Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ahojte, jak už se i Martinoslav ptá po komponentech na PC, tak já bych se optal - má někdo z Vás možnost noteboak bez daně - kupovat chci příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ahojte, jak už se i Martinoslav ptá po komponentech na PC, tak já bych se optal - má někdo z Vás možnost noteboak bez daně - kupovat chci příští týden ty voe, bych tě, to jsi to nevěděl v Blavě, máš vybráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ahojte, jak už se i Martinoslav ptá po komponentech na PC, tak já bych se optal - má někdo z Vás možnost noteboak bez daně - kupovat chci příští týden ty voe, bych tě, to jsi to nevěděl v Blavě, máš vybráno? to jsem právě ještě nevěděl strop je 25 tkč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nevím jak to myslíš, ale já bych to viděl takhle : ty dáš prachy (cenu bez DPH) a dostaneš za to notebook. Já (nebo kdokoliv jinej) dostane ten danovej doklad. Takhle by se to udělat dalo. Za kolik ho chceš koupit (bez toho DPH) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nevím jak to myslíš, ale já bych to viděl takhle : ty dáš prachy (cenu bez DPH) a dostaneš za to notebook. Já (nebo kdokoliv jinej) dostane ten danovej doklad. Takhle by se to udělat dalo. Za kolik ho chceš koupit (bez toho DPH) ? přesně tak kupuju si takhle vždy komponenty a PC si stavím, ale bohužel známej vůbec nebere noteboaky, tak zkouším jestli někdo má takovouhle možnost strop je mé vydání 25 tkč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 takovou možnost má každej podnikatel, plátce DPH, kterej si vezme na triko, že si dá do nákladů něco, co bude mít ve skutečnosti doma někdo jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 přidavam se k bobikovi,taky bych taklhe mel zajem o ntb:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Já v pátek dostal a zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 zalezi cos dostal zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 T7200, 2GB, 120GB, 15,4" WSXGA, AX1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 příští měsíc asi poputuje do auta ještě toho http://www.alza.cz/notebook-asus-r2h-bh132t-d70474.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takovou možnost má každej podnikatel, plátce DPH, kterej si vezme na triko, že si dá do nákladů něco, co bude mít ve skutečnosti doma někdo jinej. Prenosna vec, jako je notes bych nevidel jako problem si brat na triko ikdyz fyzicky chybi... Krade se, ztraci se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takovou možnost má každej podnikatel, plátce DPH, kterej si vezme na triko, že si dá do nákladů něco, co bude mít ve skutečnosti doma někdo jinej. maximálně jsi ho v roztržitosti zapoměl v taxíku a je fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takovou možnost má každej podnikatel, plátce DPH, kterej si vezme na triko, že si dá do nákladů něco, co bude mít ve skutečnosti doma někdo jinej. maximálně jsi ho v roztržitosti zapoměl v taxíku a je fuč tak nějak to je, a proto kdo chce notase, napište SZ. A jak se píše v inzerátech, vyhovím nejvyšší nikoliv nabídce, ale poptávce Atˇ to stojí za to. Limit je 40 t. bez depka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takovou možnost má každej podnikatel, plátce DPH, kterej si vezme na triko, že si dá do nákladů něco, co bude mít ve skutečnosti doma někdo jinej. maximálně jsi ho v roztržitosti zapoměl v taxíku a je fuč Jiriku ty ses dal na charitu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 takovou možnost má každej podnikatel, plátce DPH, kterej si vezme na triko, že si dá do nákladů něco, co bude mít ve skutečnosti doma někdo jinej. maximálně jsi ho v roztržitosti zapoměl v taxíku a je fuč Jiriku ty ses dal na charitu??? to je lepší než charita, výhodnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ne Hany, tos mě dobře nepochopil. Naopak nehodlám podporovat cikány a jinou verbež tím, že budu mít vysokej danovej základ a odvádět z něj příslušný částky právě na zmíněnej xindl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ne Hany, tos mě dobře nepochopil. Naopak nehodlám podporovat cikány a jinou verbež tím, že budu mít vysokej danovej základ a odvádět z něj příslušný částky právě na zmíněnej xindl. souhlasím, jen ti z FÚ pořád otravují a je jim divná každá málo zisková firma, alespoň poslední dobou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 je to jeste aktualni uvazuju nad ntb. nejsem narocnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 má ještě někdo možnost vrácení DPH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 FÚ = > :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 také bych poprosil jestli by někdo mohl pomoci s koupí noteboku bez dph-pokud ano,napište mě SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tiez sa pripajam..... kto na Slovensku ma moznost kupit novy notbuk bez dph? Napiste mi spravu... alebo mejl octavio@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Jsem plátce DPH kdo potřebuje. Editováno: 27. Únor 2008, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.