Listopad 12, 201212 r Objednali jsme Roomster 1.4 16v 63kW za 238900,- (už se slevou 30tis) Je to Champion Ambition + Miami blue metalíza, rádio Swing, 8 repro. K tomu nám až po podepsání smlouvy dopsal k papírům jako dárek koberečky, gumovou vanu do kufru, zástěrky, reflexní vestu, lano, lékárničku a trojůhelnik. Ale musím taky dopsat, že už tam naše rodina (teda rodiče) koupili v průběhu života několik škodovek a mají tam pár známých. Ale ochota personálu naprosto úžasná i ke mě a manželce. Už se nemůžu dočkat!
Listopad 18, 201212 r Ahoj, objednávka se mi sem moc dávat nechce (je tam spousta údajů, které nechci zveřejňovat). A navíc jsem ani nepřišel na to jak (když kliknu na přiložit soubory, tak to chvilku šrotuje a pak se nic neděje). Každopádně, abych to přesně spočetl: Roomster Ambition - Champion 1.4 MPI 16V 63kW - 254 900,- +metalíza 10 000,- + rádio Swing 2 700,- + 8 repro (teda 4 už tam jsou takže, 4 dozadu) 2 100,- Celkem je to 269 700,- Cenu, co jsem napsal v předchozím příspěvku je špatná, opsal jsem cenu z nabídky, co jsme měli na Fabii Magic. Výsledná cena po slevě je 239 700,-
Listopad 19, 201212 r Jak říkám, máme tam známé, takže to šlo:) (navíc jsme tam šli původně pro Fabii:)) Nad tím MaxiDOTem jsme uvažovali, koukali se tam na to a nakonec jsme se rozhodli, že to nemá až tak velký význam (za nějaké 4tis). Co mi hraje v rádiu je mi jedno (stejně poslouchám jen jedno) a hudbu z iPhonu vidím na iPhonu. No a nutnost dalších ukazatelů (třeba paliva) nám stačí v té digitální podobně. Takže nám to přišlo skutečně zbytečné
Listopad 19, 201212 r myslím,že i ty budíky hlavně večer vypadají příjemněji..na rádio se moc nekoukám..
Listopad 19, 201212 r Hmm, to věřím. Ale to mě asi nějak vadit nebude. Doteď jsme jezdili s Octavii (rv97) a třeba ten ukazatel benzínu v nádrži už nám nefungoval, takže jsem se stejně řídil tím, kolik mám najeto:) určitě mi ty budíky chybět nebudou. Souhlasím, že to vypadá asi líp, ale tu hodnoto 4tis to pro nás nemělo:)
Listopad 20, 201212 r když odečteš repro navíc a přičteš maxi-dot,výsledek není 4tis navíc..můj názor je,že lepší hudba k domácímu poslechu a hlavně v klídku,než v autě..
Listopad 20, 201212 r No, je to o preferencích:) já preferuji lepší hudbu oproti display, který mi nezobrazí v podstatě nic navíc:)
Listopad 21, 201212 r jakudo: jde mně hlavně o to, jestli kromě věrnosti byla použita i sleva za úvěr/leasing. tomu by totiž odpovídala i výše slevy.
Listopad 21, 201212 r To by odpovídalo. Tam je pokud se nemýlím po roce možnost buď doplatit a nebo přejít na klasické splácení. Takže 20 000Kč snížení ceny při financování a 10 000Kč z marže.
Listopad 21, 201212 r Nene, Jsou tam 3 možnosti financování 1) jedna možnost se slevou 20tis, plus úvěr s nějakým úrokem (nepamatuji si) 2) další možnost s 0% navýšením (tu jsme vybrali) 3) normální úvěr bez té slevy, ale se zimníma kolama
Listopad 21, 201212 r V tom případě bych docela rád viděl objednávku, jak je tam sleva rozepsaná. Klidně stačí osobní údaje začernit. Prodejce sám od sebe 30 tis. z akčních cen nedá ani náhodou.
Listopad 21, 201212 r Tak už jsem tu objednávku scanoval a zjistil jsem hroznou věc...jsem trubka Takže za 1. musím se Ti bojlere omluvit za mystifikaci. Měl jsi pravdu. Sleva od prodejce je 10tis a těch 20tis je sleva za financování. A za 2. musím Ti poděkovat, že jsi mě donutil si konečně uklidit pracovní stůl a vyházet nepotřebné věci. Já jsem celou dobu koukal na návrh financování, co jsme měli předtím na Fabii (kterou jsme původně chtěli) a ne na podepsané financování na Roomstera
Listopad 30, 201212 r Přijde mi vhodné sem upozornit , že v neděli až budou fotky, dám sem do bazaru kámošovu krátkou Fabku II 63kw tsi, výr.6/2010, naj 38 tis, výbava elegance, první maj. zel. metla, nebouraná, první maj. serviska atd. samá pozitiva :-) kupuje Ochcávku. Do té doby info na SZ. pak sekce bazar, po týdnu dále. Upraveno Listopad 30, 201212 r od dick
Prosinec 3, 201212 r Narazil jsem na tuhle cenu: Fabie Ambition Champion TSI, hatchback, + metalíza za cenu 245 000,- při platbě v hotovosti. Mně to přijde jako slušná cena, co vám?
Prosinec 5, 201212 r Narazil jsem na tuhle cenu: Fabie Ambition Champion TSI, hatchback, + metalíza za cenu 245 000,- při platbě v hotovosti. Mně to přijde jako slušná cena, co vám? Slušná cena,když vzpomenu jak jsem se handrkoval o slevu na otci zakoupenou stejnou Fabku jak píšeš..Championa v bezpříplatkové barvě jsem uválčil na 247 000,-Nové Fábie je ještě v nedohlednu,tak skladovky zatí bez zajímavějších cen..
Leden 2, 201312 r Zdravím, nevíte někdo o nějaké Fabce MC 1.2 TSI 77kw nejlépe nová za super peníze? Díky
Leden 6, 201312 r běž k prodejci, může si daný kus stáhnout. ale vzhledem k ceně neřekám, že někde nějaká bude. za 270 000Kč je možné objednat v akci Monte Carlo Champion, s tempomatem, maxidotem a parkovacími senzory vzadu. ale s 1.2TSI/63kW.
Leden 7, 201312 r jj, treba CB Auto ma aktualne v nabidce tri Monte Carla kolem 270, ale jsou to jen 63kW...
Leden 23, 201312 r http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=769284#utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-4
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.