Červenec 20, 200817 r No já už jel i po víc, ale to ještě platil starý zákon a přejel jsem si sluneční brýle
Červenec 20, 200817 r Autor to nemozem ani priznat po kolko pivach som isiel na bajku s maratonu alebo s vyjazdu, ale vzdy si davam bacha atd. p.s.: no veru tiez jedno to nebolo cislo neuvediet pre istotu -_- -_- -_-
Červenec 20, 200817 r Vcerejsi vyjiiždka s přítelkou..focenmo mobile..a jeste sem to zmensil radeji o 60 %
Červenec 20, 200817 r Cestou zpet dolu... sme potkali zbloudilou turistku... kua.. skoda ze sem tam byl s moji... turistka nevedela kam..a tak bych se kni pridal..a mohli by sme bloudit spolu:) ..nejen to..
Červenec 20, 200817 r Autor abado: nechapem bola tam zbludila turistka ( na peso ) a ty si tam bol na bajku, keby si nebol s priatelkou tak akoze by si isiel s tou turistkou na peso vedla bajku ? spravne som pochopil. by si jazdil sem a tam co
Červenec 20, 200817 r Autor abado: tak ju aspon popis ked stala za to alebo mas aj foto ? p.s.: priatelku si mal poslat popredu ze dobehnes a medzi tym
Červenec 20, 200817 r foto neni .. no kdybych jej udelal..nevim jak bych to moji pulce vysvtloval...takze..hnede vlasy i oci..cca 175cm..krasne nozky... postava taky hezka..a prsa takm akorat o ruku + neco navic
Červenec 20, 200817 r Vcerejsi vyjiiždka s přítelkou..focenmo mobile..a jeste sem to zmensil radeji o 60 % kua kde jste to byli? to vypadá pěkné a když vydím ceduli okres Uh, tak myslím, že ze Zlína by to asi nebylo moc daleko, že? Potřebuji inspiraci na výlet, jak budu u našich... Upraveno Červenec 20, 200817 r od vrkal
Červenec 20, 200817 r No ze Zlina to tm je tak cca 60km .. je to na Velke Javorine...ale i v okoli zlina sou uricite hezke cesty... Upraveno Červenec 20, 200817 r od abado
Červenec 20, 200817 r Autor hmm hnede oci a vlasy guuuuuuuuuuuuuut ale velmi guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut kombinacia este keby tak ved niekde 20-24 rokov tak je to takmer ideal
Červenec 20, 200817 r No asi to tam budem muset ist aj ja preverit.Mam to z domu na Javorinu cca 20km ci v lese nenajdem nejaku princeznu samo ze bez polovicky....nespravim tu istu chybu
Červenec 21, 200817 r 2 Houmr .. noo vk urcite nepresHNUL 25..A PO 20 TO TAKY NEBYLO... 2Makov .. no jo.. chyba..ale priste si to pojedu sam... A kdyz sme u toho.. to me i poprve zdravili cyklisti..se mi jeste nestalo..prijemne prekvapko... a i jedna cyklistka...kua kua kua..:)priste jedu sam:)
Červenec 21, 200817 r Autor abado: tak to este take mlade maso vies ako sa hovori 14-ka moze a 15-ka musi p.s.: tak ked uz ta aj bikerka prva pozdravi to uz je co povedat
Červenec 21, 200817 r No ze Zlina to tm je tak cca 60km .. je to na Velke Javorine...ale i v okoli zlina sou uricite hezke cesty... to mám kousek, už se těším, bo na Velkou Javořinu jsem se několikrát chystal, ale vždycky z toho sešlo.....to bude krásný celodenní výlet. A dle tvých zkušeností pojedu sám..... Otázka zní, zda se budu vracet sám.....
Červenec 21, 200817 r abado: tak to este take mlade maso vies ako sa hovori 14-ka moze a 15-ka musi p.s.: tak ked uz ta aj bikerka prva pozdravi to uz je co povedat třeba nezdravila, ale utírala si pot z čela a hudrovala při tom a abado to špatně pochopil.....
Červenec 21, 200817 r Autor ja myslim ze nehundrala popod nos lebo keby ano a abado ju pozdravi tak na neho vyleti ze co ma za problem a co keca
Červenec 21, 200817 r třeba nezdravila, ale utírala si pot z čela a hudrovala při tom a abado to špatně pochopil..... .. neeee.. jela a 5ekla AHOj a usmala se krasne.. moje polovicka jela predemnou.. takze nic nevidela..
Červenec 22, 200817 r Autor abado: tak to ano mal si aspon zastavit ked tvoja polovicka isla popredu a dat aspon rec a tak, svojej by si povedal ze si mal technicky problem a je
Červenec 22, 200817 r ahojda .. tak se take pochlubim .. jezdim jak na MTB tak na silnicce .. MTB Spyder , silnicka MERIDA ..
Červenec 22, 200817 r ahojda .. tak se take pochlubim .. jezdim jak na MTB tak na silnicce .. MTB Spyder , silnicka MERIDA .. silnička je krásná, to se musí nechat.... jakou má výbavu, Shimano 105, nebo ultegra?
Červenec 22, 200817 r ahojda .. tak se take pochlubim .. jezdim jak na MTB tak na silnicce .. MTB Spyder , silnicka MERIDA .. Ahoj, na kolik tě vyšel ten Spyder ? Koukal jsem na ceny tak to vycházi docela dobře v jaké výbavě to máš?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.