Duben 10, 200718 r Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava.
Duben 10, 200718 r Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Tak ta akce dnes zřejmě skončila. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175
Duben 10, 200718 r Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají
Duben 10, 200718 r Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. je nas neco tesne pres 20 a cena se posunula na 700 za sadu
Duben 10, 200718 r Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají Nedělej si srandu ze zemělcu - ja ve sve kombajnuli mam taky jenom ty pos.ate gumy a shanim prave něco normalního.
Duben 11, 200718 r fnuk Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Tak ta akce dnes zřejmě skončila. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175
Duben 11, 200718 r Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Tak ta akce dnes zřejmě skončila. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175 No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců
Duben 11, 200718 r No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců zemedelec nejsem!! ale koberecky bych taky bral nebot tam mam taky jen gumove a na letni mesice je lepsi koberecek (vyklepnu prach a je uklizeno) taky jsem pro kdyby se seslo vic lidicek co by o to stalo !!
Duben 12, 200718 r Chtělo by to někoho kdo by to organizoval a domluvil v tepichach. Ja sem chtěl sice nějaky svůj napis, ale kvůli slevě bych asi přežil i něco neoriginalního.
Duben 12, 200718 r ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl.
Duben 12, 200718 r ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl. Přesně tak - podminkou slevy bylo odebrané množství a stejný napis stejné velikosti ve stejném fontu. Ted jenom sehnat někoho ochotného na organizaci
Prosinec 30, 200816 r Autor Dobrý večer, sháním textilní koberečky do Fábie RS. Neví někdo o něčem?? mkni na aukro.cz nekdo je tam tedka prodava za 800,- origo novy jeste zabaleny
Prosinec 31, 200816 r na leto sú určite lepšie koberčeky aj ja mám len gumové a chcel by som kúpiť. a určite by sa tak nešpinili keby sme sa tam všetci vyzúvali a hotovo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.