abado Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jo to nemame..ale kdyz jedu a je bahno tak je to zas naopak..ikdyz mam kolo "zabalene" do deky..sem tam se v aute neco uspini...idealni by to bylo na zadek auta...ale zas nemam an aute kulu ..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 ja uvazuji o kompletu od THULE .. cena by se od znameho pohybovala kolem 5.000 CZK .. s jednim drzakem na kolo .. zatim jsem sam,takze bych asi dva nevyuzil .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 K tomu kolu v aute.. taky ho vozim v aute a kdyz jede ma přítulka tam mam dve kola v zadu.. sice s evlezou tak tak... a zadni sedacky sou sklopeny..ale co uz.. budu muset koupit neco na strechu..pac kdyz mam v aute kola nemam tam zadni plato tudiz tam nemam repraky zadni a je to nuda:P ja musim sundavat predni kolo a to me proste nebavi .. vim,ze je to u rychloupinaku otazka par vterinek ,ale i presto proste hodit to na strechu je parada .. a presne jak pise abado,kola jsou prevazne spinava at uz prach nebo bahno a to pak neni moc goooooooooood ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 ja ty kola davam do auta vcelku..ale je to na prd..ptz se to tam nedeva vcelku lehce..:/...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 A co závody? jezdite nekdo i??? treba jen nejaky pro zabavu nebo tak..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Ja letos zacal po dlouheee dobe, takze ja ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no to sme na tom stejne...sice je mi jen 21 ale nejak v 16 mi ukradli kolo a od te doby sem nejezdil..tak sem si letos koupil a zacinam stim... mozna pojedu nejak v zari myslim na Brnenskou Muldu.. vypada to vpohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jo to nemame..ale kdyz jedu a je bahno tak je to zas naopak..ikdyz mam kolo "zabalene" do deky..sem tam se v aute neco uspini...idealni by to bylo na zadek auta...ale zas nemam an aute kulu ..:/ já občas taky vozím kolo v autě a musím ťukat, ještě nikdy jsem nic v autě nezašpinil... musíte to dobře zabalit a poskládat, tak aby se nic nehýbalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 a nebo jeste neco v Orlickach,tam jsem slysel,ze se da take vyborne zajezdit ... kdyz uz tady bude P2M tak bych se ho zeptal,jak je slozita montaz tech stresnich nosicu na kola .. ja o necem podobnem uvazuju,nebot ted kolo vozim tak,ze ho davam do auta a to neni dobre .. navic musim jezdit bez zadnich sedacek .. Zdarec chlape , kde lítáš furt? Nosiče - měli jsme na FRS příčníky HAKR do fix pointů a nosiče Thule ProRide 591. Nejhorší byly ty příčníky - trefit se v jednom člověku do bodů na opačný straně auta bez doteku laku, byl ojeb, ale celkově to (dva příčníky a dva nosiče kol) zabralo tak 10 minutek abych byl spokojenej. Příčníky bych ale už HAKR nebral, vydržely teda bez problémů rychlosti k 180km/h i s kolama, ale kámen úrazu byl v tom, že vnitřky těch profilů nebyly nijak ošetřený a rezly, takže padala rez na auto, špinilo to ruce atd... Účel splní, ale kvalita je jinde. K Thule samozřejmě bez výhrad Jizerky - já vždycky startuju z Bedřichova, protože tam máme chalupu, takže jde spíše o okruhy. Tohle je taková už celkem pro mě náročnější záležitost, kde si dáš jak asfalt, tak panelovky se štěrkem, i lesní cesty a má něco k 50km. Ke konci je bomba sjezd po asfaltce lesem, cca 4 km dlouhej (MichalF ví ). Pak je i celkem na co koukat, jede se okolo dvou přehrad, bunkrů, pak je odbočka k protržený přehradě atd atd. Tady je mapka, profil a i stats, je to vytažený z Cyklotras (doporučuju ). Klidně dej vědět, jestli se chceš na něco optat k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 A co závody? jezdite nekdo i??? treba jen nejaky pro zabavu nebo tak..? já dříve jezdil maratony...Meridu, Drásala, Brněnskou 50 a další....ale teď už není čas, kondice a taky finance, bo když spočítáš startovné, dopravu a tu kupu lidí, tak mě to už ani neláká(cca 1000,-Kč /závod)....jediné co mě láká je MTBO(orientační závody na horském kole), jel jsem předloni v Orlických horách a paráda...není tak důležité jak vám to jede na kole, ale pokud se umíte dobře orientovat v mapě, tak i mnohem horší cyklista natře prdel