Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mam ji tam z vyroby. prvni dva dny mi vadila, ale uz jsem si na ni zvykl a je super i ve meste. //octu mam chvilku

Co s tím, chlapi?

Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky :help:

post-5037-1178628164_thumb.jpg

Zajdi se zeptat do servisu Škoda, já tam kupoval boční kryt opěrky a stál 250,- Kč, což se mi nezdálo až moc drahý.

Škodovácký servis, stojí 140kč. Minulý týden jsem to kupoval.

Co s tím, chlapi?

taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli.

Co s tím, chlapi?

taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli.

To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu.

Co s tím, chlapi?

To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu.

nevim.Tohle mi řekli,tak sem koupil černý

Pokud se jedná o tehlučást, tak bych tu barvu moc neřešil. To skoro není vůbec vidět a funkci to odvede taky. ;)

Pokud se jedná o tehlučást, tak bych tu barvu moc neřešil. To skoro není vůbec vidět a funkci to odvede taky. ;)

to jako naprostý souhlas

Co s tím, chlapi?

nevim.Tohle mi řekli,tak sem koupil černý

Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých lol

co sem dělat,když sem to potřeboval...

co sem dělat,když sem to potřeboval...

dneska jsem tam byl, cena 133 korun, ale měl jsem to za 120, protože tam měla nastavenou nějakou slevu a pro těch pár korun se jí to nechtělo stornovat.

Jinak mám taky černý díl, protože šedivý by musela objednat a mě se nechtělo...

Kupoval jsem šedou u Přerost a Švorc na Veleslavíně.

Nazdar lidi,

neviete kde by sa dala ta "nožka na zavírání u loketky" kupit niekde v Prahe a okoli ? Manzelka ju ulomila a ja som z toho uz na prasky. :-)

Rickie

Nazdar lidi,

neviete kde by sa dala ta "nožka na zavírání u loketky" kupit niekde v Prahe a okoli ? Manzelka ju ulomila a ja som z toho uz na prasky. :-)

Rickie

V každém autorizovaném servise Škoda, chlape.

Zjisti si, kam to máš nejblíž a máš to doma během chvilky

• 1 rok později...

Mam otazocku ohladne zadnej laktovej opierky.

Mam zlomeny ten "zamok" a podla predajcu v nasej skodovke sa predava len kompletna opierka. Zamok sa da pritom bez problemov vybrat. :kuk:

Da sa niekde zohnat? Ak ano kde a za kolko? :help:

To sa este nikomu nepokazil zamok zadnej laktovej opierky? Alebo kupujete celu ako nahradny diel? :kuk:

jojo, je to super, ve služební mam a ve svém mi chybí, ale už mam objednanou:-)

Doufám že zítra dorazí, ale mám dotaz jak namontovat do faceliftu, určitě je to podobné, nemáte někdo také foto?

Díky:)

Ak myslis prednu, tak do faceliftu je to este jednoduchsie, lebo na tuneli staci vycvaknut tu "vanicku", ktora je nad miestom uchytenia trojnozky a nic nemusis rezat. ;)

Mam taky problem, do strednej laktovej opierky mi vytiekol vosk zo sviecky :feve: ... jak to mam dat von? a jak to mam potom odmastnit?

• 5 měsíců později...

zdravim, mal by som na vas prosbu, mohol by mi urobit niekto fotku tej opierky z vnutra a mat tam napr. mobil a penazenku, aby som mal predstavu kolko tam je miesta ? A este jedna otazka, za kolko sa da zohnat taka opierka. Vdaka

Na SK to ide od 82.98.-Eur / 2500.-Sk vyssie. V dobrom stave cca 100Eur.

a kolko by vysla nova original v skodovke.....a tie fotky by som este poprosil.

a co od milotec su kvalitne?alebo radcej orig

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Upraveno od buml

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.