MichalF Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Haha ... skoda ze neni foooto, mohla byt sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) jj .. ja tohle beru s usmevem ... ty brody,to byla parada .. da se jet i nekolik desitek metru proste vodou a to je bomba .. clovek je same blato a spina,ale stastny .. ja uz jsem si ustlal tolikrat,ze to ani nepocitam .. jednou jsem uz mel taky tu cest letet pres riditka,ale nastesti to bylo v skoro nulove rychlosti .. prejizdel jsem takovou "dirku" a ta byla hlubsi nez jsem pocital .. a pak uz jen hoplaaaaa a ustlal jsem si do mechu vedle .. coz bylo stesti .. z kola mam zatim jen narazene koleno a par modrin .. Editováno: 25. Červenec 2008, autor: bajdik1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 No provní jízda s nášlapama mě taky stála polibek se smrčkem a rozseklou holeň, ale ta trocha krve vypadala na obžerstvovacím bodě celkem dobře Zajímavá je Miu, ta si zatím neustlala, i když párkrát se už pokoušela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 To pride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 co se týká nášlapů, tak je to jenom o zvyku a za chvíli ani nebudete registrovat při vycvakávání, že je máte.... a co se týká mých letošních km, tak je to bída, zatím kolem 700 km, ale v září se chystáme na tři dna do Beskyd, tak snad tam něco nahoním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 naslapy mam uz 2 roky a zatim jsem nespadl pri jizde, jen kdyz jsem poustel jedno kolo zprava, tak jsem zustal na miste stat a ted nastal zkrat, ze jsem proste nevedel (vedel) ze musim nastavit nohu, abych nespadl, ale proste me zustaly nohy na slapatkach a cely jsem spadl na bok, ten pocit, ze ty nohu musim vydelat ze slapatka a vono to neslo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Ja vcera v lese ... hooodne prudka cesta takze rychlost nahoru 0.005 a jako nestihl sem nic, takze pad na bok primo do boruvci. Takze sem byl celej rudej jak kdybych se byl rozsekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Ja vcera v lese ... hooodne prudka cesta takze rychlost nahoru 0.005 a jako nestihl sem nic, takze pad na bok primo do boruvci. Takze sem byl celej rudej jak kdybych se byl rozsekal. a nepřiletěli na tebe ochránci přírody, že trháš načerno borůvky??.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Vy ste teda jezdci, jeste že na kole už nejezdim.. Michale kde si vzal ten výpis jízdy ? z nákýho programu ? nebo nákej spešl cyklotacho ? či co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Vy ste teda jezdci, jeste že na kole už nejezdim.. Michale kde si vzal ten výpis jízdy ? z nákýho programu ? nebo nákej spešl cyklotacho ? či co ? no já se musím pochválit, s nášlapama jsem tak blbě nikdy nespadl, nějak jsem se hned naučil jak se mám vcvaknout, , když jsem měl ještě za komárů klipsny tak to jo, to jsem hodil krásnou tlamičku přímo na křižovatce, ale jinak ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tak jsem dnes byl, tři dny po návratu, poprvé pořádně na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Vy ste teda jezdci, jeste že na kole už nejezdim.. Michale kde si vzal ten výpis jízdy ? z nákýho programu ? nebo nákej spešl cyklotacho ? či co ? Je to z programu cyklotrasy ... nekde tu o tom psal P2M par stran z5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Ahoj chlapi, tak jsem se asi po deseti letech odhodlal vymenit sveho superiora a koupil jsem tohle GT Avalanche 1.0, bylo hodne zlevneny, tak jsem nevahal, zatim jsem byl jenom na jedny delsi vyjizdce, takze si teprve vsechno seda a taky ja si na nej musim zvyknout... Tak at vam to slape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Paradni kolecko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Zatim na nem je jenom 60km, takze tezko soudit, ale zatim je vse v poradku, az na brzdy, musi si to sednout, desky jeste trosku skrtaj... A jeste si musim koupit botky, na tom kole byly SPDcka, ale jeste jsem zadny boty neporidil, tak jsem tam soupnul zatim normal slapky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 nášlapy versus pád, to znám. Sletěl jsem hned. Kolo jsem vyzvednul v šopu ( dávalo se nový devítikolečko a nášlapy od šimána, krásný nový botičky) Jezdím okolo bloku a trénuju vycvakávání a zacvakávání. V tom vidím kámoše a popojíždím k němu. Přibržďuju frajersky přední. Stojím a krásně padám. Zámek nepovolil . Hezky jsem se vymajznul na hraně chodník - asfaltka. Rozjebaný koleno. Jizvu mám do dnes. Telefonování na kole: Jedu, jedu. Zvoní foun. Vyndávám z kapsičky na rámu. Dávám do pravý ruky a vykecávám se. Potřebuju přibrzdit. Přibržďuju. Destička se zakusuje do kotouče. Kotoul s kolem. Krev na silnici. Nadávky. Telefon bez baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 být tebou, tak se radši držím volantu a čtyřech kol...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jooo telefonistka Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 tak dnes trasa z trencina po zelenej na machnac a odtiak na kykulu, z kykule dole na chatu opekat a s chaty po modrej hrebenovka do chocholnej a s chocholnej na zelenu vodu, zelena voda trencin. spolu 80km inak pripajam foto ked sme skracovali trasu na zelenu vodu tak sme brodili cez vah ale to bola celkom sranda ako sa opalujuci ludia pozerali a smiali na siestich blaznom co brodia cez vodu vid fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Pořádná voda, to máte málem do pasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ty 190cm maly vyhodu a ja s kamosom 170cm ako poznamenal som si len tak vajca omocil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 tak dnes trasa z trencina po zelenej na machnac a odtiak na kykulu, z kykule dole na chatu opekat a s chaty po modrej hrebenovka do chocholnej a s chocholnej na zelenu vodu, zelena voda trencin. spolu 80km inak pripajam foto ked sme skracovali trasu na zelenu vodu tak sme brodili cez vah ale to bola celkom sranda ako sa opalujuci ludia pozerali a smiali na siestich blaznom co brodia cez vodu vid fotka tak to je slušný výkon.... , ale ať se dívám, jak se dívám, ten poslední jaksi nemá kolo? Neuplavalo mu do Černého moře??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ty 190cm maly vyhodu a ja s kamosom 170cm ako poznamenal som si len tak vajca omocil Že jste neměli strach, že vás to odnese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 tak to je slušný výkon.... , ale ať se dívám, jak se dívám, ten poslední jaksi nemá kolo? Neuplavalo mu do Černého moře??? Ten poslední to normálně projel na kole, akorát není to kolo pod vodou vidět, no. Bobik a kolo - no comment radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.