profikům na kole....hlavně si můžeš vybrat trasu jakou pojedeš a to je to nej(sbíráš body za projeté stanoviště)....opravdu MTBO mě chytlo, ale v poslední době není na nic čas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jinak co se týká nosičů na kola, tak na ty je odborník "deko", bo je i sám prodává, tak ten tii doporučí co je nej...ale teď je asi na dovolené, nebo umřel , bo delší dobu tu nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 to PiiiiTUuuuuEm .. : zdar chlape ... to vis,prestal jsem resit SUPERSPORT podvozky a jaky kola na auto a tudiz uz se tady moc nevyskytuju .. ale jsem rad za tohle tema .. konecne muzu dat pokec o necem,co me ted poradne chytlo .. asi zvolim ty veci od firmy THULE .. tam se asi nic nezkazi .. jinak diky za trasu .. vypada to dobre .. me je celekm jedno,co jedu .. jezdim zatim od jara takze nejsem zadny moc zkuseny biker,ale neco uz nejzdeneho mam .. co takhle vyrazit spolecne .. ?? MichalF , ty , JA .. hmm .. ?? to by nemuselo byt spatne .. v Jizerkach jsem jeste nebyl a myslim,ze by to mohlo byt fajn,ale samotnemu se me tam moc nechce .. nevadi mi jizda o samote,pustim si Ipod a jedu,ale neni nad spravnou partu .. jinak jak jsi prikladal ty obrazky,to je z techto stranek .. ?? http://www.cyklotrasy.info/index.php?stranka=uvod da se to nejak stahnout for free .. ??? diky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Čéče, já mám od zejtra dva tejdny volno a asi vypadnu abroad, takže v nejbližší době se mnou nepočítat, ale zkus Michala Jinak ty kilometry, co máš za letošek ty, já letos asi ani nedám Cyklotrasy - koukám, že je aktuál v 2.12, já mám 2.11 a sosni to třeba tady, je to share a bez s/n se dá taky s tím existovat, jen musíš opsat občas nějaký číslo, co na tebe vyskočí. Nebo pohledat po netu, víš jak to myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 P2M : Ted koukam na tu trasu co si mu naplanoval ... ten zaver tam je celkem smrtelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 P2M : Ted koukam na tu trasu co si mu naplanoval ... ten zaver tam je celkem smrtelnej je videt,ze me ma Peeeeeta rad .... P.S. me se to brutal nezda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Mne jo, posledne kdyz sme to jeli, tak se nam do toho kopce moc nechtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 No jestli má bajdik nalítáno těch 2500km na horákovi, tak s tím nebude mít problém (jako my ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Je fakt, ze tech nasich 100km asi hraje jistou roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Zanedbatelnou Nejhorší úsek je cesta z5 od tý prostržený přehrady na tu první křižovatku, tam je to opravdu maso. No a pak k tý Prezidentský, ale dá se to, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Btw ... byl si od te doby na kole ? Nebo si se zastavil na tech 100km ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 pochvalte sa ako ste na tom km v tejto sezone ? ja mam zatial nieco cez 3100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 298,54 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 No kazdopadne mam zasebou prvni jizdu s naslapama A jako dobry Rozbil sem si malem drzku jen jednou a rekl bych, ze jizda s nima je pak o dost rychlejsi, ale mozna je to jen pocit, uvidime az toho s nima najedu vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 No kazdopadne mam zasebou prvni jizdu s naslapama A jako dobry Rozbil sem si malem drzku jen jednou a rekl bych, ze jizda s nima je pak o dost rychlejsi, ale mozna je to jen pocit, uvidime az toho s nima najedu vic. Michale,ja s naslapama jezdim od jara a je to bomba .. mel jsem z toho trochu strach,ale presne jak rikas,jizda je rychlejsi a hlavne podle me clovek lip tu jizdu kontroluje .. preci jen mas do jiste miry ovladatelne i zadni kolo ( vim,zni to blbe ) ale jak jsi na pevno v naslapech tak muzes se zadnim kolem pracovat .. ja uz bych si to ani nedovedl predstavit,ze jezdim bez naslapu .. a ustlal jsem si prakrtat mooooc hezky .. naposledy jsem projizdel brod v Toulovcovkach a najednou koukam,ze stojim a nez jsem si cokoli uvedomil,tak jsem letel na bok do toho potoka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.