Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tak co, jezdíte tam někdo? loni jsem byl, sice to prej byla jedna z nejhorších mimoní, ale sprinty v nejvyšší kategorii byly gut http://www.mimonskevalky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 tak co, jezdíte tam někdo? loni jsem byl, sice to prej byla jedna z nejhorších mimoní, ale sprinty v nejvyšší kategorii byly guthttp://www.mimonskevalky.cz/ ja tam nebyl ale vím o co jde.. nicméně se svou Octou bych tam byl jak chudej příbuznej, takže asi nepojedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 a myslíš, že já tam jedu závodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 já jsem v loni byl a super, lepší než HK. Nejezdil jste někdo vzadu tu rychlostku ? Letos bych ji chtěl zkusit tak se ptam... Letos určitě s brachem jedem a snad nás bude i víc, tak kdo jede ze Škodováků ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) to Luke: no když se podivám na ten Tvůj nablejskanej střep tak bych řekl, že jo :-) ale vážně: proč nepřijet a nepokecat s pár lidma odsud Editováno: 18. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci hele nevymlouvej se a přihlaš se.. budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 vole jo jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád ), ale jen o pokecu a poznání lidí fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád ), ale jen o pokecu a poznání lidí fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych Editováno: 24. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) [quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo.. A to bude sraz na té skládce? Editováno: 24. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak doražte do Chaber na Skodahome sraz, ne? Chabry? to je někde v Rusku za Uralem? ty sou předměstí takový vesnice...Praha se to jmenuje, jestli už o tom u vás na vsi v rozhlase někdy něco řikali jinak není to tam, jak si spousta lidí myslí, o "tůningu" (nemám to slovo rád ), ale jen o pokecu a poznání lidí fotky, třeba z loňska, jsou na skodahome.cz neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych známých tam budeš mít hned dost, tam se tě nikdo stydět nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 [quote name='P2M' post='451720' date='23.4.2007, neblbni PíTůEm ale u nás na vesnici rozhlas dávno zrušili ale jinak vo tej stověžatej obci jsem kdysi četl něco ve Starých pověstech českých Děkuju za pozvání ale přeci jen Mimoň mám blíž.. I když pokud by jel ještě někdo další známej, přijel bych Taky z výletů pana Broučka jsem se o ní dozvěděl..ale o Chabrech se tam nepsalo.. A to bude sraz na té skládce? No vidiš, řikám to furt, že Praha je slavná No a na tu skládku si nakoupit klidně zajeď, je to asi 5 minut autmo z toho kempu, my počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Uvazuju ze v Chabrech vyjmecne zustanu i pres noc Jestli nakonec nebudu uplne nekde ... vite kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Uvazuju ze v Chabrech vyjmecne zustanu i pres noc Jestli nakonec nebudu uplne nekde ... vite kde myslíš někde.....JINDE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takže co? kdo tam teda pojedeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kam? do Chaber nebo do Mimone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kam? do Chaber nebo do Mimone? To už nám říct nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kam? do Chaber nebo do Mimone? To už nám říct nechce sami jste si o to řekli, takže ale vážně.. no kam by jste jeli? Na oboje nebo jen jednu akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 tak ja uz si prijdu jako kretén, založim tohle téma a nakonec v tom termínu jedu na Stubai na lyze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ale to se vůbec, ale vůbec nic neděje..prostě nás na ty lýýýýže vezmeš s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 neblbni, v tyhle kategorii tam jezděj jiný řízci hele nevymlouvej se a přihlaš se.. budem Ti držet palce.. s řízkem v ruce Hele Luku, co blbneš? Co jako budem dělat s tou hromadou řízků, co mi přítulkyně napekla? ale jinak bych vzal prkno a hned jel.. to bys ale musel mít combi, jinak by jsme museli běžet s Jiříkem za autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.