Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava.

Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava.

Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají lol

je nas neco tesne pres 20 a cena se posunula na 700 za sadu ;)

Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají lol

Nedělej si srandu ze zemělcu :angry: - ja ve sve kombajnuli mam taky jenom ty pos.ate gumy a shanim prave něco normalního.

Tak ta akce dnes zřejmě skončila.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175

No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců

No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců

zemedelec nejsem!! ale koberecky bych taky bral nebot tam mam taky jen gumove a na letni mesice je lepsi koberecek (vyklepnu prach a je uklizeno) taky jsem pro kdyby se seslo vic lidicek co by o to stalo !!

Chtělo by to někoho kdo by to organizoval a domluvil v tepichach.

Ja sem chtěl sice nějaky svůj napis, ale kvůli slevě bych asi přežil i něco neoriginalního.

ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem :)

Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl.

• Autor
:)

tak za kolik? :)

Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl.

Přesně tak - podminkou slevy bylo odebrané množství a stejný napis stejné velikosti ve stejném fontu.

Ted jenom sehnat někoho ochotného na organizaci :)

:)

mls mls to je ono :)

neprodam :) koberecky jse vzdy hodej ....

myslim si dobre ze koberecky v kratke a combi sou stejne ze? ;)

ano v combi a hack jsou stejne:)

• 1 rok později...

Dobrý večer, sháním textilní koberečky do Fábie RS. Neví někdo o něčem??

• Autor
Dobrý večer, sháním textilní koberečky do Fábie RS. Neví někdo o něčem??

mkni na aukro.cz nekdo je tam tedka prodava za 800,- origo novy jeste zabaleny :palec2:

na leto sú určite lepšie koberčeky aj ja mám len gumové a chcel by som kúpiť. a určite by sa tak nešpinili keby sme sa tam všetci vyzúvali a hotovo :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.