoru doodbjednat kromě alu rezervy a paketu pro špatné cesty ( teda i velká navi+šíbr ) VIN TMBJD65J283036277
Prosinec 30, 200717 r Ahoj, ve čtvrtek jsme ji přivezli domů - 1.4 Ambiente s manuální klimatizací. Přikládám první dojmy a hlavně porovnání s předchozí generací 1.2 HTP 47 kW Ambiente. Design je subjektivní záležitost, proto si dovolím ho nehodnotit. Interiér a ergonomie + Vnitřní prostor působí jako větší, hlavně místo na nohy a hlavu. V porovnání s předchozí generací mi sedí vyšší posez a hlavně umístění ovladačů rádia a klimatizace. - Nesedí mi nízko položená řadící páka, musím ji lovit někde v hloubce a občas zavadím o rádio. Schránka u spolujezdce je menší. Podvozek Komfotnější, subjektivně se více naklání, ale pocit jistoty zůstává. Motor a spotřeba Motor je zatím hodně syrový, průměrná spotřeba s lehkou nohou se pohybuje okolo 6,5l. Když ho porovnám s předchozím tříválcem, zvuk je hrubší a hlučnější. Asi jsem jeden z mála, kterým se líbíl zvuk tříválcového "vysavače"... zněl jak okleštěný šestiválec. HTP také táhlo lépe odspodu, ale to se asi změní po zajetí. P.
Prosinec 30, 200717 r co kufor? je poznat ten narast objemu alebo nie voci predch. generacii ? a povazujes to za dobru vymenu ? stara vs. nova ? myslim z pohladu uzitkovosti Upraveno Prosinec 30, 200717 r od LUKY-007
Prosinec 30, 200717 r co kufor? je poznat ten narast objemu alebo nie voci predch. generacii ?a povazujes to za dobru vymenu ? stara vs. nova ? myslim z pohladu uzitkovosti Kufr je prakticky stejný, mám pocit, že narostl hlavně do výšky a lehce do hloubky. Co nevidět ho ale naláduji kočárkem a dětským příslušenstvím a to pak přesně poznám, kde narostl. Co se týče výměny - není to žádný velký skok, který by člověka měl donutit prodat starou a koupit novou. Osobně mě ale potěšilo následující: - větší vnitřní prostor - subjektivně lepší rozhled díky vyššímu posezu - lépe připnu dětskou sedačku díky delšímu pásu - pravé koleno není v tak velkém konfliktu se středovou konzolí - lépe se nasedá Více či méně jde o drobnosti, které ale hodně potěší.
Prosinec 30, 200717 r no super, aku farbu si vybral ? a aky mas interier komplet cierny alebo cierno - bielu kombinaciu plastu ? ... tak uzi FIIC k spokojnosti bez problemov a nehod !!! Upraveno Prosinec 30, 200717 r od LUKY-007
Prosinec 30, 200717 r no super,aku farbu si vybral ? a aky mas interier komplet cierny alebo cierno - bielu kombinaciu plastu ? ... tak uzi FIIC k spokojnosti bez problemov a nehod !!! Modrá storm metalíza, interiér je komplet v černé. Jinak ještě přidám sumář "slabostí" oproti původní verzi: - menší schránka u spolujezdce - chybí přihrádka na drobné odpadky - Ambiente má multifunkční displej (ne MAXIDOT), na kterém úplně chybí teplota motoru .. takhle vůbec nevím, kdy je motor zahřátý na provozní teplotu - utopená řadící páka
Prosinec 31, 200717 r Hurá, máme tu prvú FIIC Tak nech dobre slúži! Budú ma určite zaujímať dojmy nová vs. stará po pár týždňoch/mesiacoch používania... Z môjho pohľadu a krátkych skúseností s FIIC to zatiaľ vidím takto: + vyššia bezpečnosť (hlavové airbagy, 5* vs 4*) + väčší kufor + perfektná roletka na kufri - nedá sa sieťový program (nie je kde uchytiť siete v kufri) - uzáver palivovej nádrže je vždy na kľúč Ešte k tej bezpečnosti by som dodal len toľko, že mal som možnosť vidieť nejaké havarované FII (síce zatiaľ len hatchback), ale dosť ma prekvapil veľký počet výskytov zalomenej strechy smerom dovnútra k vodičovi. Proste pri určitom náraze, kedy dochádza k deformovaniu predných stĺpikov dôjde k zalomeniu strechy smerom dovnútra. Skúsim nájsť nejaké vhodné foto.
Prosinec 31, 200717 r Ja nechci byt rypal, ale tohle je modra storm metaliza??? Co to s tou barvou udelali??? Jinak gratuluji a preji mnoho stastnych km bez nehod a poruch!!! Upraveno Prosinec 31, 200717 r od Crake
Prosinec 31, 200717 r Crake: Sice jsi hroznej rejpal, ale mas pravdu Podle foto to vypada, ze ress ma sedou Satin. Jinak modra Storm rika pane i mymu tatovi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.