Přejít na obsah

Mimoň

Luke288

Doporučené příspěvky

Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? :)

Chabry? to je někde v Rusku za Uralem?

ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali lol;)

jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád :D), ale jen o pokecu a poznání lidí ;) fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali lol;)

jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád :D ), ale jen o pokecu a poznání lidí ;) fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz

neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych :feve:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

[quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych :feve:

Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo..

A to bude sraz na té skládce? ;)

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád :D ), ale jen o pokecu a poznání lidí ;) fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz

neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

;)

známých tam budeš mít hned dost, tam se tě nikdo stydět nebude :D

Odkaz ke komentáři

[quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých ;)

Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo..

A to bude sraz na té skládce? ;)

No vidiš, řikám to furt, že Praha je slavná :D;)

No a na tu skládku si nakoupit klidně zajeď, je to asi 5 minut autmo z toho kempu, my počkáme lol-_-

Odkaz ke komentáři

neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci :)

hele nevymlouvej se a přihlaš se.. ;) budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce lol

Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? lol

ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...