abado Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 abado: to si sa musel doviezt autom az pod kopec co to je prevysenie 300m to je pohoda to nic nie je daj si este s javoriny aj velky lopenik ne musel..ted pojedu..a jo.. nechce se mi to jet az z Dolniho nemci... tj nuda po ceste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 (editace) Počkej až tam dojedeš bude se ti to zdát málo... to převýšení je pohodička i pro začátečníka jaká tam je cesta? asi asfalt.. chtělo by to nějakou aspoň šotolinovou cestu na ten sjezd zpátky... trochu si to užít.... Editováno: 5. Červenec 2008, autor: Mongoose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Nakonec sem vyjel jen asi tak 8km nahoru a zpet..pac pritulka uz nemohla:P .. jj je to asfalt..ale pak uz jeto rozbitea hodne kaminku..takze ok.. priste pojedu sam a az nahoru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak pro ty ,kdo by chteli jet z Travneho v beskydech,tak at si natrenuje prsty a at nejezdi na v-brake.Je tam strasne mov sutru,takze to jede uplne jinam nez chcete. Dnes jsem zavaril predni desky,zrusil rafky ,ale jinak supr sjezdik.Pro blazny doporucuji.Prikladam jednu fotku ze zacatku,pak jsem jiz nefotil,adrenalin byl silnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 To se vyplatí takový výlet No aspoň že jsi přežil Ty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 No prezil ,ale s nasledky .Boli me ruce, jak bych cely den nosil drevo.Jinak rafky zrusil ve smyslu,ze je musim nechat dotahnout a vycentrovat.Na 24 dratu si netroufam,to necham odbornikum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak to potom jo, znělo to jako že jsi zrušil kolo a pohodka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak sem prave prijel z kola ... chcanec jako svine ... zacinam chapat lidi co maj oblibu v jizde v desti ... strasnej masakr a zaverecnej sjezd ... no neskutecny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Naši jeli taky ven, ale nejsem si jistý, jestli jsou vyznavači jízdy v dešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No to ja si taky nejsem jisty ... nejdriv sem se schoval pod obr strom, ale pak lilo a k tomu strasnej vitr takze se neslo schovat ... tak sem to pak otocil a jel uplne durch dom. Jinak cesta z5 od Jindrichovskeho sedla lesem po krasny lesni ceste plne mist kde si muzes skocit a vis ze v tomdle desti tam nebude nikdo ... nadhera !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Hej, až teď koukám, že jsi z Jablonce Tam mám kámošku, furt mě k sobě láká možná se tam v létě vydám i s kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Jmeno ;P ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Veronička a dělá na TUL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Hmmm a co prijmeni ... nebo jeste lepe foto at vim jestli ji znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tady nejsou spolužačky a kolegyně Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Vsak ja ji nechtel nahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 cez vikend v nedelu sme presli trat dubnickeho maratonu basic (43km) a odvaznejsi klasik(68km), bolo nas 15 ucastnikov vid foto a boli miesta kde sme sa brodili blatom vid fotka a sem tam sa aj zapadlo,mne sa podarilo raz zahrabat tak 15-20cm do blata a potom som musel cistit rafky p.s.: samo ze este bolo treba pripocitat tak 30km (ako kto to mal) kym sme sa dostali do dubnice odkial zacina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Pekny, koukam ze s Vama jely i slecny ... jela nektera z nich tu delsi trasu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak pro ty ,kdo by chteli jet z Travneho v beskydech,tak at si natrenuje prsty a at nejezdi na v-brake.Je tam strasne mov sutru,takze to jede uplne jinam nez chcete. Dnes jsem zavaril predni desky,zrusil rafky ,ale jinak supr sjezdik.Pro blazny doporucuji.Prikladam jednu fotku ze zacatku,pak jsem jiz nefotil,adrenalin byl silnejsi. Pro nas co nejsme z tama nejakou mapku se zakreslenim co to je kde to je atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 MichalF: jedna to mala prvu väcsiu jazdu takze mala toho dost. nie obe boli trat basic. ale jedna sktora nie je na fotke bola s jednym taku zvlastnu trasu a to bol takmer na baske cca do 100km. ale neboj davame im dost zabrat zacinali sme na trasach 50km, potom 70km potom do 90km a teraz uz byvahu trasy 100km ale uz su protesty ( je pravda ze to je uz moc a prehaname to ). p.s.: neboj uz su celkom vytrenovane ked to porovnam s tykymi co chodia jazdit po hradzi ked svieti slnko tak toto su proficky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tak jsem se byl dnes podivat na akcicce DOWNTOWN Jablonec nad Nisou http://www.downtownjbc.cz/ .. jako musim rict, ze kluci + jedna slecna sou celkem frajeri jakym zpusobem jezdej ... aneb silenci Pridavam par fotecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Hustota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Přidám moji sobotní zkušenost, týkajicí se stravy před jízdou, kdo chce prožít stejné muka jako já, tak doporučuji si dát hoďku a půl před vyjížďkou "trenčanské fazole s párkem" ...to vám to potom krásně nepojede, jako mě.... ještě že existuje vynález zvaný coca-cola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 No to ses pak musel úplně po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 vrkal: ty si blazon fazula s coca colou to si musel :scooter: takto pouzivat nitro pohon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.