gonzales Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) To, že jdou okna ovládat přes zámek u řidiče je běžné. Jak je to ale se zámkem u kufru. Jdou přes něj taky ovládat okna? Nějak si nemůžu vzpomenout, jestli to Oktouška uměla. Rozhodně to teď nejde. Když jsem projížděl diskuze, tak to jednomu šlo, druhému zas ne. Takže nic o co by se člověk mohl opřít. A nerad bych opravoval něco, co auto neumí a tím pádem není ani rozbité Osobně se mi jedná o O1 SLX r.v.99 Editováno: 18. Duben 2007, autor: gonzales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Ano umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonzales Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) Díky Tak jdu pátrat, proč to nejde Kde tak asi začít? Editováno: 18. Duben 2007, autor: gonzales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 DíkyTak jdu pátrat, proč to nejde Kde tak asi začít? Podle me to zalezi na modelovym roku. Na stary octavce (r.v.97) to slo urcite..Ted mam od novoty facelift a tam to jde jen od ridicovych dveri...to samy i znamej..tak bych rek, ze od faceliftu to od kufru nejde...ale zajimalo by me proc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Na roku výroby 97 a 99 - modelový rok 2000, to jde taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no ja mam treba r.v. 2000/3 a tam to od kufru nejde -- je to ten mezityp... novejsi palubka a stary face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no a mě to taky nejde protože na mě šetřili a do zamku v kufru už kliček ani nestrčím, protože je to zaslepený -prodejce to zdůvodnil jako příspěvek Škodovky k bezpečnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.