omicron Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Dvojitá sluneční clona (MR2007) - - umí to někdo sehnat dodatečně za nějakou rozumnou cenu (Ivory světlý interiér) ? Chtěl bych to vyměnit za tu obyčejnou jednoduchou... Dělá se to jen pro řidiče, nebo to existuje i ve verzi pro spolujezdce (ale asi ano, pro levostranná řízení) ? Cosby, co Ty, neumíš to sehnat ? (Alesio to neumí...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Dvojitá sluneční clona (MR2007) -- umí to někdo sehnat dodatečně za nějakou rozumnou cenu (Ivory světlý interiér) ? Chtěl bych to vyměnit za tu obyčejnou jednoduchou... Dělá se to jen pro řidiče, nebo to existuje i ve verzi pro spolujezdce (ale asi ano, pro levostranná řízení) ? Cosby, co Ty, neumíš to sehnat ? (Alesio to neumí...) Mám je v autě a jsou na obou stranách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Také bych je vzal va stejné barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Mám to na autě už z výroby. Co mi vadí je příliš malá druhá clona.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Nikdo neumí sehnat ? Docela bych to rád do léta měl v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Nikdo neumí sehnat ? Docela bych to rád do léta měl v autě... Servis ji stopro sežene..je v katalogu, tzn. existuje i jako díl k zakoupení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Nikdo neumí sehnat ? Docela bych to rád do léta měl v autě... Servis ji stopro sežene..je v katalogu, tzn. existuje i jako díl k zakoupení To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou? Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou? Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena A co v RS černé? Je vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou? Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena A co v RS černé? Je vůbec? Tak na RS jsem je už viděl osobně..v černém interiéru..a nebylo to špatný. Když se sklopí ta vélká čalouněná clona,je tam ještě menší..plastová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou? Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena A co v RS černé? Je vůbec? Tak na RS jsem je už viděl osobně..v černém interiéru..a nebylo to špatný. Když se sklopí ta vélká čalouněná clona,je tam ještě menší..plastová Já to ještě neviděl, ani ve světlém:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já to ještě neviděl, ani ve světlém:( Naposledy dnes v Brně..na Octavii L&K. Tak si říkám,že by to mělo jít předělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Já to ještě neviděl, ani ve světlém:( Naposledy dnes v Brně..na Octavii L&K. Tak si říkám,že by to mělo jít předělat.. No někde jí okouknu a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Asi vam to budu muset vyfotit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tady to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Tady to je... Díky, já si dodneška myslel, že jsou obě stejné, jen se jedna dává na bočnía jend a čelní sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Tady to je... Díky, já si dodneška myslel, že jsou obě stejné, jen se jedna dává na bočnía jend a čelní sklo... Je to takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tady to je... Díky, já si dodneška myslel, že jsou obě stejné, jen se jedna dává na bočnía jend a čelní sklo... Je to takhle... Ok, dík za osvětu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tady to je... Ale jinak mě to teda moc neuchvátilo, ta přední clona mi přijde taková laciná nebo jak to říct, takže asi zůstanu u jednoduchých... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tady to je... Ale jinak mě to teda moc neuchvátilo, ta přední clona mi přijde taková laciná nebo jak to říct, takže asi zůstanu u jednoduchých... No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku Celkove to moc nepouzivam...jinak nejakou kozenkou to samozrejme potahnout mohli!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku I ve vejtřasce je to potažený Někdy mi přijde že soudruzi v MB šetří na špatných místech..viz. tahle laciná clona, kterou člověk má furt an očích, nebo třeba malé pravé zrcátko u F... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 ja sem si koupil levou a zda se mi to dobre. Ted mam objednanou i pravou, je to bezva, na klasickem pravem stinitku mam antiradar a nejde tedy sklopit, takze s touto dvojitou clonou to bude fungovat a manzelka nebude drzkovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Dneska mi přišly ty dvojité clony, tak jsem na ně zvědavý, jak to bude vypadat. Mám trochu obavu aby moc nevyčnívaly ze stropu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.