Květen 4, 200718 r mam ji tam z vyroby. prvni dva dny mi vadila, ale uz jsem si na ni zvykl a je super i ve meste. //octu mam chvilku
Květen 8, 200718 r Zajdi se zeptat do servisu Škoda, já tam kupoval boční kryt opěrky a stál 250,- Kč, což se mi nezdálo až moc drahý.
Květen 10, 200718 r Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli.
Květen 10, 200718 r Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu.
Květen 10, 200718 r Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu. nevim.Tohle mi řekli,tak sem koupil černý
Květen 10, 200718 r Pokud se jedná o tehlučást, tak bych tu barvu moc neřešil. To skoro není vůbec vidět a funkci to odvede taky.
Květen 10, 200718 r Pokud se jedná o tehlučást, tak bych tu barvu moc neřešil. To skoro není vůbec vidět a funkci to odvede taky. to jako naprostý souhlas
Květen 10, 200718 r Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu. nevim.Tohle mi řekli,tak sem koupil černý Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých
Květen 10, 200718 r Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých co sem dělat,když sem to potřeboval...
Květen 11, 200718 r Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých co sem dělat,když sem to potřeboval... dneska jsem tam byl, cena 133 korun, ale měl jsem to za 120, protože tam měla nastavenou nějakou slevu a pro těch pár korun se jí to nechtělo stornovat. Jinak mám taky černý díl, protože šedivý by musela objednat a mě se nechtělo...
Květen 11, 200718 r Nazdar lidi, neviete kde by sa dala ta "nožka na zavírání u loketky" kupit niekde v Prahe a okoli ? Manzelka ju ulomila a ja som z toho uz na prasky. :-) Rickie
Květen 11, 200718 r Nazdar lidi,neviete kde by sa dala ta "nožka na zavírání u loketky" kupit niekde v Prahe a okoli ? Manzelka ju ulomila a ja som z toho uz na prasky. :-) Rickie V každém autorizovaném servise Škoda, chlape. Zjisti si, kam to máš nejblíž a máš to doma během chvilky
Červen 30, 200817 r Mam otazocku ohladne zadnej laktovej opierky. Mam zlomeny ten "zamok" a podla predajcu v nasej skodovke sa predava len kompletna opierka. Zamok sa da pritom bez problemov vybrat. Da sa niekde zohnat? Ak ano kde a za kolko?
Červenec 8, 200817 r To sa este nikomu nepokazil zamok zadnej laktovej opierky? Alebo kupujete celu ako nahradny diel?
Červenec 14, 200817 r jojo, je to super, ve služební mam a ve svém mi chybí, ale už mam objednanou:-) Doufám že zítra dorazí, ale mám dotaz jak namontovat do faceliftu, určitě je to podobné, nemáte někdo také foto? Díky:)
Červenec 15, 200817 r Ak myslis prednu, tak do faceliftu je to este jednoduchsie, lebo na tuneli staci vycvaknut tu "vanicku", ktora je nad miestom uchytenia trojnozky a nic nemusis rezat.
Červenec 19, 200817 r Mam taky problem, do strednej laktovej opierky mi vytiekol vosk zo sviecky ... jak to mam dat von? a jak to mam potom odmastnit?
Leden 8, 200916 r zdravim, mal by som na vas prosbu, mohol by mi urobit niekto fotku tej opierky z vnutra a mat tam napr. mobil a penazenku, aby som mal predstavu kolko tam je miesta ? A este jedna otazka, za kolko sa da zohnat taka opierka. Vdaka
Leden 8, 200916 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.