Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to nemozem ani priznat po kolko pivach som isiel na bajku s maratonu alebo s vyjazdu, ale vzdy si davam bacha atd.

p.s.: no veru tiez jedno to nebolo cislo neuvediet pre istotu -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Vloženo

Cestou zpet dolu... sme potkali zbloudilou turistku... kua.. skoda ze sem tam byl s moji... turistka nevedela kam..a tak bych se kni pridal..a mohli by sme bloudit spolu:) ..nejen to..:)

Vloženo

abado: nechapem bola tam zbludila turistka ( na peso ) a ty si tam bol na bajku, keby si nebol s priatelkou tak akoze by si isiel s tou turistkou na peso vedla bajku ? spravne som pochopil. by si jazdil sem a tam co lol;)

Vloženo

foto neni .. no kdybych jej udelal..nevim jak bych to moji pulce vysvtloval...takze..hnede vlasy i oci..cca 175cm..krasne nozky... postava taky hezka..a prsa takm akorat o ruku + neco navic lol

Vloženo (editace)
Vcerejsi vyjiiždka s přítelkou..focenmo mobile..a jeste sem to zmensil radeji o 60 % ;)

kua kde jste to byli? to vypadá pěkné a když vydím ceduli okres Uh, tak myslím, že ze Zlína by to asi nebylo moc daleko, že? Potřebuji inspiraci na výlet, jak budu u našich...

Editováno: , autor: vrkal
Vloženo

2 Houmr .. noo vk urcite nepresHNUL 25..A PO 20 TO TAKY NEBYLO...:)

2Makov .. no jo.. chyba..ale priste si to pojedu sam...;)

A kdyz sme u toho.. to me i poprve zdravili cyklisti..se mi jeste nestalo..prijemne prekvapko... a i jedna cyklistka...kua kua kua..:)priste jedu sam:)

Vloženo
No ze Zlina to tm je tak cca 60km .. je to na Velke Javorine...ale i v okoli zlina sou uricite hezke cesty...;)

to mám kousek, už se těším, bo na Velkou Javořinu jsem se několikrát chystal, ale vždycky z toho sešlo.....to bude krásný celodenní výlet. A dle tvých zkušeností pojedu sám..... :palec2: Otázka zní, zda se budu vracet sám..... B)

Vloženo
abado: tak to este take mlade maso ;) vies ako sa hovori 14-ka moze a 15-ka musi :)

p.s.: tak ked uz ta aj bikerka prva pozdravi to uz je co povedat ;)

třeba nezdravila, ale utírala si pot z čela a hudrovala při tom a abado to špatně pochopil..... :p

Vloženo
třeba nezdravila, ale utírala si pot z čela a hudrovala při tom a abado to špatně pochopil..... :p

.. neeee.. jela a 5ekla AHOj a usmala se krasne..:) moje polovicka jela predemnou.. takze nic nevidela..:)

Vloženo
ahojda .. tak se take pochlubim .. jezdim jak na MTB tak na silnicce .. MTB Spyder , silnicka MERIDA .. ;)

silnička je krásná, to se musí nechat.... :palec2: jakou má výbavu, Shimano 105, nebo ultegra?

Vloženo
ahojda .. tak se take pochlubim .. jezdim jak na MTB tak na silnicce .. MTB Spyder , silnicka MERIDA .. ;)

Ahoj, na kolik tě vyšel ten Spyder ? Koukal jsem na ceny tak to vycházi docela dobře v jaké výbavě to máš?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...